- Poruka
- 131.190
Aruena* za mene ako može čaj, zeleni ili earl grey.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako drugačije? Ja sam rado viđen i u kafani i u biblioteciSve su šanse da postanem doktor/psihijatar ovde u kafani.
Šta sve pročitam bilo bi strašno da to ne budem
- - - - - - - - - -
Ko bi reko da se u kafani ovakve stvari mogu naučiti
Nego deco moja, za čega ste vi? U kafani služimo sve i svašta.
Kakve?Meni nešto žestoko, s nogu, donosim važne odluke, ne pitajte kakve...
Evo šljivke, pravim ti društvo da ti bude lakše u donošenju odluka
![]()
Ukazuje na nemogućnost da se stvari doteraju do kraja i na besomučno odlaganje u stručnoj javnosti poznato pod terminom prokrastinacija
A evo nakon pisanja dnevnika
Kako drugačije? Ja sam rado viđen i u kafani i u biblioteci![]()
sta si ti covece dragi studirao koje si to sve knjige procitao, ja kazem kafa ti imas dijagnozu![]()
i mislim da je tacno.
![]()
Pogledajte prilog 498282
dok sam bila slikarka![]()
prica se po coskovima da jako licim na nju. i na onu iz Girl With the Dragon Tattoo.![]()
Može, sedi.
Naspi još jednu...
Ili daj flašu ovamo.![]()
Dokaži! Ona je Rooney Mara i ja obožavam taj film, a pročitala sam sve tri knjige...![]()
Šta ćemo sve odlučiti nakon ovog majko mila
![]()
ne mogu ljudi da se odluce na koju vise licim, stavila jednom sliku te iz devojke sa tetovazom zmaja, rekli bas si kul na slici......
nista od dokaza, samo eksponiranje svojih klonova!![]()
Završio sam gradjevinu, odsek za konstrukcije. A što se tiče knjiga, pročitao sam Stari i Novi zavet, Sveto pismo, Kule stražare, Nostradamusa, Tarabiće, Jehovine svedoke, Zodijak... šta sve nisam pročitao ne znam ni jasta si ti covece dragi studirao koje si to sve knjige procitao, ja kazem kafa ti imas dijagnozu![]()
i mislim da je tacno.
![]()
Pogledajte prilog 498282
dok sam bila slikarka![]()
prica se po coskovima da jako licim na nju. i na onu iz Girl With the Dragon Tattoo.![]()
Nije fora da ne kažeš kakve. Stvarno si partibrejkerVažne, rekoh, ne pitajte kakve.![]()
Ovo je tzv kafanski fakultet. Tu imam doktoratNe zameram ništa samo kažem da svašta mogu naučiti![]()
Ništa pametno, ali svakako impulsivno.
- - - - - - - - - -
Ne važi se. Ne verujem ništa....![]()
Završio sam gradjevinu, odsek za konstrukcije. A što se tiče knjiga, pročitao sam Stari i Novi zavet, Sveto pismo, Kule stražare, Nostradamusa, Tarabiće, Jehovine svedoke, Zodijak... šta sve nisam pročitao ne znam ni ja
Normalno da je tačno, možeš me pitati sve što te interesuje, IMAM ODGOVORE
Ček koja devojka sa tetovažom zmaja iz Holivudske ili Švedske verzije?
- - - - - - - - - -
Nije fora da ne kažeš kakve. Stvarno si partibrejker
- - - - - - - - - -
Ovo je tzv kafanski fakultet. Tu imam doktorat![]()
Ništa onda, vidimo se. Ovo nešto kao ucena, pa.
Veruj da liči.Ne važi se. Ne verujem ništa....![]()