- Poruka
- 31.358
ajme ja pocesto ne znam nista mudro da kazem na tvoje romane
jos je ovaj kratak![]()
mene Saturn ubija, imam sve lose aspekte Saturna sto me tera u pasivu
i sklonost da se vadim na natalnu kartu
- - - - - - - - - -
jos mi je i retrogradan![]()
boldovano - sve receno.
mislim da je saturn tu presudan. preseo.ono,doso ko u kafanu,zaseo za sto i narucuje li narucuje....a stomacina - dugmici odose,pucaju.
a ti gledas sa strane,ono - pazi ovog seljacinu,kolko se tovi,dokle ce,kako isterati ovo iz kafane.
mali tip: "ma nosi se, odo ja..`

- - - - - - - - - -
Nadam se da hoće, promene se dešavaju, a u mom slučaju imam osećaj da će mi trebati pravni savet, za svaki slučaj
imam osećaj ko da sam u tamnom vilajetu, šta god uradila, kako god se postavila, kajaću se.
Ti, zaista pišeš romane, i to sve sa smislom
ovo su moje razbacane misli dok muzika tiho svirai sve više postajem ubeđena da će sve na kraju biti u redu, ali da i pored svega toga moram odraditi neke stvari da bi se zaštitila bez obzira kako reaguju osobe kojima sam okružena.
meni u ovakvim situacija najviše pomaže razgovor, tad bolje razumem šta se dešava, sa osoboma sa kojima sam u kontaktu nailazim samo na zid, barijeru, a verujem da bi trebalo da razgovaramo, mislim razgovoramo mi međusobno ali ne onome o čemu bi stvarno trebalo, svi odmahuju rukom i smeju se,a ja opet imam osećaj da baš nešto debelo nije kako treba i taj osećaj me ne napušta čak imaj utisak da glas u meni vrišti, nzm da li je to njihovo samo gluma da se ne vidi zabrinutost ili stvarno ne vide ništa, ili ja verovatno pravim od muve slona ili ima svega po malo..............
bice za slona, a i od slona, jedna bombona.
sta si u podznaku ?

"