gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
 - 25.500

Pa kako si?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako si?

Je jeeeNa TasossssssssuSkoči jednu bombu u more za mene, uvaljaj se po pesku i reci boli me pedu, svinjski je al zdravo
Eeeee to kao da sam ja otšao na more
Ciao Amdi![]()

Imaš li kanticu i lopaticu?Je jeee
Ocu
Danas sam se igrala u pesku neki lik me gledao reko ova je 100% luda![]()
Au.. Tako sam ja jednu knjigu cekala nedelju danaMaloprije sam bio malo ljut, ali prošlo me je to. Naručio sam za rođendan dvije knjige preko Lagune i još mi nisu stigle. Dosad je sve što sam naručivao iz Banja Luke stizalo u roku 2 dana.

uuu mi sve narucujemo online i nebrojeno puta su nas zeznuli da cekamoMaloprije sam bio malo ljut, ali prošlo me je to. Naručio sam za rođendan dvije knjige preko Lagune i još mi nisu stigle. Dosad je sve što sam naručivao iz Banja Luke stizalo u roku 2 dana.

Ako ti je za utehu, ja kada sam na moru svi imaju utisak da se pesak igra samnom. Kolika je to tek ludnicaJe jeee
Ocu
Danas sam se igrala u pesku neki lik me gledao reko ova je 100% luda![]()

Lusinda Rajli - U senci maslineAu.. Tako sam ja jednu knjigu cekala nedelju dana
Koje knjige si narucio?![]()
Jel kad puštaš vodu svira heavy metal?uuu mi sve narucujemo online i nebrojeno puta su nas zeznuli da cekamo
Retko kad dođe onog dana kad treba
Evo umesto juce stigla mi je danas nova daska za WC
CRNA NA BELE CVETOVE
Evo vaka ista
![]()

Prekoh!!uuu mi sve narucujemo online i nebrojeno puta su nas zeznuli da cekamo
Retko kad dođe onog dana kad treba
Evo umesto juce stigla mi je danas nova daska za WC
CRNA NA BELE CVETOVE
Evo vaka ista
![]()

E nisam cula.. Drugi Blizanac zvani Truman bi mozda znao, on je nacitaniji od meneLusinda Rajli - U senci masline
Sofija Lundberj - Crveni adresar
Ako ti je za utehu, ja kada sam na moru svi imaju utisak da se pesak igra samnom. Kolika je to tek ludnica![]()

Bleja tebiMeni Dubrovnik na 30km, Herceg Novi na 50km. Mogu biciklom na more.![]()
blago tebiMeni Dubrovnik na 30km, Herceg Novi na 50km. Mogu biciklom na more.![]()

E da Bog da sve češće išlaPrekoh!!
I ja sve zivo narucujem preko neta, ko ce jos izlaziti iz kuce
E nisam cula.. Drugi Blizanac zvani Truman bi mozda znao, on je nacitaniji od mene
Juu ma meni je ovo posle 6 godina da sam ponovo u vodi koja nije tus il kada..
Pa šta čekaš. Meni da je tako blizu more ja bi se već kiselio i njemuMeni Dubrovnik na 30km, Herceg Novi na 50km. Mogu biciklom na more.![]()
Pa šta čekaš. Meni da je tako blizu more ja bi se već kiselio i njemu![]()

Sad mozda i ocu, prestala sam da se plasim vode, bar manje nego preE da Bog da sve češće išla![]()

Iskopaš u pijesku veeeeliku rupu i onda u nju kanticom napuniš vode.Sad mozda i ocu, prestala sam da se plasim vode, bar manje nego pre![]()
Odlicna idejaIskopaš u pijesku veeeeliku rupu i onda u nju kanticom napuniš vode.![]()

Brzo prodjeIma vremena. Dugo je ljeto.![]()
Ma voda je samo mokra i ništa višeSad mozda i ocu, prestala sam da se plasim vode, bar manje nego pre![]()

Rak il Jarac.. Nisam agatha al ako smem da se odazovemAgatha imaš li ideju koji mi je podznak? On nema veze sa nickom.