Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moguće neki prekid odnosa, ali iz nekog razloga do toga ne dolazi i verovatno ima veze sa drugarima sa kojima si se vozio.
Sva trojica ste povezani sa nekim i želite prekid, oni će proći bez ogrebotina ali si ti izgleda sa osobama sa kojima prekidaš odnos u bliskijoj vezi.
Mada treba da razmisliš šta za tebe samog znači taj san.
Desi Sumo :cmok2:
Vid ti nje sto tumaci, svaka ti cast ovo zvuci dosta logicno..
Jeste :)
Ako ne sanjam ni sutra kada zaspim bice odlicno :)

Dodji na pp da te pitam nesto :rumenko:
Proci ce.. Samo me poslusaj ono sto sam ti rekla oko toga :zag:
E videh por, odgovorim ti kad udjem unutra taj drugi fon mi je za muziku sad :lol:
Проблеми са зубима у теорији дају проблеме у реалном животу.
O da.. Mislim da je Suma dala dosta logican odgovor, a pitaj i tetku Agi, al najbolje u pp

Desi Sumo :cmok2:
Vid ti nje sto tumaci, svaka ti cast ovo zvuci dosta logicno..

Proci ce.. Samo me poslusaj ono sto sam ti rekla oko toga :zag:
E videh por, odgovorim ti kad udjem unutra taj drugi fon mi je za muziku sad :lol:

O da.. Mislim da je Suma dala dosta logican odgovor, a pitaj i tetku Agi, al najbolje u pp

Vaznija ti muzika nego da ti gledam kike :rida:

Vazi se Dizi :zag:
Ja imam 3 nocne pa cu to verovatno ujutru da vidim kad podjem na spavanje.

:obozavam:

Trumane skini neki dobar tumac snova u pdf-u ja sam imala neki al mi oso zajedno s lapom.. Tako ces brze nauciti simboliku i poceti da spajas stvari

Tumači snova mogu donekle da pomognu, to se odnosi na ono što je kod većine opšte prihvaćeno, to je kolektivno tumačenje, mnogo je bitnije ono što osoba oseća u vezi sna i šta to znači za tu osobu.
Uvek treba obratiti pažnju šta je prethodilu snu, od toga treba početi sa tumačenjem, tek posle toga na uopštena tumačenja.

:mazi:

Salim se malo Dizi, uzivaj u kafici :)

Na spavanje tek posle 7 ujutru, ako me ne vrate ranije kuci :lol:

:obozavam: :heart2:
od sad pa do jutra ne spavas? :sad2:
Tumači snova mogu donekle da pomognu, to se odnosi na ono što je kod većine opšte prihvaćeno, to je kolektivno tumačenje, mnogo je bitnije ono što osoba oseća u vezi sna i šta to znači za tu osobu.
Uvek treba obratiti pažnju šta je prethodilu snu, od toga treba početi sa tumačenjem, tek posle toga na uopštena tumačenja.
slazem se, nego kazem jer ima prosto neka osnovna simbolika za svaku stvar predmet u snovima, ali glavna je intuicija naravno

slazem se, nego kazem jer ima prosto neka osnovna simbolika za svaku stvar predmet u snovima, ali glavna je intuicija naravno

Istina je, može postati zeznuto kad sanjaš dva predmeta koji se

To je kolektivno nesveno, samo što se u snovima često pojavljuje više od jednog simbola i može da se desi da u sanovniku pročitaš tumačenje a tamo piše za jedan simbol druženje a za drugi simbol prekid druženja i samoća.
Jer kod tumačenja ne gleda se samo osnovni sibol nego ceo san.
ovo je moje razmišljanje u vezi snova ne mora da bude u potpunosti ispravno,
ali isto tako znam da jedan isti simbol ne mora da znači isto za neku drugu osobu iako je to opšteprihvaćeno.

Dobar dan
0ca425f480a73b86f53f64dd78b266cd.gif

Istina je, može postati zeznuto kad sanjaš dva predmeta koji se

To je kolektivno nesveno, samo što se u snovima često pojavljuje više od jednog simbola i može da se desi da u sanovniku pročitaš tumačenje a tamo piše za jedan simbol druženje a za drugi simbol prekid druženja i samoća.
Jer kod tumačenja ne gleda se samo osnovni sibol nego ceo san.
ovo je moje razmišljanje u vezi snova ne mora da bude u potpunosti ispravno,
ali isto tako znam da jedan isti simbol ne mora da znači isto za neku drugu osobu iako je to opšteprihvaćeno.
Slazem se zato se i gleda ceo san, i ide intuicijom al opet neke stvari imaju simboliku.. Nem pojma
Nista nisi jela? :eek:
Pod hitno u kuhinju i da jedes nesto, ako te cuje tvoj Bik vezace te za stolicu i silom hraniti.
Pa da znas da i hoce, stalno mi nesto kuva mislim da ima u cilju da me nagoji :rida:
Gotik tetka :zaljubljena:
Najkoh gotik tetka s ultrakoh gotik stilom :cmok2: :cmok2: :cmok2:

Slazem se zato se i gleda ceo san, i ide intuicijom al opet neke stvari imaju simboliku.. Nem pojma

Pa da znas da i hoce, stalno mi nesto kuva mislim da ima u cilju da me nagoji :rida:

Znas da je kod Bikova hrana najvaznija i ljubav ide preko stomaka :)
A i nece on puno da te ugoji, samo koliko treba ;)

Najslađe i najfinije i najmilije tetkino dete :heart2:
Svoju jadnu staru tetku dočeka sa lepim rečima i lepim vajbovima:cmok2:
Joj ne znam gde sam
Ladno mi je i spava mi se

Znas da je kod Bikova hrana najvaznija i ljubav ide preko stomaka :)
A i nece on puno da te ugoji, samo koliko treba ;)
Vidim :zcepanje:
Neka, tako astronomicno kuva da se uopste ne bunim :zaljubljena:
Najslađe i najfinije i najmilije tetkino dete :heart2:
Svoju jadnu staru tetku dočeka sa lepim rečima i lepim vajbovima:cmok2:
Joj ne znam gde sam
Ladno mi je i spava mi se
:cmok2: :zag: :cmok2:
I meni ladno i spava mi se.. A ustala pre sat vremena.. A ladno mi unutra jer ne greju, napolju bre toplije :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back