- Poruka
- 114.216
ma nemojmislim da se to podrazumeva.. al zato kad je neko lud ne mora biti genije
npr ja
A snovi?
A fotke?
A što si svirala?
A tarot?
A astrologija?
A aure?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nemojmislim da se to podrazumeva.. al zato kad je neko lud ne mora biti genije
npr ja
nista nije genijalno u tome sto moja podsvest moze ono da sanjama nemoj
A snovi?
A fotke?
A što si svirala?
A tarot?
A astrologija?
izbatinala bih ihBolja si od tih budala
A mnogo mlada od njih
A ovo za snove može RETKO KO!!!!

i drugi imaju podsvest pa im džabaizbatinala bih ih
i razbila egomanijacke bolesne i ruzne glave
mozda, ali to nisam ja, to je moja debilna podsvest, nista povodom toga nisam niti bih mogla svesno uraditi![]()
osnovno i najbitnije jedino i vazno, odhebala sam ideju da me iko ikad vise omete u onome sto me zanima, to sto su mali i niski, jadni ruzni i retardirani je njihova licna jadnosti drugi imaju podsvest pa im džaba
Al zato seru i na ta sranja se iste take budale primaju

oh, da cujes kako sam bogatog recnika kad su mali i niski ljudi u pitanjuMeni je omiljena ŽGADIJA![]()
od mene jesteoh, da cujes kako sam bogatog recnika kad su mali i niski ljudi u pitanju
ali to je jos na granici suptilnosti
kad me neko naljuti i kad krenem da secem jezikom eh majko mila
iskreno, ovde za sada niko to nije doziveo tako da nisi u toku i ne treba da budes
kako je moguce moderatoru da se brisu poruke a da je i dalje moderator?od mene jeste
Ja za ovih 8 godina nemam ni jednu kaznu ali sam bila moderator koga su ubedljivo najviše brisali
Mada su mi fanatici na religiji brisali klipove Merlin Mensona![]()

Baš lep san.сан:
туристичким бусом возач нас вози на неку дестинацију, каже да се зове Земун али то није онај Земун из Београда, више личи на неки стари приморски град рецимо. Довезао нас је увече и рекао да ће ујутру да нас покупи. Има и других људи око мене, али они се не усуђују толико да закораче напред у мрак. Ја пролазим капију и идем у мрак, тек на тренутак неко светло обасја да видим где сам. Десно од мене се налази нека просторија. Пуна је књига, можда је књижара, али ту постоји неки бесни вук који режи. Не смем да уђем. Питам се, шта да радим до ујутру.
Сан се завршава. Нисам далеко одмакао у свом истраживању новог места по мраку.

To i jesi ti.izbatinala bih ih
i razbila egomanijacke bolesne i ruzne glave
mozda, ali to nisam ja, to je moja debilna podsvest, nista povodom toga nisam niti bih mogla svesno uraditi![]()
Polako, pripitomi ćeš ti tog vuka i onda će ti mnogo toga biti dostupno.Па не знам баш...мишљења су подељена.![]()
Dobro to da.. Jes podsvest al je mojaTo i jesi ti.
To je tvoja celina.
Vremenom i kroz praksu postići ćeš mnogo toga.
Neke stvari ipak ostaju na nesvesnom nivou i tako mora biti.
Svesno i nesvesno je jedna celina i ne mogu se razdvajati.
Dobro veče.
Javljam se tek sad jer mi trebalo vremena da iščitam sve.
Meni danas stiglo jedno zanimljivo upozorenje od slučajnog prolaznika, s obzirom da sam sklona nezgodama, posluša ću ga sigurno.
Sad mi žao što sam bila pomalo gruba prema tom čoveku, to prepisujem pomalo umoru i željom da što pre završim posao i dođem kući.