kafana kod tri modelsice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neee, veeeliki tefter sa puno stranica. Pa kad pred frendovima baciš "knjigu" na sto, ima da pozelene od zavisti. A unutra tri imena ispisana oooogromnim slovima...:zcepanje:

P.S. Šalim se naraFno. Za sve forumašice koje ovo čitaju, da znaju da je Esh opasan baja, i slobodno nek mu šalju svoje fotke i cv-je na pp...:mrgreen:

fala mom PR-u, sefu odjelejena za odnose sa javnoscu:lol: samo moras znati da odnosi sa javnoscu podrazumjevaju visoka eticka i moralna nacela i da se obavjestavanje zasniva na istini. a ti si ovde "ukrasila" i vise lici na marketing, oglas, propagandu:lol::lol:

ej, ne diraj mi esha il cu da te pretvorim u zabu :cool:

amorre8.gif

fala mom PR-u, sefu odjelejena za odnose sa javnoscu:lol: samo moras znati da odnosi sa javnoscu podrazumjevaju visoka eticka i moralna nacela i da se obavjestavanje zasniva na istini. a ti si ovde "ukrasila" i vise lici na marketing, oglas, propagandu:lol::lol:

U kom paralelnom univerzumu PR ne sme da laže?:lol: Posao šefa Odeljenja za odnose sa javnošću je da od kašićice istine i po kila laži, napravi ukusni kolač. E moj, Esh, pojma ti nemaš.
Sad kad ti obožavateljke nagrnu na pp, ima da mi povećaš platu.:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back