gost 352012
Domaćin
- Poruka
- 3.964
sad samo još da napišeš pesmu...![]()
Ja mogu al ne umem da komponujem. Text nije problem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad samo još da napišeš pesmu...![]()

Ja mogu al ne umem da komponujem. Text nije problem.![]()

namontiraćemo na neku već postojeću melodiju.. to je danas popularno.. da se krade muzika..![]()

Dobro a ko će da peva? Ti znaš kad ja pevam da je do Kolina mukla tišina. Svi se razbeže.![]()

A i čim dodju pricaju. Moraju postovi da im se menjaju. Pogledaj onog poslednjeg šta je ispricao.
Ovaj prica čim dodje. Takav mu rečnik.![]()
ja sa takvima više onda i neću da se družim...
od sada ću samo da ih prijavljujem...![]()
Nemoj njega. On je mali.![]()
pa šta?![]()
Di ćeš dete da prijavljuješ? A ništa mu ne mogu. Mlad je i nama gonjenja. Zato se i provlači. A ne ko onaj Mačoni. Sredili ga zauvek.![]()
Nije dobropa i mladi mogu da se samoubiju ovde kao što je machony uradio...![]()

Nije dobro![]()
e pa sad, ne mogu ja sve da smislim.. ja sam rešila muziku, ti nađi ko će da peva...![]()

Taj sto nije prisutan je treci ....![]()

Ili Los Smehos.![]()
Može i to, jer smo duhoviti.

Zašto brišete Borisa? Dodje posle pola godine i ne može dve da progovori a da mu ne izbrišete postove. Pri tome nikoga nije ni vredjao niti provocirao. Sve u okviru šale i to zdrave. Ako vam neko klikće na trouglić zbog toga onda njega izbrišite da ne dolazi više.![]()
Mene je provocirao, mada nisam prijavio ni njega ni tebe.
pa ti bi crk'o kad ne bi prijavio... 
Mene je provocirao, mada nisam prijavio ni njega ni tebe.

Nije te provocirao uopšte. Ti si njemu rekao da je Sančo Pansa.
i ja sam sve shvatao kao baš super šalu.
Nije tamo ništa bilo za brisanje. Oni kao da ne znaju kako izgleda kad se mi svadjamo.![]()
Nije te provocirao uopšte. Ti si njemu rekao da je Sančo Pansa.
i ja sam sve shvatao kao baš super šalu.
Nije tamo ništa bilo za brisanje. Oni kao da ne znaju kako izgleda kad se mi svadjamo.![]()