Kafana kod vesele krtice 5. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nula se dinara ima, tako nekako :D
Diazepamka pije kafetin, ebiga
20180622_075650.jpg

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Nula se dinara ima, tako nekako :D
Diazepamka pije kafetin, ebiga Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Pusti laptop, uzimaj gumene bombone, prioriteti moraju da se znaju. :mrgreen:
Jesi išla kod zubara ili prokrastiniraš :D

@Djuka85
Zar može kafa bez vinajka? Zvuči mi kao urbana legenda - svi su čuli ali niko nije video svojim očima :mrgreen:

Pusti laptop, uzimaj gumene bombone, prioriteti moraju da se znaju. :mrgreen:
Jesi išla kod zubara ili prokrastiniraš :D

@Djuka85
Zar može kafa bez vinajka? Zvuči mi kao urbana legenda - svi su čuli ali niko nije video svojim očima :mrgreen:
Laptop je prioritet!!
Nisi video jer ocito mene nisi video, cista kafa i najcistiji duvan :cool:
Bila, to hoce umnjak da mi vadi. Reko necu, seci brate da normalno izraste, oni voledu da vade umnjake ko nista

Laptop je prioritet!!
Nisi video jer ocito mene nisi video, cista kafa i najcistiji duvan :cool:
Bila, to hoce umnjak da mi vadi. Reko necu, seci brate da normalno izraste, oni voledu da vade umnjake ko nista

Motaš duvan? Uvek sam se divio ljudima koji imaju živaca i strpljenja za to :worth:

Vadio sam ja umnjak skoro, nije strašno kako izgleda, prođe za 7 dana sve. A i uzmeš bolovanje, pa možeš da ispijaš kafe i forumašiš po ceo dan :mrgreen:

Da, hvala onda :D

Da samo sto ja nemam zasto da vadim, samo mi izrasta i boli jer raste. Ja lepo trazila da opseku desni da lakse raste, al oni cim cuju rec umnjak hvataju se za kljesta, nece ta kljesta doci do mene bar do 60e.

Da, hvala onda :D

Da samo sto ja nemam zasto da vadim, samo mi izrasta i boli jer raste. Ja lepo trazila da opseku desni da lakse raste, al oni cim cuju rec umnjak hvataju se za kljesta, nece ta kljesta doci do mene bar do 60e.

Ništa. Mada nisam siguran koliko dobro smotaš al ajde :D

Pa jel raste pravilno? Ja sam vađenje platio oko 100tinak evra... A jbt sad i zubara glumim :mrgreen:

i opet nema alkohola.. :histericna: a ja i dalje besna zbog fudbala.. :evil:

Jbg nema sad, a pre 4 sata bilo je :mrgreen:

Ne spominji mi fudbal, nemam živaca da odem na matični pdf i da pišem utiske. Katastrofa jednom rečju. Igrali smo kao piičke klasične. Ali to nije razlog da nas onako oštete za penal.

A za sudije imam samo jednu poruku:

rak-vas-naceo.jpg

Ništa. Mada nisam siguran koliko dobro smotaš al ajde :D

Pa jel raste pravilno? Ja sam vađenje platio oko 100tinak evra... A jbt sad i zubara glumim :mrgreen:

Jbg nema sad, a pre 4 sata bilo je :mrgreen:

Ne spominji mi fudbal, nemam živaca da odem na matični pdf i da pišem utiske. Katastrofa jednom rečju. Igrali smo kao piičke klasične. Ali to nije razlog da nas onako oštete za penal.

A za sudije imam samo jednu poruku:

Meni dobro :mrgreen:
Malo u stranu, nit remeti druge zube nit ista, necete ga vala majci [emoji38]

Ono je bilo nesto kao mrzi nas da igramo, a sudija :evil:
Ja cekam sa Brazilom, nesto kontam bice jos gore

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back