Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posto je NG i posto ljudi treba da se vesele i nasmeju...

12599500_216752465362104_1168334686_n.jpg

Pa dobro, možeš li ti da objaniš šta je i ko je institucija?
Da li je to klub kojeg BAT-uju? Klub kome do terena sedi KG a nije Kevin Garnet...institucija koja deli karte "najvernijima" za dž, a oni preprodaju te iste karte...
I da, dobro sam, hvala na pitanju.

Batovali bi i vas al niste vise pravno lice jer tog nema tamo gde ste vi.
BAT-uju onaj subjekt sa kojim imaju ugovor, pravnog naslednika...tako da to gore što si napisao baš i ne stoji da ne kažem da je nivo 7 razred oš.
Upoznat si (verujem da pratiš štampu) da se dugovalo Dženkinsu, da se duguje/dugovalo Mileru, Cirbesu, Bobiju...pa nema BATovanja, verovatno postoji mogućnost u budućnosti da ako se budu prema njima odnosili kao prema klincima i ne budu poštovali dogovore.

Pa dobro, možeš li ti da objaniš šta je i ko je institucija?
Da li je to klub kojeg BAT-uju? Klub kome do terena sedi KG a nije Kevin Garnet...institucija koja deli karte "najvernijima" za dž, a oni preprodaju te iste karte...
I da, dobro sam, hvala na pitanju.

Nema tebi pomoci, cetkice...institucija je prvak Evrope, klub koji se decenijama merio sa najboljima, klub koji je trinaest godina u nizu bio prvak drzave...Termin institucija ne mozes koristiti u vezi sa vestackom tvorevinom, koja dve-tri godine dominira zahvaljujuci znamo vec kome i cemu. Nema ljutis...

Nego...provukao se Makabi a ostalo doslo rutinski. z:mrgreen:

wette_05.01.2017.jpg

Institucija je i Laza i Skupština i policija, vojska, institucijom se danas svako imenuje. Ali kada neko umisli da je institucija, šta na to reći?
Uzgred:
"institucija (lat.). 1. Ustanova koja djeluje u skladu sa strukturalnim značajkama društva, u okviru normi ili običaja. 2. Uredba, zakon, statut; Institucije, dio Justinijanova Kodeksa, u kojemu je kodificirano ukupno rim. pravo."
Gde sebe vidite u ovom pojašnjenju reči institucija?

Institucija je i Laza i Skupština i policija, vojska, institucijom se danas svako imenuje. Ali kada neko umisli da je institucija, šta na to reći?
Uzgred:
"institucija (lat.). 1. Ustanova koja djeluje u skladu sa strukturalnim značajkama društva, u okviru normi ili običaja. 2. Uredba, zakon, statut; Institucije, dio Justinijanova Kodeksa, u kojemu je kodificirano ukupno rim. pravo."

Okeeej, Mr. Obvious. :zroll:

Ako FMP moze da bude Zvezda, a Covic nekome da bude legenda, mozemo i mi da se lazemo da smo institucija, sto da ne.

Pa ako ste vi stub vaskolikog srbstva zajedno sa Spc, Sanu i Politkom mozemo i mi biti institucija. Na stranu sto su sva ova cetiri stuba danas zestoko ofucana.
Nikada niisam pomenuo da je Zvezda stub srpstva, kako se grozim "institucija" tako se grozim i "stubova srpstva", zašto? Razlog je prozaičan, ovo je sport, a za Zvezdu i dalje navijaju i Hrvati, i Bošnjaci, Crnogorci, Makedonci, boga mi ima i Slovenaca...znači ima i muhamedanaca i katolika i pravoslavaca a ja znam i jednog protestantskog sveštenika koji navija za Zvezdu

Back