Ako je taj nesposoban dvojac pokupio sve titule u ovom veku, koliko li su sposobni ostali?
Kad budu pokazali poslovne knjige saznacemo PO KOJU je to cenu bilo........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je taj nesposoban dvojac pokupio sve titule u ovom veku, koliko li su sposobni ostali?
Vučićev brat, Vesić, Anđelković nisu bili u vrhu vladajućih stranaka kada su vodili vaš klub?
I kakve veze imaju pare koje su Grobari uplaćivali klubu sa tim? Naše pare, naša stvar.
Oni koji su trošili nemilice da bi osvojili titulu su već zamrznuti, ne brini za nas.Kad budu pokazali poslovne knjige saznacemo PO KOJU je to cenu bilo........
Oni koji su trošili nemilice da bi osvojili titulu su već zamrznuti, ne brini za nas.
Polako se pokazuje da je u toj igri puno puno para, i to uglavnom tudjih koje netragom nestaju, bar sudeci po kukanju celnika Partizana....Pa da vidimo koliko je to, i gde su pare?
- - - - - - - - - -
Rekao ti Vujosevic, pa si siguran u to?
A sta ono bi s Marfin bankom?
koliko jos njima dugujete, jer su s eoni eto DRZNULI da javno objave da ste duzni?
Ili što bi grobar Tegi rekao u svojoj emisiji - "Pa zato što ima i 10 puta gorih stvari u ovoj zemlji koje niko ne sme da pita,pa tako neću ni ja".
A taj Tegi pita sve o Zvezdi.
Mnogo sugestivnih pitanja postavljaš, a ni na jedno konkretno ne umeš da odgovoriš. Gde su ta ogromna dugovanja o kojima jedino ti pričaš, daj nam nešto čime ćeš da potkrepiš ta silna saznanja.
Opet odgovaraš sugestivnim pitanjima, odgovori konkretno na osnovu čega znaš da KKP duguje astronomske sume?
Ili je logika 'ne znam ništa o Partizanovim finansijama, ali pošto mrzim Duleta i Sašu znam da je sve najgore'?
Ma nek se zezaju i presele taj f4, samo pokazuju pravo lice. A kad je bio taj slučaj sa Marfinom uopšte, ima 5-6 godina? Propali smo triput od tad izgleda.
Tema je KO JE DOBIO VISE PARA od grada,,,,,,,,,,,
Pusti Covica, pusti sve drugo.
Partizan ocigledno dobija vise para od Zvezde, a pri tome kuka kako to nije istina.
Gde je tu obraz Vujosevicu, Danilovicu?
Dovede li Danilovic bar nekog sitnog sponzora iz Italije?
Nisam danas citao stampu, pa mi mozda promaklo?![]()
A razlika izmejdu te dve stvari postoji?
Mislim, ti tvrdis da Zvezda dobiuja vise para od drzave, a manje od grada?
Neko iz grada voli Partizan, a neko iz republike Zvezdu?
Tvoje tvrdnje su smesnije cak i od Vujosevicevih
Rekao ti Vujosevic, pa si siguran u to?
A sta ono bi s Marfin bankom?
koliko jos njima dugujete, jer su s eoni eto DRZNULI da javno objave da ste duzni?
koliko takvih jos ima?
Na osnovu toga sto malo malo pa saznamo da je neki igrac Partizana tuzio klub zbog neisplacenih para.
Da nije sportskog suda u FIBA Evrope, niko nikad to ne bi saznao, sto znaci da se dugovanja kriju.
Na osnovu toga sto drzavi duguje vise od milion evra za poreze, od cega je vise od pola kamate.
Ko je taj koji je dozvolio da se toliko nagomilaju kamate?
Na osnovu toga sto je jedna Marfin banka, protivno svakom poslovnom obicaju, a "povucena" izjavom Vujosevica da duguje Marfin banci samo 2,5 miliona evra, izadje u javnost sa saopstenjem da je dug ZNACAJNO veci?
Sta u poslovnom smislu znaci taj pridev ZNACAJNO?
Ja cenim da je to BAR duplo, minimum........
Potres oko Margin banke je utihnuo, i to je objasnjeno time da je Marfin banka pristala da bude sponzor Partizanu.....Za koju sumu, na koje vreme?
Ako je to za 2,3,4 godine, a dug je bar 5 miliona evra(ZNACAJNO VECI), to onda znaci da posotji marketinski kapacitet brenda Partizan, i da je Danilovic potpuno nesposoban.....
Ako opet to nije cela prica, kakva je to onda muljaza sa Marfin bankom?
Opet, u pitanju je samo jedna banka, a prema izjavama celnika Partizana oni su uzimali kredite i na drugoj strani.......
Na sve to, Partizan je poslednjih gdina prodao masu igraca za ne male novce.........
Iako se papiri kriju kao zmija noge, iz ovog malog delica koji se zna, iz posrednih izvora, dovoljno je jasno da se nesto, u najmanju ruku CUDNO, desava sa Partizanom....
Ili ti i dalje mislis da Vujosevic i Danilovic zasluzuju poverenje da upravljaju Partizanovim parama?
Ja ne mislim tako, i to nema veze sa time sto ih ja ne simpatisem..........
Ja ih ne simpatisem zato sto se iz aviona vidi da su losi ljudi, koji prodaju mu.da za bubrege vise od 10 godina ovde.
Naravno, sasvim mi je jasno da cu na kraju JA ispasti problem, jer kako problem moze da bude Vujosevic ili Danilovic, te svete krave Partizana?
Evo još malo nečega čime se trenutno bavi gosn Nebojša:
![]()
![]()
Pitanje je da li će se ovo ostvariti jer se u CZ-T možda još uvek predomišljaju, ali ako se ostvari, još jedan dokaz o tome koliko se tu radi o interesima srpske košarke.
No, isti ti ljudi su hrlili u ABA ligu, što ne bi sada pomogli braći Hrvatima da lakše dođu do cilja?
Evo još malo nečega čime se trenutno bavi gosn Nebojša:
Pitanje je da li će se ovo ostvariti jer se u CZ-T možda još uvek predomišljaju, ali ako se ostvari, još jedan dokaz o tome koliko se tu radi o interesima srpske košarke.
No, isti ti ljudi su hrlili u ABA ligu, što ne bi sada pomogli braći Hrvatima da lakše dođu do cilja?
Pa koja je relevantnost tvoje priče o Marfin banci u 2014? Rešeno je pre više godina i što to sad pominješ?
Pošto ja odbijam da pričam o temama, zašto si posle mog odgovora o "retardiranosti" okrenuo priču na svoj nepresušan izvor nagađanja, zašto mi nisi objasnio kako grešim? Ogdovori:
1. dal li je tačno da se pričalo o gradskim parama u Čovićevim papirima?
2. da li je tačno da su to smešne sume na godišnjem nivou, veličine plate jednog igrača prve petorke?
3. da li je tačno da se te pare dodeljuju kao nagrada za postignute rezultate?
4. imaju li te pare ikakve veze sa finansiranjem klubova od strane države, preko sponzorstava javnih preduzeća?
5. kako onda tvrdiš da je Partizan dobio više para od države ako to nema veze sa Čovićevim papirima?
Samo spinovanje i optužbe u krug, pri čemu novim optužbama i "uverenjima" koje nemaju veze sa onim što se priča izbegavate da date normalan odgovor na ono što ste nalupali a što vam argumentovano pobijemo.
Šta se žalite, tamo ste svoj na svome![]()
Mene interesuje relevantnost onih podataka iz tabele. To je objavljeno na RSB forumu bez ikakvih konkretnih podatka o izvoru, bez potpisa i pecata. Ko garantuje verodostojnost ovih podataka? Coki?
Marfin banka sponzor KK "Partizan" do kraja 2013.godine
Košarkaški klub "Partizan" i Marfin banka potpisali su u petak, 21. januara u Beogradu protokol o reprogramiranju duga i trogodišnji sponzorski ugovor.
- Drago mi je što smo sa Marfin bankom našli zajednički jezik. Potpisali smo protokol o reprogramiranju duga koji smo kod te banke podigli 2004. godine. Pored toga, potpisali smo i trogodišnji sponzorski ugovor. Partizan će biti stabilniji i jači - rekao je poslovni direktor košarkaškog kluba Partizan Mlađan Šilobad na konferenciji za novinare.
Šilobad je istakao da je protokol poslovna tajna i da su ovim sporazumom rešene sve nesuglasice koje je klub prethodnih godina imao sa Marfin bankom.
Potpisani višegodišnji protokol je poslovna tajna i omogućava nam da lakše ispunimo sve zahteve sponzorskog ugovora koji smo ranije potpisali.

U saopštenju se navodi i da je dug Partizana sa prispelim kamatama "znatno veći od onoga kojim zvaničnici kluba operišu u javnosti". Bankarski račun Partizana blokiran je zbog duga kluba prema banci. Iz Marfin banke su naveli da veruju kako ne treba javno raspravljati o "egzaktnim, ugovorom definisanim obavezama", ali da su želeli da skrenu pažnju na činjenice.
Boldovano.
Partizan nosi na svojim dresovima logo Marfin banke.........To znaci da ta prica iz 2008 JOS nije gotova........
Dalje, TI si trazio moja saznanja o tome koliko je duzan Partizan i ja sma ti izneo sasvim posredna, jer u papire Partizana niko sem vrhuske nema uvid.
Ali i ta posredna saznanja dovoljno jasno govore o tome da u Partiznau ima mnogo toga u najmanju ruku PRLJAVOG.a ko ce biti kriv za to?
Da nisam JA?
Sto se tice tovjih pitanja..........
Pitanje pod broj 1 ne razumem.sta time pitas?
Pitanje broj 2?
Kolike god da su pare VISE je para dato Partizanu.Tacka........
Partizan je i ZASLUZIO vise para da dobije, ali tu onda prestaje svaka argumentacija o tome kako Partizan ne dobija pare, po tvrdnjama celnika Partizana.
Pitanje broj 3. Naravno da imaju, jer je sasvim lako i moguce i sasvim logicno i normalno da onaj ko dobija vise para od grada dobija vise i od drzave?Zbog cega bi se to razlikovalo, kada je u pitanju do pre godinu dana bila ista vlast?
Da ne zaboravim...To sto po tvojim recima Zvezda od drzavnih firmi dobija vise para od Partizana(a to je samo NEPROVERENA TVRDNJA), mozes da pripises samo nesposobnoscu rukovodstva Partizana.........Zar Partizan nema navijace na dovoljno visokoj funkciji?
Ili mozda Danilovic misli da treba oni da dodju do njega?
Problem je izgleda sto se pojavio i drugi klub pored Partizana, pa Partizan ne moze vise da dobije onoliko koliko je dobijao ranije?
Pa se zato kuka?
..........Ja se rukovodim logikom, koja ima svoje zakonitosti i zakonomernosti.........Ona jasno kaze to sto tvrdim........
Ona jasno kaze da Partizan jos uvek NEMA A licencu Evrolige, a da su NEKE od prepreka za to, javnost i transparentnost budzeta......
Ajde pretpostavimo da si ti i Vujosevic u pravu, i da je nemoguce napraviti doovljno veliki budzet marketinskim akcijama rukovodstva kluba(ja sma siguran da to nije tacno ali ajde hipoteticki)......
A sto onda ne ispune ono sto je moguce?
Da budzet, toliki koliki je, bude javan i transparentan?
Pa kad jedini uslov ostane da se nadje bogat sponzor, da se onda vidi sta dalje?
Koji ce to normalan sponzor i normalna firma da ulozi pare u Partizan bez uvida u nacin i svrhu trosenja para?
Naravno nijedan.
I ko je za to kriv?
JA?
To što je Marfin banka i dalje naš sponzor ne znači da joj i dalje dugujemo, možda smo produžili ugovor? Pitanja:
1. Nemaš odgovor?
2. Jednostavno, nisu to sume o kojima Dule priča. Jel ti uračunavaš dobitak od kladionice kada računaš kolika ti je plata? I to je isto prihod, po tvojoj logici trebalo bi. Nagrada za rezultat i finansiranje kluba nisu isto.
3. Preskočio si, odgovorio na 4 umesto ovog.
4. Nije isto i ne može se nikako zaključiti da je nagrada za REZULTATE srazmerna finansiranju koje nikakve veze sa rezultatima nema. Retardirano je ta dva povezivati.
5. Nema odgovora.
Dakle, sumarno na 3 od 5 nisi odgovorio, na 2 si povezao sasvim različite stvari. Ostatak posta je klasično spinovanje na koje nemam nameru da odgovaram.
edit: u međuvremenu si sam sebi skočo u usta, sada je 2014 a pišeš da je ugovor sa Marfinom do kraja 2013.