Kafana kod vesele krtice 5. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugari gde ste ? :hej:

Probudi me :trlja:

Da probam ja; drugari gde ste? :hej:

I nema vas, ni kolacha, ni Djema, sve moram sama
smilie_girl_303 (1) (1).gif

51139330_326703661285998_5633534879326011392_n.jpg

:rotf:

Da, da dugogodishnji doktor - volonter :ceka: No zardjao sam malo :think:

Skinutjemo patinu i rdju
tenor (2).gif
,
terpija; kokos 3x1, jagode sa shlagom pp, a potrebno mi bar dve porcije, pijem samo negaziranu Mivelu :rtfm: i jastuk mora biti pod uglom od 60 stepeni :rtfm: jastuk ispod noge pod uglom od 30 stepeni :rtfm: zaustavljash mi cirkulaciju :rtfm:
Zatvaraj prozore, zviznutje me promaja :rtfm: hotjesh da mi se jezik shlogira :rtfm:
Dishi malo tishe, smeta mi buka :rtfm:

Teshko je biti pacijent :aha:

Skinutjemo patinu i rdju Pogledajte prilog 730966,
terpija; kokos 3x1, jagode sa shlagom pp, a potrebno mi bar dve porcije, pijem samo negaziranu Mivelu :rtfm: i jastuk mora biti pod uglom od 60 stepeni :rtfm: jastuk ispod noge pod uglom od 30 stepeni :rtfm: zaustavljash mi cirkulaciju :rtfm:
Zatvaraj prozore, zviznutje me promaja :rtfm: hotjesh da mi se jezik shlogira :rtfm:
Dishi malo tishe, smeta mi buka :rtfm:

Teshko je biti pacijent :aha:

Shlag mivela ... OK izvodljivo je. :think:

A jezik i cirkulacija ma mozhe to i bez jastuka :ceka: Imam negde u fioci zapisanu kompletnu proceduru bash za ovakve situacije z:) Ionako tje mi jastuci trebati da prigushim razbijanje kokosa, probatju da ih chukam tiho u kupatilu :confused: Mozhda to isto tvoj komshija radi celu notj, a ti se chudish shta to toliko lupa. :eek:

Shlag mivela ... OK izvodljivo je. :think:

A jezik i cirkulacija ma mozhe to i bez jastuka :ceka: Imam negde u fioci zapisanu kompletnu proceduru bash za ovakve situacije z:) Ionako tje mi jastuci trebati da prigushim razbijanje kokosa, probatju da ih chukam tiho u kupatilu :confused: Mozhda to isto tvoj komshija radi celu notj, a ti se chudish shta to toliko lupa. :eek:

img.gif

Izlechitjesh mi nogu, hvala doktore:worth:

Vetj sam bolje z:p

img (4).gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back