Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dizi, odela su za uspesne ljude. Oni mogu da pruze sigurnost zeni i potomstvu.
Tako da si ti pametna i na pogresnom mestu u pogresno vreme.
Kao i ja bez kika i sekire :lol:
pa ja imam fetis na sigurnost
meni samo sigurnost i treba samo to i trazim od ljudi
jos dodati na to da uvek zavrsim s ZEMLJOM i ako sam vazduh vatra
sve jasno

Ne mogu da vas citiram telefon mi bolesno baguje
Sanjah dva sna jedan ima dva dela
U jednom sam pricala tetki s kakvim sam se bolidima druzila
Sacu nabrojati kakvim
Jedna drugarica mi je bila pro kleptoman, ode i ukrade farmerice iz prodavnice bez po muke itd
Jedan drug i drugarica su mi bili vereni i stalno su se tukli
Jedan drug mi se fiksao u bukvalnom smislu te reci boo u venu
Jedan drug mi je smrkao kokain bukvalno
Jedna drugarica mi je takodje bila kleptoman
I naravno onaj teski satanista
Ima jos al ajd sad

Drugi san je moj engleski zivot, kako sam se pobila sa onim likom s kojim radim
Dakle on je trebao da mi napravi nesto do utorka, dolazim do njega ulazim u otkljucanu kucu, prolazim kroz dve prostorije, spustam se stepenicama, ulazim u podrun gde se uvek nalazimo i bavimo sumnjivim radnjama
On sedi za stolom, kako ja udjem ustane i pocne da se vrti po objektu, ispostavi se da mi nije to napravio
Ja se histeriodno proderem na njega, buljim besno u njega buljim buljim
(Lik ima dva metra i ne zna se da li je visi ili siri)
I puknem mu samarcinu
U medjuvremenu sam rekla nesto u fazonu da mi je unistio zivot
Onda se jedno na drugo deremo
I on mene gurne tako da se skoro srusim na zemlju
Ja samo izadjem

Druga scena je kako sam tamo gde sam vec pricala da sam drzala neki govor, i ja silazim s bine idem okolo, vidim tog lika, dolazim do njega sa kezom na faci i kroz kez mu zaskicim: zaasto sii ovdeee
I bukvalno ga izguram napolje
Ako sam dobro shvatila po osecajima koji su me pratili kroz sve engleske snove, mi smo imali hladan odnos koji se granicio s medjusobnom mrznjom
Takodje, iz nekog razloga smo se javno krili ko da se ne znamo

Dobro jutro Dizi :cmok:

Kako te sluzi komp?
:cmok2:
Komp odlicno :zaljubljena:
Nego jos jedn stvar sto se tice mog engleskog zivota, engleska ja je uvek nosila neke ogromne haljine do poda, obicno bele s jos po kojom bojom, i uvek imala oko vrata neki kamen koji mi lici na crveni Jaspis
Ali ono vazno, bila sam neka ultra utripovana kucka u grofovsko elitistickom tripu....

:cmok2:
Komp odlicno :zaljubljena:
Nego jos jedn stvar sto se tice mog engleskog zivota, engleska ja je uvek nosila neke ogromne haljine do poda, obicno bele s jos po kojom bojom, i uvek imala oko vrata neki kamen koji mi lici na crveni Jaspis
Ali ono vazno, bila sam neka ultra utripovana kucka u grofovsko elitistickom tripu....

I korsete :zaljubljena:

Cekaj malo, kako moze Engleska bez kika kad su tu harali Vikinzi.
I to uspesno do 1066.

диазепам, гледај овај сан.

Налазим се у колима с два другара. Кола се преврну. Другари се провуку само са блажим повредама главе док су мени избијени неки зуби. Такође, предња два зуба су ми скраћена, као да их је неко истругао. Поред тога, у устима ми се стварају неке металне струготине које морам да избацујем, на тај начин зуби ми се још смањују. Хоћу да идем код зубара, али постоји нека потешкоћа зашто не могу одмах.

I korsete :zaljubljena:

Cekaj malo, kako moze Engleska bez kika kad su tu harali Vikinzi.
I to uspesno do 1066.
Do
Do..
Ovo se desavalo mnogo kasnije :aha:
Treba jos Age i Starcraft da instaliram :zaljubljena:

Налазим се у колима с два другара. Кола се преврну. Другари се провуку само са блажим повредама главе док су мени избијени неки зуби. Такође, предња два зуба су ми скраћена, као да их је неко истругао. Поред тога, у устима ми се стварају неке металне струготине које морам да избацујем, на тај начин зуби ми се још смањују. Хоћу да идем код зубара, али постоји нека потешкоћа зашто не могу одмах.
Jbt znam jednu likusu koja stalno sanja kako su joj ispali zubi il tako neko srranje sa zubima.. Zglajzala sam s simbolikom u snovima al mislim da se to oko zuba odnosi na strahove.. Ne znam reko zglajzah

Do
Do..
Ovo se desavalo mnogo kasnije :aha:
Treba jos Age i Starcraft da instaliram :zaljubljena:

Jbt znam jednu likusu koja stalno sanja kako su joj ispali zubi il tako neko srranje sa zubima.. Zglajzala sam s simbolikom u snovima al mislim da se to oko zuba odnosi na strahove.. Ne znam reko zglajzah

:rida:

Super Dizi :zag:

Ja nisam nista sanjao nocas :zskace:
Ili se bar ne secam :zskace:

Moguće neki prekid odnosa, ali iz nekog razloga do toga ne dolazi i verovatno ima veze sa drugarima sa kojima si se vozio.
Sva trojica ste povezani sa nekim i želite prekid, oni će proći bez ogrebotina ali si ti izgleda sa osobama sa kojima prekidaš odnos u bliskijoj vezi.
Mada treba da razmisliš šta za tebe samog znači taj san.

Ko je vozio kola?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back