Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Upravo tako, Covic se razlikuje od Vesica i ostalih sto je shvatio da mora imati kakav-takav sistem, i sto je sistematski gradio lobije i urusavao konkurenciju. Ovi pajseri od ranije nisu imali apsolutnu vlast iza sebe i dozvolu za to. Preplacivanje, pravljenje dugova, bacanje para koje ne postoje, sve je to i dalje isto, samo sto Covic ima magicni stapic u rukama - menja klubove sa njihovim dugovima po potrebi.

A Vesic je stigao daleko pre Tadica, u onom Djindjicevom talasu ozivljavanja Zvezde i pravljenja devojke od babe.

Okoreli saradnik kriminalnih grupa sa tribina, on nije navijač...a i vama je DB duboko infiltriran na tribinama i kriminal cveta, ali ko ga šiša i nisu samo "Janjičari" i nisu vam u upravi Mahatme, već krimosi i političari koji su po vokaciji lažovi i prevaranti...zašto se nisu ogradili od majmuna koji su "uslikani" kako prebijaju "ortaka" iz obezbeđenja...zašto država nije osudila? Zašto se ********* uzbudio kad je mutavi pandrknuo? Mngo zašto a ti /vi nemate odgovor ZATO.
Sada ćete lagano da promenite temu jer vam ne odgovara ovakav razvoj i pet autistički ćete pisati svvoje tirade...a, da, ko je kumara DV-u iz tih struktura sa Juga?
Sećate li se izjave Laleta Lučića iz perioda kada je zvezda bila pred ključem?
Sećate li se izjava vašeg gurua da je laž da je za srpsku košarku neophodno spasiti Zvezdu (parafraziram), sećate li se podsmeha kada je Zvezda igrala sa Drčom, Balabanom & co, kada nisu imali za bandaže, a sve to u vreme kada je opet ta Zvezda imala "podršku vlasti".
U FK uz podršku vlasti su igrali neki Ignjatijevići, Gume (svaka im čast na jubavi prema Zvezdi) sve neke vedete srpskog fudbala, to je i period kada je sramno poništen gol Milijaša zbog ofsajda na JNA...mnogo krađa, mnogo prevara, mislili ste da ćete večito vladati, pa Mutavi izjavi da je cilj da preteknete Zvezdu po brju titula....ali nikada nećete bitii bolji jer "Ušati" je za vas i dalje nedostižan - vlažan san i možete samo da se dičite da ste bili u finalu tamo neke '65/'66...da ste dali gol Realu (ispravite me ako grešim)...

Poslednja izmena od moderatora:
Sećaš li se izjave "izlapelog" Laleta Lučića kako ne daju Zvezdi...ili je to nerelevantno za priču?
A dobro znam da su i kada su Žika pauk i Vesić ***** ušli u Zvezdu na molbu tadašnjem voždu on ih je poslao dda spašavaju Zvezdu ali...2009 nije bilo Đinđića već Bote i oko Bote nekih ljudi kao Dačić aka koferče...pa i taj ugostitelj iz Sopota je bio DS-ovac (iako je nominalno GG) a tada je iz uspešno spašenog KK-a prešao u FK Vesić ***** (zanimljivo jelte i indikativno).
I o5 ništa o vašim kriminalcima, vašim dugoročnim planovima da prestignete Zvezdu po broju titula...ništa o krađama sudijskim. To i nije bino.

Poslednja izmena:
Sta bi tek bilo da je nazvao Mutavog "fakultetski obrazovanim momkom". :lol:

A Vujosevicu je funkcija predsednika JSDP samo nastetila, jer se upleo u real-politiku i sa svim tim glavama, najvise vremena provodio sa Ruzicem, a gde su te njuske tu su i njihovi razni Mutavi.

Bar da je neku korist za klub izvukao iz toga, ali nije ni to.

I naravno, sazaljenje prema bitangama i probisvetima, koji su na kraju krajeva neka vrsta zalutale dece, je sasvim humana ako je dozirana uz vrednovanje njihovih nedela (bez relativizacije), ali ovi likovi su jednostavno suvise zalutali da bi zasluzili bilo kakvo sazaljenje. Nek ih sazaljeva Vucic sa kompanijom koja ih je prestrojila u Partizan, daleko im svima njihova Ljutice Bogdana.

Poslednja izmena:
Ja odavno nisam čuo neki intervju u kojem je intervjuisani toliko sam sebe hvalio.......
Da ne prčam kako se poptuno razgolitio kao čovek šatro prilom kako je on dsciplinovao Dražena, i to navodeći preminulog čoveka kao svedoka.
Pa šatro potvrdjujući Divčevu priču o njeogvom prijateljstvu sa Draženom, što je notorna neistina, potpuno nedostojna svakog daljeg komentara.
Bilo je i više nego ogavno..........
Pljuvao je čak i sopstvenog brata pričom kako je on jadan za razliku od njegovog brata bio veliki radnik........Sramota, Pivi ne bi mogao burek da donosi, toliko je zvek bio ispod njega.
Srećom nisam gledao od samog početka, ispovraćao bih se verovatno.:dash:

Košarkaške legende sa ovih prostora su oni koji su STVARALI našu košarku, i nije ih uopšte teško nabrojati.
Krešimir Ćosić, Zoran Slavnić,Božidar Maljković,Ranko Žeravica,Kime Bogojević,Piva Ivković,Luka Stančić,Svetislav Pešić, Dušan Vujošević...............
Ivković je u onoj grupi koja je otimala, krala i prisvajala tudje zasluge.
Voleo bih da čujem ime jednog košarkaša kojeg je dotični stvorio..........
ili možda Želimir Obradović?

- - - - - - - - - -

Napravice od Dude trenera amatera, Radonja bi mogao bolje od 3 evropska zlata, 1 svetsko i srebro sa olimpijade. Ko se zameri gazdi aktivira se spin masina.

Ivković nije mogao bolje, ali bi čak i TI mogao bolje sa ekipama koje je on vodio..........

Stizu predsednicki izbori, i veliki problem za Limenodelije - kom se prikloniti carstvu:
http://www.blic.rs/zabava/vesti/jeremic-navijao-sam-za-fljamurtari-protiv-partizana/53e02fd

Vizionarski citat:
"Kad se vratimo kao država, kao narod, na mesto koje nam pripada, nakon godina golgote, apsolutno sam siguran da će renesansu Srbije pratiti i renesansa Zvezde", rekao je Jeremić.
Renesansa je stigla.

Nego, meni je interesantno to sto su sve Delije bile u Zagrebu na toj istorijskoj utakmici. Ja vise ne znam nikog ko nije.

Back