Kafana kod vesele krtice 5. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na vinjaku i kafi, sad se lakše podnosi ovaj poslednji radni dan u nedelji. Kada sat otkuca 16 časova, izlazim trkom napolje, otkopčavam košulju, skidam se i zapišavam zid firme, uzimam flašu bilo kog alkohola i vikend može da počne. :mrgreen:

Jesam naravno, u okolini sam poznata kao talenat za nespavanje :cool:
Doduse nisam stigla da popijem dovoljno kafe ali sada to nadoknadjujem.

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока
Pa da, zato kukaš na drugoj temi da izgledaš kao zombi :mrgreen:

Samo produženi sa mlekom, kad bi ga mrtva usta popila propevala bi u momentu. :lol:

Hvala na vinjaku i kafi, sad se lakše podnosi ovaj poslednji radni dan u nedelji. Kada sat otkuca 16 časova, izlazim trkom napolje, otkopčavam košulju, skidam se i zapišavam zid firme, uzimam flašu bilo kog alkohola i vikend može da počne. :mrgreen:

Pa da, zato kukaš na drugoj temi da izgledaš kao zombi :mrgreen:

Samo produženi sa mlekom, kad bi ga mrtva usta popila propevala bi u momentu. [emoji38]
Ja jedva cekam sutra, tetovaza je moja [emoji813]

Jbg, svaka druga osoba me pita na cemu sam [emoji38]

Ali zašto kad napišeš tetovaža je moja ne kažeš i koja tačno, pa sad ja moram da pitam šta tetoviraš :mrgreen:

Kad mene neko pita na čemu si, ja uvek odgovorim u maniru naših estradnih umetnica: vozi me život i dobro raspoloženje, carpe diem :mrgreen:

Jbt brisaće nas zbog spama. Uzurpirali smo temu. Al dobro, carpe diem hahah

Ali zašto kad napišeš tetovaža je moja ne kažeš i koja tačno, pa sad ja moram da pitam šta tetoviraš :mrgreen:

Kad mene neko pita na čemu si, ja uvek odgovorim u maniru naših estradnih umetnica: vozi me život i dobro raspoloženje, carpe diem :mrgreen:

Jbt brisaće nas zbog spama. Uzurpirali smo temu. Al dobro, carpe diem hahah
Ne smem jer se plasim da ce me forumasi prepoznati po njoj, prilicno je uocljiva i da kazem donekle netipicna. :eek: [emoji38]

Ma nece jer je ovo kafana, kolko znam ovde moze da se baljezga :mrgreen:

Ne smem jer se plasim da ce me forumasi prepoznati po njoj, prilicno je uocljiva i da kazem donekle netipicna. :eek: [emoji38]

Ma nece jer je ovo kafana, kolko znam ovde moze da se baljezga :mrgreen:

Za tebe kafica, cenim da je vreme :D

ifeGYfv.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back