Kafana kod vesele krtice 5. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo Jago :cvet:

Mislim da je splav zatvoren zbog 20.000 postova :think:

Zdravo...:)

Kontam, mnoge se "zatvorne" zbog 20.000 postova, pa kretje 2, 3, 4...

Znachi kafanche je bila "kod vesele krtice" od pochetka a ja registrovala njeno postojanje ne tako davno...vidi se iz kamiona...postujem na nekoliko tema samo....:roll:

Dobro reces :D

Mrzi me, nemam nista pametno i onako tako da cu opet kafu..

Ne moze kahva na prazan stomak.
Treba da krenes da zivis sa babom, tada ne bi preskakala obroke :lol:

Zdravo...:)

Kontam, mnoge se "zatvorne" zbog 20.000 postova, pa kretje 2, 3, 4...

Znachi kafanche je bila "kod vesele krtice" od pochetka a ja registrovala njeno postojanje ne tako davno...vidi se iz kamiona...postujem na nekoliko tema samo....:roll:

Bio je splav pre krtice, samo se brojevi dodaju da bi se znalo koja je po redu na pdf-u.
Agina kafana je takodje menjala ime, tamo smo davali predloge a ovde nisam bio dugo vremena :rumenko:

@Agatha, ti mi kazhi, nish' ga ne razumem...stvarno...jeste bila na splavu ili nije?
Prejela sam se, ali radoznala...da znam i tjutim ondaK...:lol:

Mene nije bilo 5 meseci
Te znam još manje od tebe:D
Ali koliko sam uspela iz vaših postova da rekonstruišem-kad kafana pređe 20000 postova-pravi se nova
E da ne bi bila opet Kafana na splavubroj 543453 onda su smislili ovaj šarmantni naziv koji me je odmah privukao

Mene nije bilo 5 meseci
Ali koliko sam uspela iz vaših postova da rekonstruišem-kad kafana pređe 20000 postova-pravi se nova
E da ne bi bila opet Kafana na splavubroj 543453 onda su smislili ovaj šarmantni naziv koji me je odmah privukao

Zar ne bi trebalo da budes bolje upucena od nas buduci da vodis jednu kafanu? :huh:

@Snow ne bih imala nista protiv da zivim s babom.. :(

:mazi:

- - - - - - - - - -

Ja sam.više mama kafane
Da ne kažem nešto gore

Tetka :)

Mene nije bilo 5 meseci

Znam i brinula sam...:heart:

Znala sam i da tjesh me chuti...:aha:

Hvalaaaaa...:D

Na biljnom svetu je ta preswatka temilica Kako isterati krticu iz bashte, loodilo...:lol:

Poslednja izmena:
Zar ne bi trebalo da budes bolje upucena od nas buduci da vodis jednu kafanu? :huh:

:mazi:

- - - - - - - - - -

Tetka :)

Upućena sam u svoju
I u Skupštinsku

- - - - - - - - - -

Znam i btinula sam...:heart:

Znala sam i da tjesh me chuti...:aha:

Hvalaaaaa...:D

Na biljnom svetu je ta preswatka temilica Kako isterati krticu iz bashte, loodilo...:lol:
Vrlo je duhovito sve to oko krtice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back