Kafana ''Majkl Džordan''

Brzo su Panteri zaboravili srpske pasose za Nelsona, Dzenkinsa i Enisa pred Kup prosle sezone. Ali sta ocekivati od grupacije koju karakterise mozak zlatne ribice, kojoj je prodat FMP kao Zvezda.

Inace, srpski pasos je dobio i Adin Vrabac prosle godine, pa se nije pravila frka kao sada, zbog pasosa za Pejdza.

Naravno, notorna glupost koja potice iz pravila koja ne stite srpsku kosarku, vec menadzeriju. I koja se menjaju s vremena na vreme... A blam je i za Partizan, jer se sluzi "krivinama" koje su uveli Panteri i njihov vrhovni krimos, prethodnih sezona. No, posto predsednici pripadaju istom politickom miljeu, ocekivano su im i sredstva ista ili slicna.

Interesantna je i fama koja se digla u medijima, iako je Pejdz samo jedan u nizu igraca koji su dobili pasos tek tako. Mozda je nekima krivo sto ga nije dobio i limeni Odzo, jer je nekad davno igrao za neke strane mlade selekcije pa ne moze da se iskoristi?
 
https://twitter.com/i/status/1097201700316696576

Filip Covic na tajm-autu objasnjava "treneru"...

"Ako postave nekog visokog, ne mogu da prebacim"

:hahaha:

Zovi taticu, sine.

Ma nije valjda................Srećom nisu se svi na svetu rodili sa viškom visine i manjkom pametu kao ti......
Zove se Filip Čović.
Nizak je, ali u glavi o košarci ima toliko koliko ti nećeš imati za milijardu godina.
Partizan je pobedio, treba se radovati jer je Trinkijeri napravio TIM koji se bori i grize....
Ali ti to ne umeš bez da drugoga omalovažavaš,, što dovoljno govori o tome kakav si ti.

Sero.nja bio sero.nja osto.

Što se utakmice tiče, veoma loša utakmica i jednih i drugih......i timova, i trenera i sudija.......
Pobedio manje loš, tačnije borbeniji tim koji je više želeo pobedu.
Zvezdin problem je da suviše zavise od Reglanda, Čović ne može fizički da izdrži ovakvu utakmicu, a bogme ni Simanić ni Dobrić, o Zirbesu da ne pričamo.
Partizan sem bekovske linije blagi užas..nema tu krštene akcije, sve se svodi na neku izolaciju ili pravljenje prednosti u prodoru.........
Partzizan to morao mnogo pre kraja da reši, boljom odbranom na Davidovcu i Beronu.
 
Koje sranje je ovaj All Star ... da mi je samo znati zasto i dalje ljudi kao budale placaju paprene cene karata da bi gledali budalastine ...

Ovo je stvarno sramota. Nadam se da ce veceras makar nesto interesantno da se desi posto ovo do sada, nista osim takmicenja trojki i to zbog Karija inace ... :dash:
 
Nizak je, ali u glavi o košarci ima toliko koliko ti nećeš imati za milijardu godina.

Toliko je pametan i razume sve, samo jos nije shvatio da ne moze da se bavi profi kosarkom samo zato sto mu je tatica prisvojio klubic. :cool:

Al polako, ima vremena, kad se razmazeni sin kriminalca jos vise zaokrugli pa ga pocnu ubacivati u kos, mozda se seti. Zelim mu jos puno godina do toga, na mestu drugog a uskoro i prvog pleja Zvezda-FMP-IDEA-Dive... Beograd.
 
Poslednja izmena:
DzopB02WoAEvygM.jpg


Ne valja loza sa Djordjevicem i Danilovicem, ovo je prava loza. Prava opoziciona, kesaju se o tramvaj k'o Bili o Dzokovu ruku.
 
D5lxEo7XsAY__Ru.jpg


Nesto za sprdanje.
Bogdan Bogdanovic, Filip Covic i Milos Teodosic. Posto je novost da se od ove sezone F.C. predstavlja kao kosarkas, da prihvatim to i ja.

Boris Bakic ili Milenko Tepic. :whistling:

Da vidimo koji se milioner snima dok ljusti bananu, opravdano samo ako je sa zenom/devojkom usled razdvojenosti. Za Kalenarija ne verujem da ima devojku, on je mozda online sa Vranjesom.
 
Poslednja izmena:

Back
Top