Kafana kod vesele krtice 5. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Blagi uzas, cak nije ni razocaravajuce nego ocekivano, prvo poluvreme sam se mislila PLANIRATE LI DA PRIDJETE BRAZILSKOM GOLU, MOZDA, NEKAD, USPUT, NAKO. Kasnije su se malo udostojili ali ono, cista setnjica po terenu.
Sad cu da gledam bracu Hrvate, od njih vise ocekujem.

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

5 minuta smo igrali takmičarsku utakmicu, ostalo je bilo u fazonu dobro je nismo primili 5 komada još uvek. Krstajić car izveo sastav koji prvi put igra zajedno, verovatno i poslednji, u eliminacionoj utakmici.... na svetskom.... protiv Brazila..... Ne vredi se nervirati.

Nije valjda da za Hrvate navijaš?
isuse.gif
​​​​​​​

5 minuta smo igrali takmičarsku utakmicu, ostalo je bilo u fazonu dobro je nismo primili 5 komada još uvek. Krstajić car izveo sastav koji prvi put igra zajedno, verovatno i poslednji, u eliminacionoj utakmici.... na svetskom.... protiv Brazila..... Ne vredi se nervirati.

Nije valjda da za Hrvate navijaš?
isuse.gif
​​​​​​​
Pa da

Da sto da ne?

Fudbal ne gledam. Gledam posledice nevremena koje je zahvatilo Grčku. Više ni sama ne znam kakvo će vreme biti, kojoj vremenskoj prognozi verovati.
Sve se nadam da će biti lepo vreme kad odem, nisam valjda takav baksuz.

E da, dobar vam dan :D
Pa bar dan :D
Au njesra, ma nema se kojoj prognozi verovati :( mogu ti samo pozeleti srecu

Pa da

Da sto da ne?

Pisao sam već o tome na sportu. Pa da se citiram:

Najjače da ću da navijam za reprezentaciju čiji igrač pokazuje ispruženu ruku i urla za dom spremni, čiji navijači crtaju kukaste krstove po terenu, čiji reprezentativci sinoć u svlačionici slave uz Tompsona i pretnje Srbima. Kako neko za njih može da navija meni ne ide u glavu, mislio sam da se ljudi zajebavaju sa tim, ali prevarih se nažalost.

Iskreno se nadam i navijam da neće dalje od osmine finala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back