DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
tetka garant neku metalnu pitu peče 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

gotik pitutetka garant neku metalnu pitu peče![]()

daleko bilošetnja pomaže![]()
kahfa uvek dobro dodjeNeka topla kavica![]()

Šta da joj proširuješ vidike, kad je to perverznjakinja stara.што се тиче сексуалности - проширићу ти видике, оплеменићу те.
Takođe.Ја сам Јупитеријанац, дете четвртка.
tu je tetkanaseci mi i slatkog i slanog metala
de mi je tetka
inkognito me lajkovala a nidje je![]()

Ja sam u sredu rodenaŠta da joj proširuješ vidike, kad je to perverznjakinja stara.
Takođe.
Mislim da ću ukoliko nastavim da čitam o sipanju, sečenju metala i metalkama malim, prestati da ga slušam.
![]()
Mislim da ću ukoliko nastavim da čitam o sipanju, sečenju metala i metalkama malim, prestati da ga slušam.
![]()
Šta da joj proširuješ vidike, kad je to perverznjakinja stara.![]()

gotik tetka moja lepatu je tetka
Slabo mi se priča al sam lepo raspoložena
![]()

ma ne smeta meni metal, da se gotik ili bilo šta non stop mesecima peče, sipa, i sl...overdozirala bih![]()
![]()
gotik tetka moja lepa
![]()
![]()
![]()

pa piši......a neću da menjam Hagal u dogledno vremee da!!
tetka sanjala sam kako si vratila stari avatar
i jos nesto s tobom al ti to mogu reci samo u pp
i ako je totalna glupost i nebitno![]()
ma ne smeta meni metal, da se gotik ili bilo šta non stop mesecima peče, sipa, i sl...overdozirala bih
Ko mantra da je........
pa piši......a neću da menjam Hagal u dogledno vreme
Baš mi prija

bar da je metalac ali NIJE
sta cu Docka je to, metal njenim venama tec.. ovaj da dosta
sacu![]()

bar da je metalac ali NIJE
Znam da ispadam tiranini i fašista ali mi je i Bau dao podstrek, u stvari samo volim raznovrsnost i dinamiku
Kad se jedna ista fora stalno ponavlja ona prestaje da bude smešna
A nesretni vruć metal to nikad nije ni bio
E sad...prvih 4536473947563048 puta samse uzdržavala jer i dalje smatram da je neumesno da serem ljudimazbog toga kako šale, ali Metalka mala sipa vrućeg metala premašuje granice ljidske izdržljivosti![]()

ali Metalka mala sipa vrućeg metala premašuje granice ljudske izdržljivosti![]()

ma mogu i ja da mu kažem.....![]()
![]()
moracu onda reci Docki da nema vise tocekanja teskog metala rasteracemo goste![]()

moracu onda reci Docki da nema vise tocekanja teskog metala rasteracemo goste![]()