Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
edit: u međuvremenu si sam sebi skočio u usta, sada je 2014 a pišeš da je ugovor sa Marfinom do kraja 2013. Uz to, članak nema ni datum ni bilo kakvu referencu, ali ok, to nije problem kada si sposoban da veruješ papirima sa nekog foruma

Opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.sam sebi skocio u usta?:rotf::rotf:

TROGODISNJI SPONZORSKI UGOVOR.........Reprogram duga.
Resenje svih nesporazuma oko dugovanja sa Marfin bankom(nije receno "RESENJE DUGA", nego RESENJE NESPORAZUMA).........U pitanju je izjava Silobada, lako proveriva...........

Sa tamo nekog foruma, potpuno nepouzdano................:rotf::rotf:

Mozda je i ovo nepouzdano??

:rotf::rotf:

http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=750

Obrati paznju na recenice u kojima se pominje dug...........Nigde se ne pominje otplata duga, nego samo i ISKLJUCIVO REPROGRAM...........

A evo takodje link sa druge stranice sa manje vise istim tekstom......

http://www.kurir-info.rs/partizan-se-resio-muke-oko-duga-marfin-banci-clanak-69314

Gde je posebno zanimljivo........citiracu........

Potpisani višegodišnji protokol je poslovna tajna i omogućava nam da lakše ispunimo sve zahteve sponzorskog ugovora koji smo ranije potpisali. Gledamo ih kao partnere i definitivno je završen nesporazum. Želeli smo da pronađemo rešenje za kredit koji je ova uprava nasledila i postigli smo ga na obostrano zadovoljstvo

Ovo boldovano je i vise nego interesantno......Od koga nasledila?
Danilovic od Danilovica?:rotf:

Moja saznanja o poslovanju Partizana su posredna, i pored toga sto su oskudna(jer se poslovne knjige kriju) jasno pokazuju da nesto nije u redu sa finansijama Partizana(tuzbe igraca, Marfin banka,transferi igraca poslendjih godina, poreski dug).
Ko je za to kriv, i ko ce da odgovara zbog toga?
Pa samo ovaj deo je dovoljan da se sa tobom više ne razmeni ni reč ovde.
Ne znam pouzdano, niti dovoljno ali sam siguran u to što mislim i neko mora da odgovara, pa koja je bre to glupost od izjave?!?

O kakvim uslovima za A licencu ti pričaš, jel piše to negde na sajtu Evrolige? Jel ta licenca dodeljena jednom Prokomu koji se raspao u roku od godinu dana nakon dobijanja licence? Evo uslova sa Vikipedije, jedino sam to našao na brzinu:
Starting with the 2009–10 season, the entrance criteria changed:
A number of clubs chosen via a formula based on competitive performance, television revenues, and home attendance, receive "A Licenses", giving them automatic entry into the Euroleague regular season phase. Originally, 13 clubs received A Licenses, with Asseco Prokom Gdynia of Poland becoming the 14th before the 2011–12 season.
Gde se pominje projekcija budžeta i transparentnost? Odluka je politička i marketinška, da jake države imaju predstavnike. Ili je Prokom zaslužio više A licencu od nas po ovim kriterijumima?
Competitive performance - KK Partizan je 2010 igrao F4, neposredno pre toga 2x F8 i jedan F16
Television revenues - ne zavisi od nas već najviše od RTSa, mada sumnjam da je Prokom tu bio mnogo jači.
Home attendance - smešno je i porediti KKP i Prokom.

Ajd i ovo poslednje da ti odgovorim, ja ne izbegavam odgovore. To što je dug reprogramiran znači da će se planski izmiriti, ne da će ostati nakon perioda reprogramiranja. Kako si izvukao zaključak da nam je dug i dalje postojeći? Ili izjavu iz 2010 tumačiš kao da je data danas? I ponavljam, kako je rešeni problem sa Marfin bankom relevantan danas?!?

Poslednja izmena:
Pa samo ovaj deo je dovoljan da se sa tobom više ne razmeni ni reč ovde.
Ne znam pouzdano, niti dovoljno ali sam siguran u to što mislim i neko mora da odgovara, pa koja je bre to glupost od izjave?!?

O kakvim uslovima za A licencu ti pričaš, jel piše to negde na sajtu Evrolige? Jel ta licenca dodeljena jednom Prokomu koji se raspao u roku od godinu dana nakon dobijanja licence? Evo uslova sa Vikipedije, jedino sam to našao na brzinu:

Gde se pominje projekcija budžeta i transparentnost? Odluka je politička i marketinška, da jake države imaju predstavnike. Ili je Prokom zaslužio više A licencu od nas po ovim kriterijumima?
Competitive performance - KK Partizan je 2010 igrao F4, neposredno pre toga 2x F8 i jedan F16
Television revenues - ne zavisi od nas već najviše od RTSa, mada sumnjam da je Prokom tu bio mnogo jači.
Home attendance - smešno je i porediti KKP i Prokom.

Ajd i ovo poslednje da ti odgovorim, ja ne izbegavam odgovore. To što je dug reprogramiran znači da će se planski izmiriti, ne da će ostati nakon perioda reprogramiranja. Kako si izvukao zaključak da nam je dug i dalje postojeći? Ili izjavu iz 2010 tumačiš kao da je data danas? I ponavljam, kako je rešeni problem sa Marfin bankom relevantan danas?!?

Moram od zadnjeg.....Da CE SE(Buduce vreme) planski izmiriti?
Pa naravno da hoce, cim je potpisan ugovor o tome..........
Obzirom da je u pitnaju BUDUCE vreme, meni bi bilo logicno da kazem da taj dug jos uvek POSTOJI.....
A ako postoji dug, jer nigde nisam video izjavu bilo kog celnika da je taj dug vracen, a logo i dalje stoji na dresovima Partizana, onda je to poprilicno relevantno za danasnje finansijsko stanje Partizana?
Ili je to sto je nekad bilo, a sad jos nije realizovano,i otplaceno ne vazi se?
Znaci dugujes nekome pare, s njim potpises ugovor o tome da ces mu ih vratiti u buducnosti, pod nekim uslovima koji su poslovna tajna, i onda taj dug vise ne racunas?Zanimljivo........

O A licencama se govorilo do sada mnogo puta, i sami celnici Partizana su govorili o tome nekoliko puta, bas na nacin na koji ja to tvrdim(veci budzet sa jasnom projekcijom budzeta i sponzora naredne tri godine).
Zvanicna pravila o tome NE POSTOJE, jer je to diskreciono pravo ULEB-a, ali je iz te price Partizana i vise nego jasno sta se trazi.......
Evo teksta o tome.......

Partizan je i prošle godine bio nadomak A licence, ali je tada odlukom Evrolige tu privilegiju dobio poljski Prokom. Tom prilikom Đordi Bartomeu, prvi čovek Evrolige, najavio je da bi crno-beli licencu mogli da dobiju narednog leta. Prema merilima ULEB-a, za dobijanje A licence, pored bodova, odnosno sportskih rezultata kluba koji čine 60 odsto, uzimaju se u obzir i TV prava sa 30 odsto i kapacitet dvorane 10 odsto. Jasno je da će Partizan morati sve mečeve da igra u „Areni", a s obzirom na to da drži rekord Evrolige po gledanosti (22.567 protiv Panatinaikosa), s te strane neće biti nikakvih problema. Problem bi mogao da predstavlja budžet, pošto je Partizan redovno među najsiromašnijim klubovima, ali ni taj problem nije nerešiv.

Boldovano je ono na sta se cilja.............Budzet...........Javnost prihoda........Ne kaze se javno, ali se podrazumeva da trasparentnost mora biti uslov uz taj budzet.........Uostalom, jasno je i sa "druge strane", da nijedna firma nece dati apre nekome bez da zna gde ce se trositi.......

Sto se tvoje citirane recenice tice......ja samo kazem..Iz oskudnih podataka, koji su u Partizanu KRIJU, malo se toga moze saznati.........ali I TO MALO sto se zna, je veoma sumnjivo.........Sta je tek sa onim o cemu se NE ZNA?

Poslednja izmena:
Ahahaha, bravo na obrazloženjima - ovo je fenomenalno, napisati toliko pretpostavki u toliko malo teksta vredno je Nobela za književnost.
Količinom upitnika si me definitivno ubedio u ispravnost tvojih tvrdnji :hahaha:

Ono predhodno sam dodao u potpis, da se ne zaboravi. Ali ovo sada napisano je jednostavno fascinantno, odradio sam print screen.

Ahahaha, bravo na obrazloženjima - ovo je fenomenalno, napisati toliko pretpostavki u toliko malo teksta vredno je Nobela za književnost.
Količinom upitnika si me definitivno ubedio u ispravnost tvojih tvrdnji :hahaha:

Ono predhodno sam dodao u potpis, da se ne zaboravi. Ali ovo sada napisano je jednostavno fascinantno, odradio sam print screen da se ne zaboravi.

Naravno, nisma ni sumnjao da ce se tako zavrsiti nas razgovor..........
Ja ti lepo citirao izjavu celnika Marfin banke o tome da su celnici Partizana LAGALI u javnosti iznoseci pogresne tvrdnje o visini njihovog duga, koji je ZNACAJNO veci....
Zatim sam ti nasao link u kojem se jasno kaze da je Partizan sa Marfin bankom potpisao sporazum o REPROGRAMU DUGA od kredita iz 2004.godine....
Taj dug ni Vujosevic ni Danilovic nigde ne pominju kao dug koji POSTOJI, iako je evidentno da postoji.....
A da, tvoja argumentovana reakcija je bila da nije pouzdan forum.....:rotf:
Onda je lepo pokazano da je Partizan od gradskih vlasti dobijao neuporedivo vise para od Zvezde, sto je u poptunoj suprotnosti sa izjavama celnika Partizana.
Zatim ste govorilo tome kako su to ustvari NAGRADE za postignute rezultate, iako u pravilniku jasno STOJI da su te nagrade trebale biti definisane PRE takmicenja, cime dolazimo do toga da iako su isplacene da su nelegalno isplacene........

Ali naravno, sve je to samo propaganda koja hoce da izblati nase svete krave Danilovica i Vujosevica........

Poslednja izmena od moderatora:
Evo i ovde dokaz da je PRIVATNI Cedin BVK zvezda VET dobio maksimum maksimuma za nagradu tj 10 milki za najslabiju EL u istoriji, pa jos kuci, a LAZOV Covic je lepo ostavio samo zadnju cifru u tabeli za vaterpolo za SD cz!! Ili se tek tad setio da BVK nije u SD cz, ali zaboravio da isprazni rubrike 3 godine unazad pa ispada da su dobijali drzavnu kintu, iako privatni klub, kad nisu osvajali nista a kad jesu osvajali, onda nisu dobili!? :hahaha:

P.S. Na kom kanalu ce biti direktan prenos obroka "gospodina" Covica, i hoce li mu odstampati svih 60+ strana onog pravilnika o nagradama ili samo stranu koja se na nas odnosi (onda barem u krupnom fontu)? :hahaha:

Poslednja izmena:
Evo i tabele za onaj pravilnik o nagrađivanju klubova, ova tabela važi za ovu sezonu:
http://www.beograd.rs/download.php/documents/Evrokupovi13-14.pdf

Pošto je ovaj link odjednom postao nevažeći kako se raširio po forumima.... :eek: evo sad ovako, tabela samo za košarku. Na svu sreću pa je neko sačuvao dokument da ga ne pojede mrak. Čime se sve služe ovi iz uprave grada Beograda. :eek:

Pošto je ovaj link odjednom postao nevažeći kako se raširio po forumima.... :eek: evo sad ovako, tabela samo za košarku. Na svu sreću pa je neko sačuvao dokument da ga ne pojede mrak. Čime se sve služe ovi iz uprave grada Beograda. :eek:

Postavio si sliku sto je super, e sada evo deo citata sa vesti tvog velikog maga http://www.sportal.rs/news.php?news=120696

"- Došli smo u situaciju da ne žele da nam se isplate nagrade koje dodeljuje grad Beograd za učešće u evropskim takmičenjima. U decembru 2013. godine određena je, na osnovu kriterijuma za nagrađivanje sportista i sportskih klubova, tabela koliko bi kome trebalo da pripadne. Tako Zvezdi i Partizanu za učešće sleduje četiri miliona, Top 16 donosi dodatnih deset miliona, treća faza pet, F4 deset miliona i titula prvaka Evrope deset miliona. Pričaju priče kako papiri o ovoj odluci ne postoje, što nije tačno."

Mozes li da objasnis zasto ovaj covek opet laze i obmanjuje javnost???

Vau, nivo malog deteta :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: imresioniran sam

Na ekranu lepo pise da je to predlog, koji ocigledno nije usvojen, vec ono sto si postavio.

Izvoli sad pa objasni malom detetu, ko laže a ko možda ima zastarele informacije. Ako je Dule mislio na neusvojeni predlog finansiranja, na šta je mislio Čović, dugogodišnji košarkaški radnik koji je siguran da odluke o nagradama ne postoje i "poješće papir ako mu ga pokažu"?

Poslednja izmena od moderatora:
Jest', to je samo predlog, tako da Dule ima stare informacije. Jedino što bih voleo da znam datume od kada su ti predlozi i kada su usvojeni, čisto da uporedim sa vremenom prolaska u TOP16 (naravno, to bi trebalo biti usvojeno još pre sezone, al' kod nas se nikad ne zna).

PS: Inače, slabo je medijski ispraćeno da su stadion i hala ovaj vikend na našim utakmicama počeli da skandiraju direktno protiv Vučića, uvredljive pesme, i to baš pred izbore. A još paralelno Ćoki počeo da se blamira u javnosti, ne znam kako će se sve to svideti Vučiću...

Poslednja izmena:
Na ovoj slici se može videti da predlog potiče iz decembra 2013.
http://www.dodaj.rs/f/i/nc/4Qmvu8At/konferencija.jpg

Dakle, nije usvojeno ništa pred sezonu. Sada je već vrlo interesantno znati kada je odlučeno da se nagrada od 10mil dinara za TOP16 EL spusti na 4mil, da li pre prolaska KKP u TOP16 ili posle? ;)
Tačnije, pre ispadanja KKP u TOP16 EL, a "Zvezdinog" osvajanja prolaza u grupnu fazu EC.

1: 15?
Znaci po Vujosevicevom PRIZNANJU uprava Zvezde je PETNAEST puta sposobnija od Partizanove......

Da je samo duplo u normalnom klubu bi odavno pakovao kofere...........Jedino to nije slucaj u klubu koji slobodno moze da se preimenuje u klub obozavalaca i vernika Vujosevica i Danilovica spremnih da za njih daju i poneki bubreg....
Mozak nazalost ne mogu jer je u klubu vernika opsta nestasica istog.

- - - - - - - - - -

Ono što smo dobili od sponzora najvećim delom otišlo je na vraćanje dugova na ime poreza, jer nismo među onim klubovima koji su dobili olakšice.

Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=120696

A sto niste?
Ko je tome kriv?
Da nije poreska uprava?

Poslednja izmena:
Komercijalna banka+MTS=par stoja 000€, nek bude i 500 000€, spram drzavnih sponzora PRIVATNOG kluba Telekom (800 000€)+JAT+DIVA+Beograd+Cacanska banka, po priznanju vlasnika kluba licno 6,75 MILIONA €!!!!! Odnos mozda nije 1:15 ali je blizu toga, na konto ovoga bar 1:13!!!

Plus Rusi, plus Arapi, izađe to i na 20 miliona. Otimaj Ćoki, pišaj po sirotinji! :D

Back