- Poruka
- 114.100
Nije
To je lična stvar koja ze ne nameće drugima
To je lična stvar koja ze ne nameće drugima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tad sam bila Tibetankazaboravljaš da smo bili najbolji prijatelji pre sedam ipo godina..![]()

mora Malena da kljuca inače mu je dosasnomalena
necemo se svadjati ovde mora da vlada Venerin mir![]()
pa da ali opet..u neku ruku i neI tad sam bila Tibetanka
Ti si zaboravio![]()
tako je Lastavice malamedjutim,sve što na nekom javnom,bilo virtuelnom bilo vako,mestu,napišeš/rekneš-prestaje da bide lično
niko se ovde nesvadja jedina..ja bar ne..mrzim svadje i tenzije uaa..zato se nostat i ludiram..![]()
nema Bau-a da pucamora Malena da kljuca inače mu je dosasno
ispravila sam senekaže se viruelno negoli virtuelno

sad je kasno..

100% malena

pazi ako meni,božijem čoveku i nećaku,otkriješ svoje naj bezočnije greheve,možda i završim nešto kod bogeta da te ne zadesi večiti oganj,tama i jauk..tako da..isplati ti se 

teski su to gresi malena, tvoja krhka dusa bi ih tesko podnela, slomilo bi te.. nikada vise ne bi bila ona stara razigrana laastavicakad ćeš mi već jedared otkriti o kakvim se to grehevima radi..ubi me znatiželjapazi ako meni,božijem čoveku i nećaku,otkriješ svoje naj bezočnije greheve,možda i završim nešto kod bogeta da te ne zadesi večiti oganj,tama i jauk..tako da..isplati ti se
![]()
koje srce malena kojepa pazi ovako srculence..predlažem ti da uradiš ono što ti tvoje srce govori! sledi svoje srce bebiceee![]()
zBogomsama si tako odlučila..ja ti više nemogu pomoći kćeri moja..zbogom..zbogom..

neće dok tetka tu!
Bog sve vidi i poslace me u pakao kao sto smo vec zakljucili![]()
onda je u redu malena, ako treba da platim grehe platicuто сам ја послао змију паклену да те казни грешнице..посејаћеш оно што пожњеш..алаху акбар..
tako je!!!neće dok tetka tu!

jel ozbiljno??????MAAAAAAAAALENA
PLASIM SE ZA SVOJE POSTOJANJE
IZ SUSEDNE SOBE SE CUJE ZVUK ZMIJE
SIKTANJE
SPASI MOJU GRESNU DUSU

najozbiljnije, cuju se neki neljudski zvuci iz sobe sajkopatejel ozbiljno??????![]()
![]()