Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ismevam svoju, to mi je omiljen predmet zabave :lol:
Ја сам мислио да сам ја твој предмет забаве, да сам твоја муза, да те ја инспиришем, да те вадим из депре, да те увесељавам, да ти чиним дан ведријим, лепшим.

kako pa nista Lastavice moja? i dalje sam u depresiji
a ti si mi govorila da se ubijem, ali sve ti je oprosteno :patkica:
pa msm ništa u smislu i dalje se nisi ubila
i ne samo to nego nedeluješ tako i neponašaš se,naime ljudi koji su u depresijoj (a veruj mi da znam o čemu pričam) obično neflertuju nezaljubljuju se (ono s čuvenim bikem (nadam se da nije životinja u pitanju..tj nadam se da jeste xaxa)) nedruže se jednom rečju,bilo virtujelno bilo nako uživo i to

tako da
ostajem pri onome što sam i tad mislijo a evo izgleda se ispostavilo da sam u pravu all along a toe da vopšto nisi u depresijoj no samo voliš da bideš u cetru pažlje
u čemu nema ništa lošo,sve je to za ljude dakako,just sayin :patkica:

pa nema šta da mi opraštaš jer je to bio najprijateljskiji i naj dobro namerniji savet jer ako si ZAISTA (a nisi :rtfm: ) bila u nooolkoj patnji kolko si tvrdila da jesi (ak se sećaš vopšto šta si pisala) onda je suicid jedino razumno i humano rešenje,zašto trpeti TOLIKU patnjetinu itd :sije:

Ја сам мислио да сам ја твој предмет забаве, да сам твоја муза, да те ја инспиришем, да те вадим из депре, да те увесељавам, да ти чиним дан ведријим, лепшим.
ti si mi najdrazi ludak :cmok2:
dovoljno? :think:
pa msm ništa u smislu i dalje se nisi ubila
i ne samo to nego nedeluješ tako i neponašaš se,naime ljudi koji su u depresijoj (a veruj mi da znam o čemu pričam) obično neflertuju nezaljubljuju se (ono s čuvenim bikem (nadam se da nije životinja u pitanju..tj nadam se da jeste xaxa)) nedruže se jednom rečju,bilo virtujelno bilo nako uživo i to

tako da
ostajem pri onome što sam i tad mislijo a evo izgleda se ispostavilo da sam u pravu all along a toe da vopšto nisi u depresijoj no samo voliš da bideš u cetru pažlje
u čemu nema ništa lošo,sve je to za ljude dakako,just sayin :patkica:

pa nema šta da mi opraštaš jer je to bio najprijateljskiji i naj dobro namerniji savet jer ako si ZAISTA (a nisi :rtfm: ) bila u nooolkoj patnji kolko si tvrdila da jesi (ak se sećaš vopšto šta si pisala) onda je suicid jedino razumno i humano rešenje,zašto trpeti TOLIKU patnjetinu itd :sije:
malena, ljudi koji su u najvecoj depresiji najbolje to skrivaju :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back