Kafić Kafana kod smrznutog eskima - Knjiški moljac XXXVI

• Začetnik teme Začetnik teme Senna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel znaš da pravi miš od svega najviše voli čokoladu?
Čitala ja u Zabavniku!
A posle se i uverila
Imala sam divljeg miša Mileta koji je na kraju nastradao od mog Ćićkoša
No dugo se krio iza ormana
Dva puta je izašao- kad sam meditirala,seo mi pored noge i slušao, i da krade otvorenu čokoladu sa niskog tabureta pored kreveta
Poludeo za čokoladom,zaboravio na strah
miševi su jako pametni
Ja sam u osnovnoj školi, u 4. razredu, od drugarice dobila na poklon miša u tegli . :D Rekla mi je da je to specijalni poljski miš (tako sam i objasnila mami , koja za malo nije pala u nesvest) :zcepanje:
I tako sam ja Cileta držala u velikom akvarijumu i pravila mu tunele za trčanje od plastičnih cevi.
Iako je bio običan miš (kojeg je drugarica htela da se reši), naučio je par trikova.
Dok jednog dana nisam otišla na more. :(

Jel znaš da pravi miš od svega najviše voli čokoladu?
Čitala ja u Zabavniku!
A posle se i uverila
Imala sam divljeg miša Mileta koji je na kraju nastradao od mog Ćićkoša
No dugo se krio iza ormana
Dva puta je izašao- kad sam meditirala,seo mi pored noge i slušao, i da krade otvorenu čokoladu sa niskog tabureta pored kreveta
Poludeo za čokoladom,zaboravio na strah

Mi smo imali problem kada se misica uselila u spajz, morali da bacimo ceo dzak brasna i postavili joj otrov jer nismo mogli da ubacimo macku.
Kada je majka pocela da cisti spajz videla je da je misica od otrova napravila gnezdo i da se spremala da se okoti.

miševi su jako pametni
Ja sam u osnovnoj školi, u 4. razredu, od drugarice dobila na poklon miša u tegli . :D Rekla mi je da je to specijalni poljski miš (tako sam i objasnila mami , koja za malo nije pala u nesvest) :zcepanje:
I tako sam ja Cileta držala u velikom akvarijumu i pravila mu tunele za trčanje od plastičnih cevi.
Iako je bio običan miš (kojeg je drugarica htela da se reši), naučio je par trikova.

:mazi:

miševi su jako pametni
I ja sam imala dve mišice,Micu i Anđu
OBe su mi sedele na ramenu i kad neko naiđe, sakriju mi se u kosu
A Micu sam naučila:"Mico, Mico, dođi ljubi Maju!"
I ona dođe i ljubi

miševi su jako pametni
Једва преживех исте једва ушли и унутра,чишћење, згадили ми се потпуно.

Kako prija lubenica posle 01h, a još ovako dobra. :jede:
A ja napravila salatu- u blenderu samlela svežu šargarepu, bademe, indijski orah,dve vrste maslina.
Tome dodala kukuruz,pavlaku,kapar,soja sos,malo đumbira i slatko ljuti sos!
Divota gotova za 10 minuta
Ja stalno tako izmišljam salate

Back