Kafana kod vesele krtice 5. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde dobro, ali nećeš moći da zaspiš ima da vileniš celu noć!

blog2.jpg

Mene kafa drži lepo kad moram da šljakam po celu noć. Inače, kad se tako radno zagine najgori period je 5, pa posle 7 ujutru. Najveće krize ubedljivo. Jednom sam u naletu popizda uzeo laptop i krenuo da ga bacim kroz prozor, ali sam se sabrao srećom. :mrgreen:
Kafa spasi kad treba da se ne spava :D mada ja mogu i bez nje, kad sam bolovala od insomnije mislila sam da je od kafe, popijem samo ujutru, ne pijem vise ni jednu ceo dan, ne vredi opet ne spavam.

Hahah, jeste, od 5 nek je bog u pomoci, zato se lepo predoziras i ni ne zevnes ceo dan

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Kafa spasi kad treba da se ne spava :D mada ja mogu i bez nje, kad sam bolovala od insomnije mislila sam da je od kafe, popijem samo ujutru, ne pijem vise ni jednu ceo dan, ne vredi opet ne spavam.

Hahah, jeste, od 5 nek je bog u pomoci, zato se lepo predoziras i ni ne zevnes ceo dan

Koliki ti je rekord nespavanja? I šta se dogodi kad zaspiš, jel se komiraš fazon milion sati, pa posle opet sve ispočetka?

A zajebano je što posle nekog perioda ni kafa ne pomaže. Nalivaš se i jedino što postigneš je da baciš peglu, a ti izgledaš kao Tom iz Tom i Džerija kada stavlja čačkalice da bi držao kapke otvorene. :mrgreen:

Koliki ti je rekord nespavanja? I šta se dogodi kad zaspiš, jel se komiraš fazon milion sati, pa posle opet sve ispočetka?

A zajebano je što posle nekog perioda ni kafa ne pomaže. Nalivaš se i jedino što postigneš je da baciš peglu, a ti izgledaš kao Tom iz Tom i Džerija kada stavlja čačkalice da bi držao kapke otvorene. :mrgreen:
Nekih 3 dana i tri noci, hm, uvek isto spavam i kad spavam svaku noc i kad ne spavam, oko 15 do 19h. Dobro dok sam bila insomnicna spavala sam 3h dnevno, uvek.

Kakvi ne pomaze, meni kafa uvek pomaze i u zivotu nisam bacila peglu zbog nje

Nekih 3 dana i tri noci, hm, uvek isto spavam i kad spavam svaku noc i kad ne spavam, oko 15 do 19h. Dobro dok sam bila insomnicna spavala sam 3h dnevno, uvek.

Kakvi ne pomaze, meni kafa uvek pomaze i u zivotu nisam bacila peglu zbog nje

Kako mi ove brojke izgledaju totalno ludo. I kako se osećaš posle 19 sati sna, kapiram izgubljeno u prostoru i vremenu, pa ti treba još 19 da dođeš sebi i taman kad uspeš vreme je za spavanje.. :mrgreen:

proko je pemzos i on nocu spava :mrgreen:
Hahahaha i kudi nas na forumu što ne spavamo :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back