Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za spas nase kosarke da mada tesko je o tome govoriti kada gazda radi sve da istu sahrani. Za Igokeu ima ko da brine preko Drine, treba brinuti za nove milionske dugove vaseg novog kluba. Ne moze se praviti novi klub ispocetka 50 puta, a nece ni ova politicka garnitura biti za vlasti kao metuzalemi 200 godina.

http://sportskacentrala.com/index.php?s=read&cat=2&id=172174

Naravno nisam ni sumnjao da ce Danilovic prvo morati da se javi prvom Vucicevom operativcu za kosarku. :hahaha:

Inace zaista ne znam zasto bi se iko njemu trebao javljati, kog faktora taj covek izigrava da mu se kandidat za predsednika KSS mora javljati.

Ali od starta se zna za koga ce taj (postovani kandidat) da radi i koga sve mora da slusa. Inace nece dobiti mesto, nego ce postaviti nekog iz velike familije Covic, mozda Zeku. Treba nastaviti Djilasov posao...

Poslednja izmena:
Kao da je juče bilo kada ste ponavljali mantru "Evrokup je jači od Evrolige".

Mi bar nemamo tu bolesnu potrebu za samozavaravanjem. Igramo takmičenje koje možemo i ne zanosimo se. Probajte ponekad da živite u realnosti, možda vam se dopadne.

Kao da je juče bilo kada ste ponavljali mantru "Evrokup je jači od Evrolige".

Mi bar nemamo tu bolesnu potrebu za samozavaravanjem. Igramo takmičenje koje možemo i ne zanosimo se. Probajte ponekad da živite u realnosti, možda vam se dopadne.
Naprotiv,bas suprotno od ovoga sto si naveo za vas.
ULEB je sam naveo da je te godine Evrokup bio jaci od EL a iskreno i nama je te godine bilo svejedno jer smo uzivali do maksimuma :D
Bitno da je Stime pokazao sto su ga naucili sto na bivsem Malom Kalemegdanu sto u Zelezniku.
Stimac je posle utakmice pokazao koliko je dobar covek,neiskompleksiran kao neki pojedini vasi bivsi.
Uz to,imao je i vise nego solidnu partiju protiv vas (barem po svemu onome sto sam nakon te utakmice video i cuo).

ULEB sam naveo da je EK bio te godine jaci od EL. :hahaha:

Majko mila...

Inace, razlika izmedju Stimca i Macvana se jasno videla u izjavama posle utakmica. Stimac kao, sto me vredjaju, nije u redu, bla bla bla, ja sam repstativac i cudo nebesko, a Macvan - sve OK, bilo je jos i dobro.

Ne znam cemu prasina oko toga, budala na tribinama uvek ima, neko ce uvek nesto da vredja samo je pitanje koliko glasno i masovno. Vredja se bukvalno svaki akter ako gledamo pojedine ljude, samo sto se vecina toga ni ne cuje.

A Macvana su recimo vredjale i njegove (ne)sportske kolege pa se nije nista pricalo o tome - a trebalo je, kakvo je to sportsko vaspitanje i kultura, koja je to vrsta kompleksa kad ti ohladjen od utakmica na proslavi sopstvene titule vredjas protivnicke igrace. :eek:

Inace, razlika izmedju Stimca i Macvana se jasno videla u izjavama posle utakmica. Stimac kao, sto me vredjaju, nije u redu, bla bla bla, ja sam repstativac i cudo nebesko, a Macvan - sve OK, bilo je jos i dobro.
Ne znam cemu prasina oko toga, budala na tribinama uvek ima, neko ce uvek nesto da vredja samo je pitanje koliko glasno i masovno. Vredja se bukvalno svaki akter ako gledamo pojedine ljude, samo sto se vecina toga ni ne cuje.

Stimac je neprijatno iznenadio, mada ga nikada nisam gledao na duze staze. Poceo je sa provokacijama (igraca, ne publike, sa publikom je krenuo kasnije) jos pre pocetka, i delimicno uspeo. Bircevica je poceo da kaci i pre podbacivanja na centru, Lukovic je zaradio tehnicku u prvih par minuta. Bila je i jedna smesna situacija, kada je posle datog kosa krenuo da juri sudije. Pita ga Saridza sta hoce, a ovaj pokaze rukom da trazi dodatna bacanja. Gurnu ga je nazad u teren, u stilu, ne glupiraj se nego igraj. :mrgreen:

Imao je Stimara odakle da pokupi fazone. Ja sam pamtio njega i Petarda Popovica kao likove koji se bacakaju urlaju i loze (zbog cega "iritiraju" publiku) ali u sustini benigno ponasanje.

Nego jel moze neko upuceniji da mi objasni zasto Nebojsa Covic ne tuzi Seselja, Kurir i kojekoga za narusavanje kreditnog rejtinga KK Crvena zvezda? :rtfm:

Ja sam u cudu prethodnih dana, kako jednom takvom funkcioneru, nadasve transparentnom, da se podmecu takve stvari.

Zabo sam par lepih opklada, bilo je i kosarke. :-)

wette4.jpg

wette3.jpg

wette2.jpg

wette1.jpg

Back