Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E, ali neki debil pokazao drugim debilima srednji prst. Pa to je strasno. A to sto su drugi na toj utakmici ubacivali upaljace, sto je mnogo gora stvar, nije privuklo paznju mladjanog Pantera.

Jer dobro se zna da su Panteri kulturica koja se kesa o tramvaj, drzi cigaru izmedju dva prsta, i tera zalizak na stranu, dok svoj opravdani gradjanski protest izrazava gadjanjem igraca i trenera sirokim spektrom predmeta... vidjali smo baklje, kaiseve, lopte, kese s mokracom, pa od majmunskog drmanja koseva, preko prekida utakmica protivpozarnim aparatom, pa sve do kradje i lomljenja pehara.

No, najbitnije je da je mladjanim Panterima pokazivanje srednjeg prsta, kao dno civilizacijskog ponasanja, potpuno strano. :zcool:

To je ta košarkaška avangarda :hahaha:
Kakvo ruglo od kluba takvi i navijači :lol:

Fino što si se pronašao, vama i jeste upućeno. :mrgreen:

DvIEOCOX4AI2WCu.jpg large.jpg

Hohoho, Ostoja naprednjacki deda mraz. U sezoni u kojoj proklinju sudbinu kletu i velikog poglavara koji im radi o glavi Ostoja dovodi Trinkijerija i ovog Renfroa. PA PREKINITE VISE TAJ APARTHEJD NAD MALIM NEZNIM PARTIZANOM ZA BOGA MILOGA!!!

Naravno Ostoja se hvali, kada je on preuzeo Partizan dug bio iznad 7 miliona, sada je malo visi od 3 miliona. Carobni stapic proradio i u uslovima nezapamcenih pritisaka na klub, KK Partizan uspeo da prihoduje 3,5 do 4 miliona viska i da vrati dugove bez pomoci velike zle drzave.

I pored toga glavna preokupacija u glavama je komsiluk. Inace, hvala sto se interesujete, mi smo dobro. Eto 13 pobeda bez poraza, filijala samo pobedu manje od vas. Sta da se radi, snalazimo se. Ne znam kako bi nasi navijaci reagovali kao sto su ovi ondijanci na poslednjoj utkakmici u Pioniru, mi moramo prvo da izgubimo mec pa da to proverimo. Za sada nam se nije dalo bas da izgubimo, tako da cete sacekati sa reakcijama.

A od grobarskog tres retardizma se nista bolje nije ni ocekivalo. To je ona skolovana kosarkaska publika jos jednom na delu. Kao onomad kada su se mediji zgrazavali nad oskudno obucenim Zvezdinim navijacicama koje rade koreografije tokom tajm auta, jer jelte "pa to gledaju deca", ali je kul kada Misa Tumbas vadi rac.ku i mlatara na tribini. Jer to je avangardno ponasanje. Lepo rece No Respect, kakav retardiran klub, takvi i navijaci.

Uglavnom srecna nova godina. Nama da se vratimo u EL, komsiluku da nastave kako su krenuli nakon Nolana Smita i svi smo srecni.

Nama da se vratimo u EL, komsiluku da nastave kako su krenuli nakon Nolana Smita i svi smo srecni.

132112-zvezda-orlean-071112-ras-foto-marko-metlas13.JPG

:klap-klap-klap:

Ne dajte da Ostoja urusi zaostavstinu ovih divnih ljudi. z:lol: Potcenjeni ste, slabiji ste, za vas tim moraju da se skidaju mladici koji nikad nisu igrali ni Evrokup a kamoli osvajali Evroligu, sin predsednika mora da se skida i navlaci sorc koji je veci od njega da bi popunio rupe u timu...

... ali vi ste duhom jaki Panteri.

Izdrzite i u Novoj, da se vratite na staze stare slave i djilas-covic-vucic tradicije duge cak tri godine.

I da pronadjete klub konacno. z:shock:

Poslednja izmena:
RSB Panteri bili u panici kratko vreme, pisalo se o Lazmiju, Gistu, sokiralo se dovodjenjem Renfroa, nadjene su cifre i njegove plate...

Sada je Partizan formirao prekaljenu NBA centarsku liniju. Dva Jankovica, Gagic, preiskusni i prejaki Lendejl.

Sa druge strane, vredno treniraju i cute mladici srbski borovi na celu sa Cirbesom, Odzom, Fajeom i nejakim Borisom. Pokusace da iz senke nadmase sve svoje visestruko nadmocnije rivale.

A u halu u Zelezniku se uvlaci miris kiflica koje pece mama Vesna, da deca veceraju i ustede koji dinar.

Danas sam nešto na preskok gledao Fenerbahče - Žalgiris, i primetio nešto što me nateralo na razmišljanje.
Elem, Veseli u jednoj kontri zakuca, dovede Fener na +13 i ogromna navala adrenalina iz njega pokulja, onaj karakterističan vrisak i sve što ide uz to.
Tajmaut, pauza minut, sledeći napad Žalgirisa, Dejvis promašuje šut, Veseli igra dobro odbranu, , i onda još jedan isti takav izliv emocija i adrenalina.
Dva takva u razmaku od minut, dva vremena, za koje je trajao tajmaut i gde tvoja ekipa vodi 13 razlike????
Potpuno MEDICINSKI nemoguće, za tako kratko vreme dve takve navale adrenalina.
Osim ako...........Osim ako nisu na nekim supstancama koje to omogućavaju.
Nimalo me ne bi čudilo, da se to kod turaka nadje, a i robija voli da ima sve prednosti koje može......Još od vremena kada je gurao Djordjevića i Divca dalje od Marčuljonisa, kod onog prekida 1995.

Ja sam još na početku sezone rekao da ne valja da Zvezda ovoliko zavisi od Reglenda.
Sasvim je logično da dodje trenutak kada će mu forma biti u kanalu, jer toliki pritisak ne može da prodje bez posledica.
Sa ove tačke gledišta najbolje i najbezbolnije je da Zvezda ispadne iz EK, i da se koncentriše na ABA ligu.
Prosto je neverovatno da ekipa koja na svakoj poziciji ima dva dobra košarkaša, na mestu pleja egzistira samo sa Reglendom, prosto Čović fizički ne može da zadovolji potrebe ozbiljnog takmičenja.
Najgore je što i nekom hipotetičkom kupovinom neće dobiti ništa jer nema vremena da se novi igrač uigra.
To možda i ne bi bila tragedija za srpsku košarku , da nažalost Partizanu ne fali još godina dana rada sa Trinkijerijem, da bi bio ozbiljan protivnik bilo Budućnosti ili Cedeviti u finalu.

Potpuno nenormalna situacija.......
Zvezda pored Dobrića, Barona,Perperoglua dovodi još jednog na poziciji 2,3 a Partizan pored Pejdža,Nikolića,Renfroa dovodi još jednog na poziciji 1.
Kakvo je to ludilo u glavama ne znam, ili je u pitanju neko pranje para?

Markus Pejdž (ne tako davno):
"Voleo bih da vidim što više muzeja, da naučim nešto o istoriji Srbije. Znam da se u ovom regionu dosta toga dešavalo, a o tome nisam punio učio u SAD. Na koledžu sam studirao istoriju. Osim toga, uživam ovde i upoznajem dosta ljudi"

Predsednik komunalno razjedinjenih SNS-ovaca sa tribina rešio problem (slučajno je to što se samo to desilo pred završnicu kup takmičenja):

WQOYJmL.png

Zaokruženi striptiz novinar nikad srećniji i ponosniji.
Novi materijali za gostovanje Grbovića :lol:

Back