Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam uspela da odgledam ni to sto su davali.
Bas mi je zao.
Male su sanse da ce opet reprizirati cetvrtifinala.

Skoro da i nisi imala za cime da zalis. Narocito ruzan kraj cetvrtog seta. Tuzno i ruzno. Dao brejk sa dve duple greske. Federer odigrao dva seta (treci i peti) kako treba. Skoro bez neiznudjenih gresaka. Ostali katastrofa: 13 i 15 gresaka.

Poslednja izmena:
Nažalost Viktor je izgubio.

6b0ed713c3c7fceb415e28a1f3c66fc8.jpg

Dobar zenski tenis gledam.
Peng me iznenadjuje. Li Na je dobila naslednicu.
Navijam za Karolinu, valjda ce biti dobro i mislim da je Karolina zasluzila da igra sa Serenom u finalu.
Jos da dodam da bi bila prava steta da se udala za onog golfera. Shvatio je na vreme da ON nije za NJU i da bi je samo kocio u zivotu.
Dok je s njim bila, nista joj nije islo kako treba.
Naprosto je procvetala od kada vise nije sa njim.
Drzim fige, idemo Karolina, izgubila je sada gem.
Verovatno ce se igrati i treci set. Nece se dati Kineskinja tek tako.
A i taj vetar...
A posle toga prava poslastica.
Serence i Ekaterince.

Sto se Viktora tice, nema veze zbog poraza. Idemo dalje. Moralo je jednom i to da se desi.

Au... strasno sta se desilo Peng. :(
Uzasno za gledati. Strasno mi je zao sto se ovako zavrsilo prvo polufinale.
Stvarno ne razumem zasto su je lekari pustili opet na teren kada joj je bilo toliko lose.
Ovo se stvarno retko vidja, tesko je za gledati takvu agoniju, htela je Peng da se bori do kraja, ali telo ju je izdalo. Jako, jako mi je zao. :(
Nadam se da ce se Peng brzo oporaviti sta god da je u pitanju.

Poslednja izmena:
Au... strasno sta se desilo Peng. :(
Uzasno za gledati. Strasno mi je zao sto se ovako zavrsilo prvo polufinale.
Stvarno ne razumem zasto su je lekari pustili opet na teren kada joj je bilo toliko lose.
Ovo se stvarno retko vidja, tesko je za gledati takvu agoniju, htela je Peng da se bori do kraja, ali telo ju je izdalo. Jako, jako mi je zao. :(
Nadam se da ce se Peng brzo oporaviti sta god da je u pitanju.

Stvarno bilo tuzno za gledati. Pored lekara krive i sudije. Pravila su tu jasna. Zbog grceva nema medicinskog tajm-auta.

pa ajd tebe :D zaspah sinoć, bila sam baš umorna od puta.
evo pitanja - gledam sinoć nešto serenu pa mi se sve čini da je možda izoperisala sesi kao simona.....ili grešim?
eto to je moje jako važno pitanje :zcepanje:

inače, očekivano je serena pregazila makarovu :aha: i sasvim je očigledno ko će od teniserki osvojiti ovaj turnir....i sekiram se što novak igra u podne po lokalnom vremenu...ako bude vlažno i vruće, nisam sigurna da će mu biti imalo lako.

Poslednja izmena:
pa ajd tebe :D zaspah sinoć, bila sam baš umorna od puta.
evo pitanja - gledam sinoć nešto serenu pa mi se sve čini da je možda izoperisala sesi kao simona.....ili grešim?
eto to je moje jako važno pitanje :zcepanje:

inače, očekivano je serena pregazila makarovu :aha: i sasvim je očigledno ko će od teniserki osvojiti ovaj turnir....i sekiram se što novak igra u podne po lokalnom vremenu...ako bude vlažno i vruće, nisam sigurna da će mu biti imalo lako.

Nisam primjetio, i dalje je nadarena. :lol: Možda da pitaš Jahvea, on gotivi Serenu. :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back