Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
3. I nisam preskočio pakovanje sudije u prtljažnik. Jedino što su tačke jedan i dva potpuno izvesne , sa sudskim epilogom a treće ne. Mnogi su se prepali da svedoče protiv kriminalca Danilovića. Ionako svi znaju da je gepek-majstor
.

Gde si ti ovde našao Gurovića? Jasno je da se tu misli na svedoke famoznog gepekovanja...Uz to Danilović nije alkos...:rotf::rotf:

P.S. Potrudi se da ti sada odziv bude <2 min.

Poslednja izmena od moderatora:
. I nisam preskočio pakovanje sudije u prtljažnik. Jedino što su tačke jedan i dva potpuno izvesne , sa sudskim epilogom a treće ne. Mnogi su se prepali da svedoče protiv kriminalca Danilovića. Ionako svi znaju da je gepek-majstor

Nije preskočio to, samo mu je trebalo malo vremena da smisli šta će da kaže. :mrgreen:

Ja znam da vi sad morate da opravdavate činjenicu da ste prešli da navijate za klub jednog koji je potencijalno sam vrh političkog kriminala u ovoj zemlji, a napad je najbolja odbrana. Racionalizacija je uobičajen psihološki mehanizam, a najbolje radi kad se objekat pomeri u neku drugu "opasnost" sa strane, što je odavno provaljeno u manipulaciji ljudima. Al ti si ga sad dobro odvalio. "Mnogi su se prepali da svedoče". :lol:

Gde si ti ovde našao Gurovića? Jasno je da se tu misli na svedoke famoznog gepekovanja...Uz to Danilović nije alkos...:rotf::rotf:

P.S. Potrudi se da ti sada odziv bude <2 min.

Jedini "svedoci" navodnog gepekovanja su Gurović i Karadžić koji su rekli da se "priča po gradu". Ali koliko god to zvučalo retardirano, iako su njih dvojica to demantovali čim je reagovano na tu glupost, vama je bilo dovoljno da o tome pričate i danas, 7 godina kasnije. :dash:

Što se mog odziva tiče moj posao je vezan za računar, projekti se bilduju, sors kompajlira i deploy-uje redovno pa mogu da iskoristim slobodu da refrešujem tab često. Ako tebi poslovođa ne dozvoljava da nakon svakog prenesenog džaka proveriš internet to je isključivo tvoj problem.

Po kom pravnom osnovu mogu titule kluba koji NIJE u vasem SD-u, privatno je vlasnistvo i samo ima sporazumom o koriscenju vasih navijaca i boja dresa, a da zauzvrat placa vas dug, mogu da se jednostavno dopisu vasem SD-u? Znaci ne ono Covicevo "hocu keve mi", nego pravni akt koji dozvoljava da jedan klub osvaja trofeje za drugi, bilo nas ili medjunarodni?

Izvini pravniče, nisam te prepoznao :D Ako nemaš šta pametno da napišeš, ne piši ništa.

Opet ništa argumentovanog nisi izneo.
- Ti znaš da je bio "mortus pijan" i veruješ nekom ko radi za optuženog kada priča u njegovu korist. Sudski epilog je da je Danilović žrtva.
- Ti znaš da je Danilović "šamarao".
- Ti smatraš da je suspenzija isto što i sudska presuda.

Još ladno izjavljuješ da se Gurović prepao da svedoči protiv Danilovića?!? Koje ste sve psihičke traume doživeli poslednjih 15 godina ne čudi me da ste razvili mehanizme odbrane, samo nemoj nas da ubeđuješ da je Matriks koji ste sebi stvorili ustvari realnost.

A stvarno nije li cudno sto je samo njima logicno nesto sto je nelogicno, 80% ljudi u Srbiji su zvezdasi, ali su 99% ljudi na vlasti Partizanovci (izuzev par desetina politicara u klubovima u zvezdi, spram JEDNOG u Partizanu), ili da se prepao neki jadnicak od nekog drugog u zemlju u kojoj je 80% ljudi njegovo, pa se plasi od onih 20%... :hahaha:

Ja znam da vi sad morate da opravdavate činjenicu da ste prešli da navijate za klub jednog koji je potencijalno sam vrh političkog kriminala u ovoj zemlji, a napad je najbolja odbrana. Racionalizacija je uobičajen psihološki mehanizam, a najbolje radi kad se objekat pomeri u neku drugu "opasnost" sa strane, što je odavno provaljeno u manipulaciji ljudima. Al ti si ga sad dobro odvalio. "Mnogi su se prepali da svedoče". :lol:

I to kaže navijač kluba koga su dvadeset godina na državnim jaslama držali SPS i DS. A oni nemaju ama baš nikakve veze sa kriminalom.

Što se mog odziva tiče moj posao je vezan za računar, projekti se bilduju, sors kompajlira i deploy-uje redovno pa mogu da iskoristim slobodu da refrešujem tab često. Ako tebi poslovođa ne dozvoljava da nakon svakog prenesenog džaka proveriš internet to je isključivo tvoj problem.

Izgleda da ti po celi dan samo kompajliraš kod. Znano je da dobri programeri to rade svaka dva minuta pa mogu da "provere internet"....
A baš si lucidan što se tiče ovih dzakova. Ko da te je mag pravio.
I sem tebe niko drugi ne tvrdi da Danilović nije bio mortus pijan. Čak ni on sam: "Ne znam šta se desilo. Bio sam pijan..."
A Danilović će ostati majstor za gepekovanje i šamaranje. Pa nije za dzabe bio suspendovan...

Poslednja izmena:
Smorio si, genije :D Postoji nešto što se zove sporazum o restrukturiranju kluba, u kome sve lepo piše. Počinjem da se pitam da li tebi vredi odgovarati uopšte.

Da, kao sto je postojao "dzentlmenski dogovor overen ugovorom o pozajmici" da nasi pozajmljeni igraci ne igraju protiv nas, ali ne postoji PRAVILO koje to dozvoljava i zato nas sad ispaljuju, daj ti meni pravni akt koji vama dozvoljava da tako nesto stavite u ugovor???

- - - - - - - - - -

I to kaže navijač kluba koga su dvadeset godina na državnim jaslama držali SPS i DS. A oni nemaju ama baš nikakve veze sa kriminalom.

A to kaze LAZOV, daj neki dokaz da su nas 20 godina na drzavnim jaslama drzali SPS i DS??? Navedi mi sponzore koje su nam doveli, navedi mi politicare koje su gurali da budu na celima saveza da bi nama olaksali posao oko titula?

A to kaze LAZOV, daj neki dokaz da su nas 20 godina na drzavnim jaslama drzali SPS i DS??? Navedi mi sponzore koje su nam doveli, navedi mi politicare koje su gurali da budu na celima saveza da bi nama olaksali posao oko titula?

Ma jok , funkcionisali ste na tržišnim principima. Živeli od prodaje igrača a država vam nije ništa davala. A ni državne firme vas nisu sponzorisale. Ajd, ne sviraj khurcu više.

Kakav SPS, kakav DS? Molim?

Jel pričamo o Đinđiću po čijem nalogu se vaš bivši klub gurao u "evropske" projekte, o Vesiću (ex-DS), o Anđelkoviću (SPS) ? O vašem novom klubu koji direktno vodi vlast uz Čovića, te pudlice skoro svake vlasti ovde?
Ja ne znam o političaru iz DS ili SPS koji je bio u KKP u zadnjih 13 godina.

Toliko mi se ke*a kad krenu grobari o poštenju, da ne mogu to da opišem.
A gde si ti video da pričamo o poštenju? Ovde se bez ijednog argumenta lupeta ko je bio "mortus pijan", ko je "gepekovao", ko šamarao... sad se proziva KKP da su ga političari obasipali parama, samo ne znam zašto bi politički vrh zemlje koji je predstavnike imao uvek i isključivo u vašem klubu pare ostavljao kod nas.

Izgubili ste svaki kontakt sa realnošću samo da bi objasnili kako ste tako neuspešni. Ne vole vas učiteljice.

A gde si ti video da pričamo o poštenju? Ovde se bez ijednog argumenta lupeta ko je bio "mortus pijan", ko je "gepekovao", ko šamarao... sad se proziva KKP da su ga političari obasipali parama, samo ne znam zašto bi politički vrh zemlje koji je predstavnike imao uvek i isključivo u vašem klubu pare ostavljao kod nas.

Izgubili ste svaki kontakt sa realnošću samo da bi objasnili kako ste tako neuspešni. Ne vole vas učiteljice.

A da, bitno je da imati "predstavnike u klubu" ;) Inače, ne postoji pošteniji kolektiv od KK Partizan, godinama ugnjetavan od države, sve pare išle Zvezdi, igrači vam igrali za klikere i zbog ljubavi, ali vi ste jači od svega. Može ovako?

Back