Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može i neprevaziđeni , broj 1 za sva vremena, najbolji ikada :D
Kralj Roger,BOGOTAC,najbolji ikada,kralj tenisa.......:D
-Roger-Federer-roger-federer-31421708-1600-1178.jpg

najveci nole je zacementiran na vrhu :ok:

razguzice nadala... igram singl... 3:0 ili 3:1 jos sam samo to u dilemi.... rafa ima da pase beton kao nikad do sad.

- - - - - - - - - -

Jeste, a uzeo je taj 1 GS pre 9 meseci od tada još samo jedan turnir i to beše davno ...nema kraja "suši" :hahaha:
Drugo, u finalu Wimbldona bolje da nije ni igrao s obzirom da je uzeo 12 gemova :rotf: ...sve mi se čini da ćemo i večeras gledati reprizu Wimbldonskog finala(ako može tako i da se nazove :cepanje: )
A Federer, gde je Federer? :D
afplivefour568972.jpg

PROVALO! :hahaha1:

ko ti bre ovaj feminizirani :hahaha: a da to onaj sto je izduvo u prvom kolu wimbldona :lol:

Biće mi krivo što neću moći da te tešim posle meča :hahaha1:

pa ti treba vec sad da se tesis jer ste duvali u dvojnice da nece ni trece kolo us opena da prodje a vid doso do finala :hahaha:

nole ce batice biti na tronu jos najmanje 5 godina zato sto mali ima mozak...i mozemo svi da ga mrzimo, da ga pljujemo ali je nauchio kako se postaje i ostaje shampion... ovaj tvoja plachipichka od rogea je obichan kmekavac jer nije umeo da se povuche kad je bio najachi.. sad je za teniski otpad i igra samo da bi dobijao neku sitju jer je sitna dusha i hebo bi se za lovu :lol:

uostalom da znash kakvi su svajcarci sline od ljudi... al' bolje da ne znash.... :lol:

pa ti treba vec sad da se tesis jer ste duvali u dvojnice da nece ni trece kolo us opena da prodje a vid doso do finala :hahaha:

nole ce batice biti na tronu jos najmanje 5 godina zato sto mali ima mozak...i mozemo svi da ga mrzimo, da ga pljujemo ali je nauchio kako se postaje i ostaje shampion... ovaj tvoja plachipichka od rogea je obichan kmekavac jer nije umeo da se povuche kad je bio najachi.. sad je za teniski otpad i igra samo da bi dobijao neku sitju jer je sitna dusha i hebo bi se za lovu :lol:

uostalom da znash kakvi su svajcarci sline od ljudi... al' bolje da ne znash.... :lol:

Ipak je Boris u pitanju...moja greška :D

Da se tešim? :D
afplivefour568972.jpg

A što se tiče Novaka, biće na tronu još 15 dana :hahaha:

Od 23h ali nije sigurno da gubi..

sta se desilo...pa kako sad to... jaooo... sta bi.... trk ponistavajte tikete :hahaha:

britanska kladionica vise ne prima uplate na noleta....

- - - - - - - - - -

još jednom mi spomeneš decu davaćeš pare na lečenje.

:hahaha:

jesi u skladu sa nikom :lol: u svakoj kladionici kod kase se chuje taj komentar kad neko odigra ko pacer :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back