JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
Kralj Roger,BOGOTAC,najbolji ikada,kralj tenisa.......Može i neprevaziđeni , broj 1 za sva vremena, najbolji ikada![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kralj Roger,BOGOTAC,najbolji ikada,kralj tenisa.......Može i neprevaziđeni , broj 1 za sva vremena, najbolji ikada![]()
Apsolutno se slažem sa tvojom konstatacijom TotoI to je činjenično stanje...
Sad se setih kako je i JJ bila broj jedan, tako što je odigrala najviše polufinala i finala na najvećem broju turnira te godine... e pa isti su.![]()

Jeste, a uzeo je taj 1 GS pre 9 meseci od tada još samo jedan turnir i to beše davno ...nema kraja "suši"![]()
Drugo, u finalu Wimbldona bolje da nije ni igrao s obzirom da je uzeo 12 gemova...sve mi se čini da ćemo i večeras gledati reprizu Wimbldonskog finala(ako može tako i da se nazove
)
A Federer, gde je Federer?
![]()
PROVALO!![]()
a da to onaj sto je izduvo u prvom kolu wimbldona 
najveci nole je zacementiran na vrhu
razguzice nadala... igram singl... 3:0 ili 3:1 jos sam samo to u dilemi.... rafa ima da pase beton kao nikad do sad.
- - - - - - - - - -
ko ti bre ovaj feminizirania da to onaj sto je izduvo u prvom kolu wimbldona
![]()
najveci nole je zacementiran na vrhu
razguzice nadala... igram singl... 3:0 ili 3:1 jos sam samo to u dilemi.... rafa ima da pase beton kao nikad do sad.

Biće mi krivo što neću moći da te tešim posle meča![]()

pa ti treba vec sad da se tesis jer ste duvali u dvojnice da nece ni trece kolo us opena da prodje a vid doso do finala
nole ce batice biti na tronu jos najmanje 5 godina zato sto mali ima mozak...i mozemo svi da ga mrzimo, da ga pljujemo ali je nauchio kako se postaje i ostaje shampion... ovaj tvoja plachipichka od rogea je obichan kmekavac jer nije umeo da se povuche kad je bio najachi.. sad je za teniski otpad i igra samo da bi dobijao neku sitju jer je sitna dusha i hebo bi se za lovu
uostalom da znash kakvi su svajcarci sline od ljudi... al' bolje da ne znash....![]()

pa ti treba vec sad da se tesis jer ste duvali u dvojnice da nece ni trece kolo us opena da prodje a vid doso do finala
nole ce batice biti na tronu jos najmanje 5 godina zato sto mali ima mozak...i mozemo svi da ga mrzimo, da ga pljujemo ali je nauchio kako se postaje i ostaje shampion... ovaj tvoja plachipichka od rogea je obichan kmekavac jer nije umeo da se povuche kad je bio najachi.. sad je za teniski otpad i igra samo da bi dobijao neku sitju jer je sitna dusha i hebo bi se za lovu
uostalom da znash kakvi su svajcarci sline od ljudi... al' bolje da ne znash....![]()

Da se tešim?
![]()
A što se tiče Novaka, biće na tronu još 15 dana![]()

kad gubi novak večeras, u koliko sati?
stižem da se kladim?
kupi bolje deci cokoladu za te pare![]()
Od 23h ali nije sigurno da gubi..

još jednom mi spomeneš decu davaćeš pare na lečenje.

u svakoj kladionici kod kase se chuje taj komentar kad neko odigra ko pacer 
Sta kaze vremenska prognoza? Hoce biti vetra?Od 23h ali nije sigurno da gubi...jedino ako bude kilavo servirao, onda nema šanse da pobedi![]()
Sta kaze vremenska prognoza? Hoce biti vetra?
Ako bude vetrovito,laganih 3-0 za guzonju ...
još jednom mi spomeneš decu davaćeš pare na lečenje.
Nije dobro...ne znam šta će biti!![]()

Ne mogu oni bez da spomenu decu...

3:1 singl odigro kod rusa
- - - - - - - - - -
tis ko onaj gold riger
provokacije macane za banovanje ne pale vise kod mene...upamti![]()
Koje provokacije?Ja pišem kako jeste, svi idete đonom na lične uvrede čim vas neko malo izbaci iz takta..

a sta je sad, sad nisam boris i muja jel?
tis poletarac za ovo.. i zato sad uzivaj i igraj na nadala ako imas para na bacanje... a majstor ce da ga rasturi![]()
Majstore, ja se ne kladim, razumeš?A jesi boris, samo se praviš nevešt
![]()