- Poruka
- 93.540
A Mejdene, Judase, Saxonce...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Htio sam konstatovati da me "Boemska rapsodija" blago razočarala.
I ovde je lepoLepo vreme : lol:
Zdravo Bole 2

Au, sto? Mada ne znam ni o cemu se radiHtio sam konstatovati da me "Boemska rapsodija" blago razočarala.

I ovde je lepo
Au, sto? Mada ne znam ni o cemu se radi
Ajme ljudi sta mi se sad desilo.. Morala sam pincetom sebi da vadim parce kamencica iz noge
Kad je ono gomno od plaze polu kameno i u vodi sve samo kamenje ziva sam se osakatila.. Evo sad imam rupetinu na nozi
Odvratne su mi plaže s kamenjem. Krivo sam mislio da toga u Grčkoj nema.I ovde je lepo
Au, sto? Mada ne znam ni o cemu se radi
Ajme ljudi sta mi se sad desilo.. Morala sam pincetom sebi da vadim parce kamencica iz noge
Kad je ono gomno od plaze polu kameno i u vodi sve samo kamenje ziva sam se osakatila.. Evo sad imam rupetinu na nozi

mene plaši ona rugoba koju su stavili da glumi FredijaHtio sam konstatovati da me "Boemska rapsodija" blago razočarala.
de si snowko srce mojeMoj brat zgazio morskog jeza, smatraj da si dobro prosla.
krajnje je vreme da odešЈбт, ја на мору нисам био 14 година.
Nole i Nadal su ti obojica BlizanciSutra kreće 15 dana teniskog ludila, ali navraćaću ovdje i dalje.
de si snowko srce moje
Ih koliko sam puta stala na jeza

Nole i Nadal su ti obojica Blizanci
I Bjor Borg
Tenis je idealan sport za vas
Jer Blizanac vlada rukama
Nole i Nadal su ti obojica Blizanci
I Bjor Borg
Tenis je idealan sport za vas
Jer Blizanac vlada rukama

i meni je basket najdraziOmiljeni sport mi je košarka. Trenirao sam je kratko kao klinac. Poslije košarke tenis najviše volim.
jesteFederer je mislim lav.
Ko je to?A Bohurt Agi?

krajnje je vreme da odeš
Zbog psihofizičkog zdravlja
Ko je to?

А која књига је у питању? Одузео бих ти те цигарете и бацио у канту за смеће!