Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam užasno sujeverna i ič se toga ne stidim
Znam za merdevine naravno
I to ne samo kod nas

Da kucnem u drvo, meni se još nijedno nije ništa loše desilo kad sam prolazila ispod merdevina.
Crne mačke me vole.
Broj 13 mi je srećan broj.

Sujeverje postoji u svim narodima i kulturama.

Na neke se obazirem na neke ne.
Neke stvari uradim mahinalno, jer je duboko ukorenjeno u našu podsvest.

Trenutno sam besna i treba mi nešto da me oraspoloži

Da kucnem u drvo, meni se još nijedno nije ništa loše desilo kad sam prolazila ispod merdevina.
Crne mačke me vole.

kucanje u drvo smo preuzeli od Rimljana
Zbog duhova koji žive u drvetu
Neki od njih štite ljude

Koreni sujeverja su duboki
Ja sam vrlo pismena pa svejedno verujem jer poznajem neke zakone po kojima funkcionišu nevidljive stvari
Uostalom, i tzv racionalni ljudi imaju bezbroj ličnih rituala suštinski identičnih sa uvreženim sujeverjem
Na primer Nadal u tenisu.Ima vrlo interesantne rituale. Od redjanja flašica do vadjenje donjegg veša iz medjuguznog rascepa :D
Crne mačke me vole.

[/video]

Da kucnem u drvo. Eto vidiš i to je jedno od sujeverja :D

Na primer Nadal u tenisu.Ima vrlo interesantne rituale. Od redjanja flašica do vadjenje donjegg veđa iz medjuguznog rascepa :D

Da kucnem u drvo. Eto vidiš i to je jedno od sujeverja :D
e da...
Njegovo cešanje dupeta i izvlacenja gaća iz istog
Pre neki dan sam videla da je uveo nov
Sad češe muda pred celim svetom,a nema za mene odvratnijeg i džiberskijeg gesta koji muškarac može da uradi

e da...
Njegovo cešanje dupeta i izvlacenja gaća iz istog
Pre neki dan sam videla da je uveo nov
Sad češe muda pred celim svetom,a nema za mene odvratnijeg i džiberskijeg gesta koji muškarac može da uradi
Xaxaxaxa, nisam to video. Mada oni sa velikim ponosom, moraju da premeštaju alat sa jedne na drugu stranu, teško je da stoji sttalno u istom položaju. Možda je to razllog, ne treba osudjivati bespotrebno :D

Ciao Akaj :)

Xaxaxaxa, nisam to video. Mada oni sa velikim ponosom, moraju da premeštaju alat sa jedne na drugu stranu, teško je da stoji sttalno u istom položaju. Možda je to razllog, ne treba osudjivati bespotrebno :D

Ciao Akaj :)
ajde bre Bole
To je vulgarno i degutantno
A znam ih gomilu obdarenih pa ne rade to
Uostalom
To je nepristojno pred ljudima raditi
Može da se okrene ili izađe i namesti "ponos"
Jel ti cešeš dupe pred ljudima?:D
Verovatno ne
E o tome pričam

Da kucnem u drvo. Eto vidiš i to je jedno od sujeverja

Znam, Agi sad napisa da smo to preuzeli od Rimljana.

Pomeri se s mesta je takođe sujeverje.

Ja sam imala običaj da kad god sam imali u školi kontrolni ili odgovaranje, nosim jednu čipkanu kragnu koju mi je mama dala.
Bila sam u gradu sa mamom i ona mi je poklonila tu kragu, posle podne sam išla u školu i imali smo iznenadni test, odlično ga uradila i dobila 5.
Od tad sam je uvek nosila u torbi i samo je izvadim pred početak časa i stavim.
Naravno, dešavalo se da dobijem i 2, čak i 1, ali tad nije bilo do kragne, već do crvenih kola sa tri ista broja i to juga.

Ja sam imala običaj da kad god sam imali u školi kontrolni ili odgovaranje, nosim jednu čipkanu kragnu koju mi je mama dala.
Bila sam u gradu sa mamom i ona mi je poklonila tu kragu, posle podne sam išla u školu i imali smo iznenadni test, odlično ga uradila i dobila 5.
Naravno, dešavalo se da dobijem i 2, čak i 1, ali tad nije bilo do kragne, već do crvenih kola sa tri ista broja i to juga.
e to!!!!!!

To svi radimo!
I funkcioniše

ajde bre Bole
To je vulgarno i degutantno
A znam ih gomilu obdarenih pa ne rade to
Uostalom
To je nepristojno pred ljudima raditi
Može da se okrene ili izađe i namesti "ponos"
Jel ti cešeš dupe pred ljudima?:D
Verovatno ne
E o tome pričam
Ne radim ništa od toga, niti sa gaćama niti sa ponosom. Pavi džentlmen nadje damu koja će da mu pomeri ponos kada je to potrebno :lol:

Ja nisam bio sujeveran sve dok mi život nije poodmakao i dok me neke stvari nisu mlatnule u životu. Ko se o mleko opeče, taj i u jogurt duva :D

e to!!!!!!

To svi radimo!
I funkcioniše

Da, skoro svako od nas ima neki svoj ritual i dok god verujemo u njegov uspeh funkcioniše.

Sad se setih još jednog rituala, kad vidiš odžačara uhvati se za dugme i doneće ti sreću.

Pretpostavljam da su sva ta sujeverja koja postoje morala imati neki svoj početak i da je iskustvo ljudi dovelo do toga da ono bude opšteprihvaćeno.

Da, skoro svako od nas ima neki svoj ritual i dok god verujemo u njegov uspeh funkcioniše.

Sad se setih još jednog rituala, kad vidiš odžačara uhvati se za dugme i doneće ti sreću.

Pretpostavljam da su sva ta sujeverja koja postoje morala imati neki svoj početak i da je iskustvo ljudi dovelo do toga da ono bude opšteprihvaćeno.

Ja zezam poštare sa tom forom. Reko: " Kada vidim odžičara treba da se uhvatim za dugme. Za šta da se uhvatim kada tebe vidim " :D Mislim na poštara :lol:

Ja nisam bio sujeveran sve dok mi život nije poodmakao i dok me neke stvari nisu mlatnule u životu. Ko se o mleko opeče, taj i u jogurt duva

Ima istine u ovome.

- - - - - - - - - -

Ja zezam poštare sa tom forom. Reko: " Kada vidim odžičara treba da se uhvatim za dugme. Za šta da se uhvatim kada tebe vidim " Mislim na poštara

Da li je to zbog one pesmice koja se nekad pevušila? :rumenko:
Meni to prva asocijacija.

Druga je da se pristvalja kafa i iznosi flaša sa domaćom rakijom.
Red je kad stigne pemzija. :)

kako da ne
Evo na primer potkovica
Svi znamo da donosi sreću
A to nam je došlo sa Bliskog istoka i pustinje i karavana
Osim kamila, i konji su putovali karavanima
I ako izgube potkovicu, ne mogu dalje po vrelom pesku
Kao i rezervna guma,nije ih bilo baš puno da se zamene
Te kad se nađe u pesku, velika je sreća

Ja zezam poštare sa tom forom. Reko: " Kada vidim odžičara treba da se uhvatim za dugme. Za šta da se uhvatim kada tebe vidim " :D Mislim na poštara :lol:

:hahaha: E, genijalno. :ok:

Uhvatis se za glavu kada vidis racune. :mrgreen:

Isto je fora sa bidermajerom, dugme za popa, ako devojku hranis NOZEM nece se udati, ako devojka sedi na cosku - nece se udati.

Nikada ne sme da se zvizdi nocu (ovo je, ja mislim, najrasprostranjenije sujeverje, vece i jace cak i od crne macke i broja 13) i ogledala nocu ne sme da se gledaju (treba ih pokriti).

Pu, pu, pu, pomeri se s mesta da kucnem u drvo, pis maco :mrgreen: pis baba

bro jutro slusajte san
u nekom hotelu sam i pisem pricu u kojoj se nalaze svi koji su u hotelu
oni nekako saznaju da su u mojoj prici
moja hotelska soba ima jedno tri cetri ulaza, vrata, druga vrata, i dva mala cudna prozora
agresivno svi pokusavaju da udju da procitaju to sto sam pisala
ja se tu tucem prakticno s njima da ne procitaju i panicim jer ja ni u reali ne zelim da iko ikad vidi ista sto sam pisala
i panicim i bijem se s njima

odjednom, pojavljuje se jedna osoba koja se pre oko godinu dana preselila na drugi kontinent(u reali) ja se derem dozivam ga, razderem se tri razlicita imena jer se ne secam kako se zove
ipak dodje, stane ispred vrata i ispred mene, a osoba je prilicno jaka i otp te osamari i ne dignes se s poda tri nedelje, pretpostavljam
stane ovi ne mogu da udju. dve osobe koje se nalaze u prici su se dokopale jednog dela price, u kom su oni. POKOLJU SE
POBIJU SE
KRV SIKLJA
samo zato sto sam napisala kako se ne podnose i jedna je sjebala drugu u prici
zavrsi jedna na podu u lokvi krvi
neko zove hitnu
ja uvucem osobu s drugog kontinenta u sobu, otvorim mu kofer, uzmem mu laptop
prepisujem i prepisujem sve sto sam napisala
stavim u folder koji nazovem: X
zakljucam folder sa sifrom
kazem da mi posalje to kad dodje kuci(na drugi kontinent)
sve papire spalim
izadjemo iz sobe
ovi ulaze, nema nigde niceg od spisa
mi pobegnemo, dodjemo na aerodrom, pita me osoba ocu s njim
ja: necu, to je jako los nacin da se umre. :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back