DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

JesteDobro jutro Agi
Jel ovo deo kad Pendragon ide u svaleraciju?![]()
Truman fasciniran vanzemuljcimaKakav san!
Truman će da otkine![]()

Pa to ti se poručuje da možeš tako i na javiTruman fasciniran vanzemuljcima
Tetka moja
Jesi videla kako je nemoguce pobediti me u snovima![]()

Bro jutroIpak se secam jos necega iz filma
Dobro jutro bebo Dizi
Jutros me kolege zezali da zenim konobaricu i lokalu gde pijemo posle posla
Valjda nije sve razumela sto smo pricali![]()

Ima sekiruBro jutro
Jel ima kike?![]()

Bro jutro
Jel ima kike?![]()
To i ja kazem.. Samo ne znam kad cu tako i u realiPa to ti se poručuje da možeš tako i na javi
Čak sam i ja zbog vas počela da sanjam ponovo
Sanjala sam da mi neko daje tibetanske ritualne predmete
Samo ne mogu da se setim ko![]()

Vidim ja da nisi preterano ravnodusan spram njene lepoteNema kike, ima dugu plavu kosu, plave oci i veliki osmeh.
I verovatno momka ako nisu raskinuli u medjuvremenu.
Ali ja sam tu zbog piva, konobarice se ne muvaju ako si redovna musterija.

Mene Oni ne zanimaju preteranoДиа, наредна фаза је да у будном стању успоставиш контакт са Њима. Да будеш наша Марија Оршић!

svi mi dobijamo razne pozive i prilikeTo i ja kazem.. Samo ne znam kad cu tako i u reali
Nego.. Mislim da se odnosi na to sto mi je sinoc receno, pa se sad kroz san branim od zla i po svaku cenu odbijam to ko sto bi u reali da do toga dodje
Tetka, jel moguce da sam jedna ja koja sam na granici svetca(ne), ODABRANA za onako nesto kao sto mi je sinoc receno?
Sta ce tetka sanjati nego nesto tibetanski![]()
Vidim ja da nisi preterano ravnodusan spram njene lepote![]()
Znas kako imam neki dojam da neki khm hmkhm stoji u paralelnoj dimenziji i ceka me. Da me zarobi kao ovi u snovima.svi mi dobijamo razne pozive i prilike
Sami ih biramo ako imamo mozga
Mene Oni ne zanimaju preterano![]()

Predlozi joj da pice placas u valuti kikaPrijateljski je raspolozena.
Uvek osmeh kada neko udje u lokal, hoce da donese pice do stola u basti sto nije praksa ovde.

Samo joj još vanZEMLJACI faleДиа, наредна фаза је да у будном стању успоставиш контакт са Њима. Да будеш наша Марија Оршић!
Не добијамо сви подједнако вредне и важне позиве и прилике. То зависи од кармичких заслуга.svi mi dobijamo razne pozive i prilike
Sami ih biramo ako imamo mozga
Ako ih neko ne vidi ne znači da ih ne dobijaНе добијамо сви подједнако вредне и важне позиве и прилике. То зависи од кармичких заслуга.