Aruena*
Buduća legenda
- Poruka
- 34.821
Moj muž kuva svako jutro kafu i miris me budi. Na dve šolje stavi četiri kašičice kafe i još malo doda. On ne bi popio slabu nema šanse a meni ta bude dovoljna za ceo dan..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OCD mi je bio prvi pik, to ima većina. F65.0 me zanima, pošto imaš ali bez pečata što je nebitno uostalom, dakle koji je fetiš u pitanju?e pa sad. od svih je dijagnostikovan samo opsesivno kompluzivni, plus jos 4 koja nisi pogodio.
ovo sve ostalo verovatno imam, jedino nisam sigurna za izbegavajuci i nocne more hmmhhh. sta znas o njima, glumimo da smo na temi psihologije?
sace 4 saces i ti ja cekam kafu![]()
OCD mi je bio prvi pik, to ima većina. F65.0 me zanima, pošto imaš ali bez pečata što je nebitno uostalom, dakle koji je fetiš u pitanju?
O snovima znam sve. Veruj mi najviše se odmorim kad ne sanjam ništa. Imam realne snove, kad se probudim treba mi nekoliko sekundi da se saberem jel se stvarno dogodilo ili ne. Imao sam jednom paralizu sna, brate usr'o sam se. Jako neprijanto iskustvo. Posle nisam smeo da zaspim dve noći samo da se ne ponovi.
Vreme je polako da se kreće bugaji![]()
Tako što nisi porekla da nemaš, rekla si u fazonu nemam na papiru ali imam ovako. Ok, verovatno je jedan od dva najučestalija fetiša, no videćemo kad kažeš.
Da smo u srednjem veku sada bi gorela na lomači zbog veštičarenja. Čuj predviđa budućnost snovimaFora je u tome da sanjaš nešto hiljadu puta i ništa se ne dogodi, ali kad se dogodi jednom to ostane upamćeno pa imaš utisak da snovi predviđaju. A ovo drugo je čisto tvoje mišljenje o toj osobi, tj analiza ličnosti. Tako da, nothing to see here move along
Ma beži, paraliza je opasna. Ja sam imao utisak da me demon stegao za grudi i vuče me dole, a ja ne mogu ni da dišem ni da se pomerim, a regularno vidim svoju sobu ono budan. Slavio sam čas kad sam se razbudio skroz i pomerio.
Sad malo brljam po F20 dijagnozama haha
Dobro, nemaš paranoidnu šizofreniju sigurno.
Panični poremećaj, bipolarni poremećaj i socijalna fobija![]()
@Diazepam147mg
Naravno da ne lupetam, samo pratim tvoje pisanje i izvlačim ISPRAVNE zaključke
E znao sam da je sa stopalima nešto, ok sumnjao sam i na vezivanje i ta sranja da budem iskren. Ali da, nije fetiš, erogena zona. Kad smo kod erogenih zona, najčunija erogena zona za koju sam čuo su uši, to je baš ono wtf. Stopala su česta baš, tako da tu ne odstupaš od Gausove krive.
Ajde da vršimo eksperiment, ja samo naučni metod priznajem molim lepo poz.Elem, ajde piši svako jutro i gledaj šta se ostvarilo, ali bez nategnutih tumačenja. Iznenadićeš se rezultatima. Ja neću, znam šta će se dogoditi.
Misliš da nije paraliza sna nego sam imao paranormalno iskustvo? Recimo ovaj me posetio
Šizofrenija je HC dijagnoza, a paranoidna je perjanica svih šizofrenija, ono ne može gore.
F50.0 Anorexia nervosa ??
ovo ko da nije kafana![]()
Ti koja imaš 5 dijagnoza da vežeš nekog? Bog nek je u pomoći onome koga zajebeš i zavežeš gaJa ne dozvoljavam da se vežem nikad. AKo ona hoće da bude vezana ispuniću san, al suprotno nema šanse
Ne, stopala su česta erogena zona, a uši retka. Mislim uši jbt, kako, šta??A srce daješ svojim stopalima pretpostavljam.
Napravi tabelu i izbaci procenat ispunjenih snova
Eto, vidiš, ono što vi veštice iz Salema nazivate demonom, to naučna javnost™ naziva paralizom sna. Ona se javlja kad spavaš na leđima, ne zbog čakri, nego ima neko objašnjenje koje sam zaboravio
Reci mi onda petu dijagnozu, ako želiš da se vratimo na kliše razgovore o vremenu.![]()
ne znam kako ih vezem znam da sam sem toga bila jos 3 puta prosena, al stvarno necemo o tome ima ovde neko da uzme moj ljubavni zivot, napise scenario, snimi, i proslavi se na meni!
nem pojma skoro sve sto znam usi su im er zona nzm kakoa i stopala mnogima, mada ili je fuj to ili njam to.
ma ja ne znam gde udaram sa sveskama sta sve pisem. od jednog sna sam pricu napisala ebo nanu.
ebo nauku, verovanje samo u naucno dokazano je - ograniceno!
granicni poremecaj licnosti po novijem emocionalno nestabilni poremecaj F60.3
nedobog nikome.
- - - - - - - - - -
ajmo se praviti normalni sad![]()
Aruena jel spremna vruca voda za moju kafu?![]()
4. je razlog zašto si prošena 3 puta, a 3. i 2. zašto su sva trojica odbijenaPostoje 4 osnovne kliničke karakteristike koje su zajednične svim poremećajima ličnosti:
- nefleksibilan i maladaptivan odgovor na stres – ponavljajući (auto)destruktivni obrasci ponašanja
- teškoće u radu i ljubavi
- problemi u interpersonalnom kontekstu – zbog nedostatka empatije i nemogućnosti da sebe vide onako kako ih druge osobe vide
- sposobnost da se uvuku “pod kožu”
Imaš li tu priču otkucanu u Word-u? Ako imaš i ako želiš pošalji mi na pp, da vidim kakva je priča.ma ja ne znam gde udaram sa sveskama sta sve pisem. od jednog sna sam pricu napisala ebo nanu.
Watch out, we got a femme fatale over hereŠteta, imala je ova tema vrhunskog potencijala
A ne znam, vidiš ja sam za uši čuo i bio u fazonu šta kako, ali eto izgleda da jeste često i da nije neka anomalija.
Mora dokaz, ja sam inženjer, nema kod nas mesta bilo kakvom tumačenju, ili jeste ili nije.
4. je razlog zašto si prošena 3 puta, a 3. i 2. zašto su sva trojica odbijena
Imaš li tu priču otkucanu u Word-u? Ako imaš i ako želiš pošalji mi na pp, da vidim kakva je priča.![]()
Mogu naravno kad bude. Daj mi adresu na pp.
Nije ni kod nas kajsija sjajno rodila ali mi imamo puno stabala jer se bavimo voćarstvom.
Misliš potencijalnog muža. Posle im isčupaš srce, izgaziš i pljuneš za krajfatalna ali shhsto bi rekli neki, izadjem da bacim djubre i nadjem decka
da ne kazem, muza
![]()
imala potencijala al nista to, mora se ispostovati kafana!
au majko, ti si bas usao u slucaj, svaka cast![]()
Dobro jutro spavalice
![]()
To je divno. Od moje jetrve roditelji gaje jabuke, grožđe i kupine, milina jedna, ali mnogo, mnogo posla i ništa nije zagarantovano.
A šalim se, naravno, ali kako si divna, znam da bi mi poslala.![]()
Pozdravljam vas sve, a sad bolje da pobegnem dok i ja ne dobijem neku dijagnozu.![]()
Misliš potencijalnog muža. Posle im isčupaš srce, izgaziš i pljuneš za kraj
Vidiš da niko ništa ne piše, kao smo zaćutali i kafana je zamrla.
Pa temeljan sam jbt, evo rešio sam ti sve probleme, i to besplatno. A ti ni da se zahvališ
Elem, dobro jutro ljudi.![]()