Sherlock
Domaćin
- Poruka
- 3.454
Ajde dobro, ali nećeš moći da zaspiš ima da vileniš celu noć!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, verovao ili neNišta, molim, i drugi put. I da se razumemo, ti živiš u Srbiji, nisi neka druga vremenska zona?![]()
E mozda bih i ja nekad spavala da pijem nes [emoji38]Ja sad baš pijem kafu, doduše nes, a posle ću da zaspim kao beba. Mislim, mogla bih i sad nego nisam sve završila... [emoji38]
E mozda bih i ja nekad spavala da pijem nes [emoji38]
Kafa spasi kad treba da se ne spavaMene kafa drži lepo kad moram da šljakam po celu noć. Inače, kad se tako radno zagine najgori period je 5, pa posle 7 ujutru. Najveće krize ubedljivo. Jednom sam u naletu popizda uzeo laptop i krenuo da ga bacim kroz prozor, ali sam se sabrao srećom.![]()
Koliki ti je rekord nespavanja? I šta se dogodi kad zaspiš, jel se komiraš fazon milion sati, pa posle opet sve ispočetka?Kafa spasi kad treba da se ne spavamada ja mogu i bez nje, kad sam bolovala od insomnije mislila sam da je od kafe, popijem samo ujutru, ne pijem vise ni jednu ceo dan, ne vredi opet ne spavam.
Hahah, jeste, od 5 nek je bog u pomoci, zato se lepo predoziras i ni ne zevnes ceo dan
Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока
Nekih 3 dana i tri noci, hm, uvek isto spavam i kad spavam svaku noc i kad ne spavam, oko 15 do 19h. Dobro dok sam bila insomnicna spavala sam 3h dnevno, uvek.Koliki ti je rekord nespavanja? I šta se dogodi kad zaspiš, jel se komiraš fazon milion sati, pa posle opet sve ispočetka?
A zajebano je što posle nekog perioda ni kafa ne pomaže. Nalivaš se i jedino što postigneš je da baciš peglu, a ti izgledaš kao Tom iz Tom i Džerija kada stavlja čačkalice da bi držao kapke otvorene.![]()
Ne znam, meni je ovo jedina kafana u koju idemZar vec nema jedna kafana na Svastari?
Kako mi ove brojke izgledaju totalno ludo. I kako se osećaš posle 19 sati sna, kapiram izgubljeno u prostoru i vremenu, pa ti treba još 19 da dođeš sebi i taman kad uspeš vreme je za spavanje..Nekih 3 dana i tri noci, hm, uvek isto spavam i kad spavam svaku noc i kad ne spavam, oko 15 do 19h. Dobro dok sam bila insomnicna spavala sam 3h dnevno, uvek.
Kakvi ne pomaze, meni kafa uvek pomaze i u zivotu nisam bacila peglu zbog nje
Hahahaha i kudi nas na forumu što ne spavamoproko je pemzos i on nocu spava![]()
Zato ja 24h ne spavam pa 15h spavam [emoji14]
Eh nekad sam mogla celu noć da budem budna i ujutru na posao, bez problema. Sada kad doguram do 23h to je extra.
Stari se polako![]()