Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio je dobro poznat po tome. :hahaha:

http://www.novosti.rs/upload/images/2014//06/21/blazic.jpg
http://www.zurnal.rs/public/uploads/article/jaka blazic1.jpg
(slike otvarajte na sopstvenu odgovornost)

Inace, retka katastrofa od pojave, igraca i ponasanja, tako nesto je mogla da odgoji samo kosarkaska dinastija Covic.

Nije ni cudo sto su zeleli sto pre da mu vide ledja.
kada bi malo te tvoje konstatacije podržao nečim opipljivim, bilo bi dobro.
Ili bi trebalo da te podsetim na igrače sa mračne strane koji su tukli (dok im nije naišao bokser), išli da povrede igrača ne na loptu (Lučić, Čakarević...) kao i moralna gromada od trenera koja je pridržavala vrata da ne padnu, merla salo sudijama, pominjala "prvi red na sahrani"...ili je to tada bila ljubav a ovo se zove ?

Sva sreca pa ovi nasi i kad idu da povrede igraca ne umeju to da urade, dok Dzenkins i Blazic sasvim slucajno uvrnu ruku, iskopaju oko i iscase rame. 70% derbija te sezone Partizan odigra nekompletan zbog tih slucajnih startova "Zvezdinih" heroja i junacina, a vamo Luca Bejbe idiot jer je jurio Skakavca da ga klepi posto je posizeo posle izgubljenog skandaloznog Kupa u reziji ovih vasih mafijasa. Umesto da se te stvari rade u sklopu igre"", kako je recimo bila taktika ovih vasih da se psihicki izbaci Pavlovic iz igre konstantnim klepanjem i cascavanjem.

Ti si u to uveren ( da su Jaka & co namerno povređival igrače..) nekako sam i ja uveren u to da su Lučić, Čakarević i DMB (ako se ne varam za DMBa) išli da povrede igrače Zvezde (MIlutinovića i Rakočevića)...što se tiče pecaroša, jbg labilna ličnost, ne zna da se iskontroliše a Laza ga izbaci iz igre i iz ravnoteže (očekivao sam da je kvalitetniji i jak kao ličnost a on kao klinac).
Nego ne prokomentarisa belog medu Miloja koji je pobegao sa megdana bokseru a pre toga se silio na krilnom centru Hemofarma...vama (čudi me da ti nisi spomenuo) smeta i Nelson koji je Mlohatinova otresao i preveo borbu u parter, a krenuli ste kur*evito i kada vam kli odgovorio sledi kme, kme...
Ne napisa ni slovo za sramnu epizodu u Vršcu sa sudijama ili za ona štipanja dragog vam nedodirljivog (želim mu zdravlje i da izvrši transplataciju bubrega uspešno, tako sam nekako shhvatio da je na dijalizi), bne napisa kako vam je revolveraš bio bahat kada su političke strukture bile uz vas, pa ste nam otimali igrače kao na traci. Poznata je ona "Nisam dolazio iz Amerike, da me tamo neka pravila spreče.." (parafraziram) kod dovođenje (otimanja) Vujanića.

Ti si u to uveren ( da su Jaka & co namerno povređival igrače..) nekako sam i ja uveren u to da su Lučić, Čakarević i DMB (ako se ne varam za DMBa) išli da povrede igrače Zvezde (MIlutinovića i Rakočevića)...što se tiče pecaroša, jbg labilna ličnost, ne zna da se iskontroliše a Laza ga izbaci iz igre i iz ravnoteže (očekivao sam da je kvalitetniji i jak kao ličnost a on kao klinac).
Nego ne prokomentarisa belog medu Miloja koji je pobegao sa megdana bokseru a pre toga se silio na krilnom centru Hemofarma...vama (čudi me da ti nisi spomenuo) smeta i Nelson koji je Mlohatinova otresao i preveo borbu u parter, a krenuli ste kur*evito i kada vam kli odgovorio sledi kme, kme...
Ne napisa ni slovo za sramnu epizodu u Vršcu sa sudijama ili za ona štipanja dragog vam nedodirljivog (želim mu zdravlje i da izvrši transplataciju bubrega uspešno, tako sam nekako shhvatio da je na dijalizi), bne napisa kako vam je revolveraš bio bahat kada su političke strukture bile uz vas, pa ste nam otimali igrače kao na traci. Poznata je ona "Nisam dolazio iz Amerike, da me tamo neka pravila spreče.." (parafraziram) kod dovođenje (otimanja) Vujanića.

Znas kako, nema sta da se pise o prezvakanim temama koje imaju prodju jedino na pantersko-zvezdaskim forumima. Npr, ne znam postoji li ikakav dokaz za tu navodnu izjavu Danilovica, a trazio sam od mnogih koji su je iznosili. To je u ravni sa izmisljotinama poput revolvera, gepekovanja, politickih struktura, i slicno. Pa jbt izmenili ste predstavnike svake zive vlasti dosad, samo sto je i Partizan imao neku zaledjinu pa niste mogli da radite sa Partizanom bas sta hocete kao sad Vucic, Covic i Djilas, pa niste imali uspeha, mucenici. Ne znam kakva rasprava je moguca kada je nekome "dobro poznato" nesto sto ne postoji. O tome mozes da raspravljas sa kolegama sa kojima delis paralelnu stvarnost. ;)

Inace, bas je cica Miloje zivi dokaz kako funkcionisete godinama u svim pojavnim oblicima, bilo zvezdaskim bilo fmp-ovskim. Doveli Avodzobija koji se majmunisao minutima pokusavajuci da isprovocira Milojevica koji je bio na uslovnoj zbog tuce sa onim krdom Hemofarmovih igraca. Svaka cast, dobar plan. Steta sto nije proslo pa da Miloje zavrsi u zatvoru, mozda bi i osvojili nesto.

A nisam nikad poturao tezu da su Blazic i ostali namerno povredjivali, jer cak ni Blazic (pobegao sa hokeja jer se u hokeju dobijaju batine za ono sto on radi) nije tolika dileja - vec se radi o tome da su momci jednostavno nalozeni da igraju preko granice faula i povrede, bez imalo sportskog obzira prema omrazenom rivalu kog nisu uspevali 2 godine da skinu, a za to su krivi likovi iz uprave i trener, jer su oni napravili tu "taktiku", na kraju i u dogovoru sa sudijama. Naravno, kad przis celu sezonu preko ivice, dolazi i do kopanja ociju, povrede Akojona kom su ciljali rame koje mu je bilo ranije rovito, ciljani napadi na Pavlovica, 3x povrede Murica (jednom doduse sasvim slucajno od strane Mitrovica), i sl.

Jbg, vreme kosarkaske magije. Nije ni cudo sto je ta generacija prva zabelezila uspeh i skinula Partizan, verovatno zato sto je trecina tima imala karakter jednog Nebojse Covica, a ostali ih zdusno pratili.

Razumem tvoju percepciju, ali da to uzimaš kao istinu, ne shvatam...što se tiče pištolja, bila je i ona skrivena kamera sa njim i Divcem kada je potegao pištolj, ima i ona epizoda iz kafanice...sve urbane legende. Kažeš Milojević imao uslovnu zbog tuče sa krdom iz hemofarma pa zato nije smeo sa Avodžobi- bokserom da se nadmeće, ok neka je tako ali zašto je osuđen uslovno ako nije kriv?
Uzgred o tvom pisanju:
"A nisam nikad poturao tezu da su Blazic i ostali namerno povredjivali, jer cak ni Blazic (pobegao sa hokeja jer se u hokeju dobijaju batine za ono sto on radi) nije tolika dileja - vec se radi o tome da su momci jednostavno nalozeni da igraju preko granice faula i povrede, bez imalo sportskog obzira prema omrazenom rivalu kog nisu uspevali 2 godine da skinu, a za to su krivi likovi iz uprave i trener, jer su oni napravili tu "taktiku", na kraju i u dogovoru sa sudijama. Naravno, kad przis celu sezonu preko ivice, dolazi i do kopanja ociju, povrede Akojona kom su ciljali rame koje mu je bilo ranije rovito, ciljani napadi na Pavlovica, 3x povrede Murica (jednom doduse sasvim slucajno od strane Mitrovica), i sl."
B1- Lepo kažeš "nisam nikad poturao tezu da su Blažič i ostali namerno povređivali"
Zatim "poentiraš" kako je Jaka "sisa" i pobegao iz hokeja gde se šibaju (parafraziram).
B2- U dogovoru sa sudijama, nigde nisam našao potvrdu te teze...(jadna konstrukcija)
Crveno: Ne poturam tezu, ali ipak su ih namerno povređivali...smešan si...kao i sa onom "pantersko-zvezdaškim" forumima, tako ja mogu tebi reći na "avangardi" južnom frontu i sličnim forumima.
U ostalom, postavi snimke povređivanja dotičih igrača od strane Jake pa da diskutujemo, ovo je sve smešno. Da ne pominjem prst u oko, prilično zlobno a neutemeljeno u istini.

Što se tiče pecaroša, pa za očekivati je da osoba koja je provela X godina u NBA ligi bude stabilna psihički i da je ne mogu izbaciti iz ravnoteže gluposti i čarke (pogledaj pod Mačvan i verujem da će tii biti jasno).

Poslednja izmena:
Razumem tvoju percepciju, ali da to uzimaš kao istinu, ne shvatam...što se tiče pištolja, bila je i ona skrivena kamera sa njim i Divcem kada je potegao pištolj, ima i ona epizoda iz kafanice...sve urbane legende. Kažeš Milojević imao uslovnu zbog tuče sa krdom iz hemofarma pa zato nije smeo sa Avodžobi- bokserom da se nadmeće, ok neka je tako ali zašto je osuđen uslovno ako nije kriv?
Uzgred o tvom pisanju:
"A nisam nikad poturao tezu da su Blazic i ostali namerno povredjivali, jer cak ni Blazic (pobegao sa hokeja jer se u hokeju dobijaju batine za ono sto on radi) nije tolika dileja - vec se radi o tome da su momci jednostavno nalozeni da igraju preko granice faula i povrede, bez imalo sportskog obzira prema omrazenom rivalu kog nisu uspevali 2 godine da skinu, a za to su krivi likovi iz uprave i trener, jer su oni napravili tu "taktiku", na kraju i u dogovoru sa sudijama. Naravno, kad przis celu sezonu preko ivice, dolazi i do kopanja ociju, povrede Akojona kom su ciljali rame koje mu je bilo ranije rovito, ciljani napadi na Pavlovica, 3x povrede Murica (jednom doduse sasvim slucajno od strane Mitrovica), i sl."
B1- Lepo kažeš "nisam nikad poturao tezu da su Blažič i ostali namerno povređivali"
Zatim "poentiraš" kako je Jaka "sisa" i pobegao iz hokeja gde se šibaju (parafraziram).
B2- U dogovoru sa sudijama, nigde nisam našao potvrdu te teze...(jadna konstrukcija)
Crveno: Ne poturam tezu, ali ipak su ih namerno povređivali...smešan si...kao i sa onom "pantersko-zvezdaškim" forumima, tako ja mogu tebi reći na "avangardi" južnom frontu i sličnim forumima.
U ostalom, postavi snimke povređivanja dotičih igrača od strane Jake pa da diskutujemo, ovo je sve smešno. Da ne pominjem prst u oko, prilično zlobno a neutemeljeno u istini.

Što se tiče pecaroša, pa za očekivati je da osoba koja je provela X godina u NBA ligi bude stabilna psihički i da je ne mogu izbaciti iz ravnoteže gluposti i čarke (pogledaj pod Mačvan i verujem da će tii biti jasno).

Pa ako nisi u stanju da logicki razlucis prostu cinjenicu da namerno igranje preko odredjenih granica u cilju provokacije, stavljanja do znanja "ko je jaci" i slicno moze dovesti do teskih nenamernih posledica kao sto su povrede, onda nemamo o cemu da pricamo. Lepo bojis i izdvajas pojedine recenice, al nisam siguran da hvatas sustinu.

Glede ponašanja:
10418140_10202882894890965_2805262562948512024_n.jpg

DV kung fu.jpg

francuska škola.jpg

Da ne postavljam slike sa BBom i izlive ljubavi...kod vas su sve bile moralne gromade.
Nego gde su ti snimci kada su namerno povređivani igrači Parizana?

Nego gde su ti snimci kada su namerno povređivani igrači Parizana?

:mrgreen: Ti si jedan od klasicnih majstora Krste, definitivno. Dobar si sa youtube, pa izvoli.

Nego, jesi li primetio da se gomila vasih kosarkasa sada ponasa skoro kao Vujosevic? Ja mislim da je njima i deo treninga da napusavaju sudije, bune se na svaku odluku, vrse pritisak. Elegantan posao Covketa i Radonje, oni nece da prljaju ruke kao Vujosevic.

Zato u prosloj EL utakmici gledam Jovica kako napusava zenu-sudiju, onako na srpskom. Posle toga zena ne sudi neke faulove nego kompenzuje autom. Kad tako krene, posle prve cetvrtine mozes prebaciti utakmicu, znas kako ide. Svaka cast, sportska prica.

Sad nesto ne ide na bolje, nekako vuce na dole, al kao sto Vucic rece, bice bolje od 2017. Ili je to prolongirano za 2020. A i nekako se te stvari sve poklapaju sa delovanjem premijera sa navijacke sipke, tako da ne spominjem to zalud.

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=...ITmxdrTKLNKJS5x7w&sig2=BtM3wC4cfwB_kOgK9S5pJg
"Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u Užicu da država mora da pomogne FK Crvena zvezda, koja se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji.

"Moramo pomoći Crvenoj zvezdi, moramo je podignuti na neki način. Zvezda je poput Partizana, ali i drugih klubova, potrebna Srbiji", izjavio je Tadić za "Kurir".

Dug Crvene zvezde iznosi oko 23 miliona evra, a bivši igrači kluba iz Ljutice Bogdana pre dva dana su pokrenuli hitnu akciju za pomoć i najavili da će zatražiti pomoć od predsednika Srbije.

Najvatreniji navijači Zvezde, Delije, krajem aprila izdali su saopštenje u kojem su pozvali državu da se aktivno uključi u cilju spasavanje kluba koji je stub srpskog sporta i nacionalna vrednost."
I nakon toga je dug vrlo brzo dostigao 50-ak miliona evrova, hvala na pomći, ne treba nam pomagati da se samoubijemo:sad2:

Gazprom nije Tadićeva zasluga već sadašnjeg predsedniika (čini mi se), da je po tadiću zvezda bi još pstojala samo na ušatom.

Da je Tadic kao Vucic, Zvezda nikad ne bi imala Gasprom niti ostalo. Da je Tole kao Djilas, Zvezda bi bila sutnuta u nizi rang takmicenja, umesto sto se i FSS kompromitovao pred UEFA ili FIFA izdajuci im nelegalno papire, samo da bi odrzali privid svoje velicine i ucestvovali u najvisem rangu.

Tadic je najobicniji populista bez ikakvog interesa u sportu, koji je otisao na Partizanovu utakmicu tek kada je (trebao biti) napravljen veliki uspeh - da bi se slikao. Posle toga je otisao na Marakanu i sutirao penale, pricao kako Zvezda i Partizan moraju da se smenjuju kao sampioni (zamislite Vucica da tako nesto zeli), a razlog opet nije bio navijacki, nego opet populisticki - gostovao je da malo kompenzuje stetu koju su mu tamo naneli sa dovodjenjem Putina.

Poredjenje Tadica i Vucica je jos jedna glupost Zvezdasa (Panterasa) kako bi se izjednacilo nemoguce i malo zamazalo ono sto je ocigledno - da nije bilo vece pristrasnosti u raspodeli vlasti u sportu, i to vlasti koja zeli da bude u sportu vise no bilo koja druga ranije, i koja otvoreno ne zeli da se makne odatle, vec otvoreno kroji uslove, ucesnike i na taj nacin i rezultate.

Kao i ono objektivno izjednacavanje Vujosevica i Covica, koje se na kraju pretvorilo u to da je Vujosevic najvece zlo a Covic legenda. Kao i uopste izjednacavanje Zvezde i Partizana u kosarci, jednog kluba koji je bio najuspesniji dok se ista igrala na sljaci, amaterski, i posle toga do Spasitelja Vucka i Covketa imala 2,3 titule i 2,3 kupa, i drugog kluba koji je konstantan faktor ne samo u lokalu vec i u Evropi, od kada je kosarka presla u dvorane i postala moderna.

Zato se i ova kompanija spasitelja ugrozenih pantera potrudila da Partizan i izbrise iz Evrope, korak po korak. Uklanjanje Vujosevica kao jedinog laprdala (ta ekipa mnogo polaze u marketing jer je mazanje ociju jedino sto umeju da rade) im je omogucila da to rade javno, naocigled svih, bahatost bez ikakve sramote - i da to bude normalno.

Inace, rekao bih da su za Gasprom zasluzni Tadicevi koalicioni partneri iz SPS-a.

Poslednja izmena:
Gospodin Djukanovic, sponzor dvorskog trenera Radonjica koji je, za razliku od Vujosevica, i po politickom opredeljenju pravi pravcati Dukljanin.

Lepu ekipu je sastavio Stub Srpstva, sa likom koji samo zato sto zivi u Srbiji kao bivsi agent i politicar ne odgovara za pljacku Kosova, politicar koji je tu izmedju ostalog i da overi ono sto Stub Srpstva ne zeli, na dresovima firma coveka iz ustaske stranke u rukavicama, a u lozi jedan Dukljanin.

Nije ni cudo sto im treba ceo ovaj sistem busanja, lozenja, guslanja, slozenih sistema opravdavanja - sve je to psiholoska racionalizacija za ovaj psihodelicni sistem koji je postao taj klub, koji pretenduje da bude ideoloski, nacionalisticki i politicki vise nego sportski.

Ova vest je iz 2009 godine kad je dug jos bio 23 miliona. A tad je inace dosao Lukic koji je duplirao dug za samo 3 godine od kada je postao predsednik Zvezde.
A u tom periodu je predsednik bio Tadić, u Zvezdu ušao kadar DS-a (koji je uspešno uništavao i KK,kao što je uz parolu da je veliki zvezdaš vesić g ). Tako da je evidentna pomoć Tadća.

Poslednja izmena:

Back