Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.186
Kakve veze imaju Tadić, Ružić, Dačić i ostali sa KKP? Jesam ja počeo da pričam da Kokeza ima veze sa KKCZ ili šta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi momak je upućen i u psihologiju...jbg pogodjeno bolno mesto, zna i on sam da nije upravu (prouciti psihologiju i bice jasnije).
Znači, Partizan ode na fajnal for Evrolige, što je, posmatrajući konkurenciju u Evropi i uslove u Srbiji najveći uspeh domaćeg klupskog sporta od titule prvaka Evrope FKCZ i KKP, i za to dobije naredne sezone 37mil dinara, a FMP promeni ime u Crvena zvezda Beograd i dobije iste sezone 20mil dinara.
Hvala na informacijama. Mada i za njih važi ista priča kao i za čuvene "Čovićeve papire", koju sam već ispričao na Kafani.
Bili smo i 2008. u TOP8, ispali od Tau Keramike posle onih čuvenih krađa. Naredne godine nas je CSKA počistio 3:0.
Koga zabole za vase topove i sve ostalo bre?
Jednostavno,vi ste ''drzavni projekat'' i sad mozes samo da zacepis tu tvoju gubicu. Ili zovni debelog da ti da instrukcije

Ako se ja dobro sećam, rezultati KKP tih godina su bili:
2008 - top 16
2009 - top 8
2010 - f4
Koji su bili rezultati CZ tih godina?
Jedan proziva sve koji se s njim ne slažu glupi i ludi, da "kake", ovaj začepljuje gubice, seljacizam preko svih granica.
E zato sam vas sa tolikim uživanjem prozivao prošle godine nakon osvajanja svih titula, a tako ću i ove. Zaslužujete da vas preziremo.
Rezultata nije ni bilo, samim tim nije bilo ni para od drzave. Kao sto se vidi u prilozenom
Koje crne titule ti spominjes, kada ovde niko ne spominje titulu, vec da ste godinama unazad drzavni projekat sto stalno negirate.
Goni se od mene.

Ma on se to namerno pravi blesav i mantra jedno te isto samo da ne bi dozvolio nama da budemo "najglasniji" ovde. Drugog objašnjenja nema, niko nije toliko blesav zapravo. Neverovatno kakvi likovi.
Daš im argumente za sve, i kad nemaju više šta da kažu, onda samo pokušavaju biti glasni, ponavljaju neke gluposti "državni projekat" sa početka priče (bez obzira na argumente), "viču" (CAPS LOCK), onaj tamo te vređa...
![]()
LOMNICA, JAVI SE.
- - - - - - - - - -
Evo ga i VK. Da ne bude Covic namestio...
![]()
Dobro i? Dao GRAD uglavnom kao nagrade, recimo VK je dobio sto je postao prvak EVROPE, vama jos misaona imenica u vaterpolu, i kosarci... A da te pitam kontrapitanje, ako 2010. Tadici dovede u FK cz LASK drzavnog sponzora Telekom, na sva usta se hvali kao najvece sponzorstvo drzave IKAD, i na vise mesta navodi da je cifra preko 4 miliona € za 2 godine, a vec ih dobijate 2x2 godine sa ovom sezonom, koliko je to STOTINA MILIONA DINARA SAMO U JEDAN KLUB???
Onda KK cz, ja koliko se secam to sto niste dobili nagradu od grada ne znaci da niste dobili nista, tad kad ste se ugasili te sezone ste nosili povece logoe Telekom i Lukoil, poznato je da nikad ispod 500 000€ nije Telekom dao ni vama ni nama, vama cak isli i do 800 000€, pretvoris tih 800 soma € godisnje u dinare i dobijes STO MILIONA DINARA, JEDAN KLUB, GODISNjE!!!!
Takodje LAZ JE da BVK zvezda VET nije dobio lane nista, za osvajanje najslabije EL u istoriji dobili su 10 miliona dinara, to je po tom kursu bilo skoro 90 000€ nagradu, pazi pise NULA dinara a oni dobili DESET MIILONA!!!
Cek bre, jel vi stvarno mislite da smo mi retardirani vise od vas da ne znamo da citamo tablice, da ne znamo razliku izmedju NAGRADE i sponzorstva unapred, i svake godine iznova, uglavnom u SVIM sportovima u kojima postoji uopste bilo koji klub sa "zvezda" u imenu se njoj daje vise nego Partizanu, i MI smo drzavni projekat??? HAHAAHAHAHAHAHAAAAAA...
Sve iz svoje "IQ- bezbroj polupanih klikera" glave pišeš bez ikakvih argumenata (kao po običaju).Znaci treba trocifren IQ da se razume sta sam napisao, ako ne uspevas...
Ajmo na praznoglavski nacin, isuvise klikera imam za to ali pokusacu pa mozda shvatite... Ako izjednacimo NAGRADU sa recju SPONZORSTVO, imamo ovu situaciju, Partizan NISTA ili vrlo malo dobije od drzave kao SPONZORSTVO na pocetku sezone, a za dobru prethodnu sezonu, onda napravi veliki uspeh kao recimo KK-ov F4 EL u Parizu, pa dobije SPONZORSTVO od grada za taj uspeh, kad vec nije na pocetku sezone...
Pritom KK cz dobije SPONZORSTVO na pocetku sezone zato sto je drzavni projekat, i onda uspe da ISPADNE iz lige koju je osnovala, IZGUBI mesto Srbiji u toj ligi, bude pociscena ovde za trofeja, i dobije SPONZORSTVO za taj veliki uspeh za nju i nasu zemlju koja ce dogodine imati predstavnika manje!!!
Jel razumes sad prostu matematiku da ako nemas ili imas nesto malo sponzorstva pre, i TEK za veci uspeh dobijes jos sponzorstva, ne mozes biti drzavni projekat pre kluba koji UVEK dobije sponzorstvo i pre pocetka i po zavrsetku sezone, ma kakav uspeh napravio, pa cak i za neuspeh!!
Znam da me stalkuješ po forumu, al nemaš mnogo uspeha. Jednostavno, nisi kapacitet.

A koji su to ARGUMENTI potrebni da se dokaze da nije isto nagraditi neki uspeh koji si cak i sabotirao ne dajuci sponzorstvo na pocetku sezone, i sponzorisati nekog na pocetku, i nagraditi na kraju, i kad ispadne iz lige, jel treba da skeniram recnim i znacenja te 2 fraze? Hahahaha... Koji ste vi pantelije likovi to je cudo, kad VI ostanete bez argumenata lazete, mazete i vredjate da skrenete paznju...

Čovek se smejao mom odgovoru i častio me uvredljivim komentarom. Ja tu nisam imao šta da mu argumentovano odgovorim, jer sam to već uradio pre.Sam se nudiš![]()
Da ne moze niko sem SPS-a da udje u Partizan. Dokaz je Frikom kako funkcionise sponzorstvo u Srbiji? Isti si ko neozbiljni, ne odgovaras ni na jedno postavljeno pitanje, vec odmah spinujes.
Kakve veze ima inspekcija i smaranje, ako je sve po propisima sto bi se plasili inspekcije.
Ajde da probam jos jednom
Ako godinama prica kako je Partizan brend, najpoznatiji u Srbiji, zasto sve ove godine ne moze da nadje sponzora?