adeptus
Iskusan
- Poruka
- 5.093
Ćao brzi.
Ima istine u tome; prava je mudrost držati u ravnoteži suptilne i materijalne stvari.
ma teško...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćao brzi.
Ima istine u tome; prava je mudrost držati u ravnoteži suptilne i materijalne stvari.
Ćao brzi.

Zgusnula se misao - bas sjajan odgovor.Evo ti odgovora Ramcox....
Val..pozdrav.
Zato ja zekim Ozija kad mi kaze da ravitacija mozda nece raditi sutra...ybg...meni gravitacija treba sutra, radim...![]()
.
.... ima dosta tu istine, što ovako, što između redova.. nije loše sagledati stvari i iz drugog ugla).
.
.
.Svaka cast brzi.....Vidim poznajes stvari...A na meni se iskijavas.....
A opet, lako je meni.. bavim se i profesionalno ezoterijom, nemam dece, nemam nekih velikih obaveza (van posla).. ali kad je neko ozbiljan porodičan čovek ko što je Brzi, onda je teško odvojiti kvalitetno vreme za duhovnost, prosvećivanje..
Ne mogu da verujem. Eno na prvom kanalu daju film Sutjeska, sve sa Ričardom Bartonom u ulozi Tita...
Ne znam da li ću ga gledati sa gađenjem ili sa merakom.
O onim reptilima sa kojima su tvoji iz "parpsiholoske" jedinice uspostavili kontakt ?Idi citaj o reptilima......Dotle mozes da razumes ramcox....
Ma idi juce pose podne posle naseg prepucavanja nisu pisali u kafani jedno 2 sata....Doduse jeste malo iteresatno, ali preteramo brzi...
Prepucavanja?Ma idi juce pose podne posle naseg prepucavanja nisu pisali u kafani jedno 2 sata....Doduse jeste malo iteresatno, ali preteramo brzi...
Isto je to, gadjenje .. merak .. komunizam .. otomanski imperijalizam .. kapitalizam ..Ne mogu da verujem. Eno na prvom kanalu daju film Sutjeska, sve sa Ričardom Bartonom u ulozi Tita...
Ne znam da li ću ga gledati sa gađenjem ili sa merakom.
JAVNO SE IZVINJAVAM BRZOM......ETO.....
jel' to bese onomad kad je Reks naskocio na Tita?
Podeli nam neka iskustva. Iz kojih pobuda se bavis ezoterijom?

?pitaj ga za sta se izvinjava .. (nema pojma)
tu ja popih keca...primetio sam da Tito jase konja dok su ranjenici iza njega peske....