Kafana ''Majkl Džordan''

TSL: Fener umalo "prosuo mleko", derbi u finalu!

566536


Košarkaši Fenerbahčea slavili su na gostovanju u Bursi u trećem susretu polufinalne serije, te su tako sa 3:0 obezbedili plasman u novo finale.

Slavili su puleni Željka Obradovića sa 71:76, velika borba vodila se u poslednjoj četvrtini.


Dobili su gosti iz Istanbula prvi kvartal sa 14:25, da bi nakon 20 minuta imali i 14 poena prednosti.

U trećem kvartalu su dodatno uvećali suficit, pa su u poslednjih 10 minuta ušli sa 18 poena viška.

Ipak, nije to bilo dovoljno za mirnu završnicu, Tofaš je zaigra sjajno na oba kraja terena, na dva minuta do kraja su nakon trojke Semija Mehije došli na minus od samo jednog poena.

Usledila je dramatična završnica, u kojoj se iskusniji Fener ipak bolje snašao, te će u velikom finalu igrati protiv Efesa.

Pobednički sastav je sa 12 poena predvodio Bobi Dikson, ali je najbolji pojedinac u redovima Obradovićeve ekipe bio reprezentativac Srbije Nikola Kalinić, koji je upisao 10 poena, 13 skokova i pet asistencija (indeks 27).

Po 10 poena dodali su i Ahmet Duverioglu, kao i vrlo dobri Marko Gudurić.

U poraženom sastavu po 14 poena su upisali Arslan, Mehija i Elegar, 11 je dodao Kajl Vims.

https://www.sportske.net/vest/kosarka/tsl-fener-umalo-prosuo-mleko-derbi-u-finalu-378590.html
 
Evo sta se desava kada o tome ne odlucuju, Coki, Djilas ili Vucic:

HLADAN TUŠ: Cedevita izbačena iz lige!

https://www.espreso.rs/sport/kosarka/403415/hladan-tus-cedevita-izbacena-iz-lige

Posto je originalna Cedevita spojena sa Olimpijom u nekom vidu, pokusali su i da "ostave" Cedevitino nasledje u obliku kluba Cedevita Junior. Nije im uspelo, jer je pravno neizvodljivo i nedopustivo. Kao sto je u Srbiji FMP navodno postao Zvezda i preneo joj svoja "dostignuca", pa se ugasio i navodno posle nekoliko godina "vasrksao" Zvezdu koja se nastavila takmiciti na osnovu onoga sto je preimenovani FMP uradio, i preuzela njihove trofeje uz pomoc kojih danas sebi pripisuje drugu zvezdicu, posle nove kradje pehara, ovaj put zapravo.

Dakle, samo u Srbiji mogu da se menjaju i setaju klubovi i brendovi izmedju FMP-a, Zvezde, ILR-a, Radnickih, jer je tako u interesu svih vlasti i jednog kriminalca koji rukovodi time, kao i u interesu vecinskih pantera. :whistling:
 
Opet naravno poigrešno, i opet jeftin pokušaj da se slaže......
Posebno da se na ovako bezočan način slaže, jer u tekstu jasno stoji odgovor KSH u kojem se jasno(po deseti put) kaže

KK Cedevita stekla neprenosivo pravo nastupa u HT Premijer ligi te kako nisu podneti dokazi o tome da bi KK Cedevita Junior bila pravni naslednik KK Cedevite, Košarkaški savez Hrvatske ne može da prihvati navedenu prijavu
 

Back
Top