Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja se ljutim na tebez:((
jel hoćeš da je uhvati anoreksija?
i videla sam slike
vitka da vitkija ne može biti
Plasim se da ne ubaci led u grudvu :sad2:

Ja bih rekao da je mrsava a ne vitka.
Bio bi pun pogodak da doda jos 5-6 kg i da se malo zaobli na mestima koja muskadija voli. Tada ce da vidi da li treba da dodaje jos ili ne.

Kad smo kod kilaze, imam par kila viska ako nekome treba [emoji38]

Послато са E7s уз помоћ Тапатока

Nisam siguran da li je 8 dovoljno ali to mogu da proverim na njihovom sajtu. 4 GB je premalo.
Planiram da me sluzi bar 5 godina bez ulaganja, kao i desktop sto imam.

Moze i sa 8 gb nema da brines, ne koristim bas najnoviji autocad ali koristim autodeskove proizvode godinama. Pazi kad ja mogu Max (2010,2012, 2015, 2017) koji je visestruko zahtevniji od CAD-a da pokrenem i da radim na njemu na drugoj starijoj konfiguraciji sa 8gb ram-a. I mogu da guram scenu do 4-5 miliona poligona. (nakon toga vec pocinje da se gushi) Sto znaci da ce najnoviji autocad na njemu da leti :lol: Vidi samo frekvenciju memorije, ako mozes uzmi konfiguraciju sa minimum 1333 mhz pa navise.

Mada opet kazem , zavisi koliki su ti projekti, jer shto radis vece projekte to ce ti trebati vise memorije.

Moze i sa 8 gb nema da brines, ne koristim bas najnoviji autocad ali koristim autodeskove proizvode godinama. Pazi kad ja mogu Max (2010,2012, 2015, 2017) koji je visestruko zahtevniji od CAD-a da pokrenem i da radim na njemu na drugoj starijoj konfiguraciji sa 8gb ram-a. I mogu da guram scenu do 4-5 miliona poligona. Sto znaci da ce najnoviji autocad na njemu da leti :lol: Vidi samo frekvenciju memorije, ako mozes uzmi konfiguraciju sa minimum 1333 mhz pa navise.

Mada opet kazem , zavisi koliki su ti projekti, jer shto radis vece projekte to ce ti trebati vise memorije.

a da Žiži kažeš za miša?

Mish sivo beliz:lol: Maxter,Windows 7.

Dia,nije strashno,ne kukaj srce,nije to puno.

Sivo beli z:hm:

Ozb. vidi model misa, (serijski br.) nadji na netu i probaj da skines drajvere za njega kao sto ti je i agata preporucila :lol:

- - - - - - - - - -

a da Žiži kažeš za miša?

Pa kako bre da pronadjem sivo-beli Maxter :confused:

- - - - - - - - - -

Ispod misa najcesce pise br modela :p Zizika !!!

Snow :batina:
Ja bas te delove vesto skrivam :batina:

:sad2:

Tebe treba batinom ako mi ti delovi budu izrazeniji kad te sretnem na ulici [emoji14]
Mada nije da ni ja necu biti tada za bolje [emoji38]
Dodji na pp da ti nesto kazem pa odoh da spavam, ustajem pre 5.

Moze i sa 8 gb nema da brines, ne koristim bas najnoviji autocad ali koristim autodeskove proizvode godinama. Pazi kad ja mogu Max (2010,2012, 2015, 2017) koji je visestruko zahtevniji od CAD-a da pokrenem i da radim na njemu na drugoj starijoj konfiguraciji sa 8gb ram-a. I mogu da guram scenu do 4-5 miliona poligona. (nakon toga vec pocinje da se gushi) Sto znaci da ce najnoviji autocad na njemu da leti [emoji38] Vidi samo frekvenciju memorije, ako mozes uzmi konfiguraciju sa minimum 1333 mhz pa navise.

Na 3 GB sam imao velike probleme, sa 8 nisam imao projekte ali bih se obezbedio na vreme jer mi je cilj da to radim do 2020-e u vecem obimu.

Cemu sluze ovi MHz?
Procesor?

:

Na 3 GB sam imao velike probleme, sa 8 nisam imao projekte ali bih se obezbedio na vreme jer mi je cilj da to radim do 2020-e u vecem obimu.

Cemu sluze ovi MHz?
Procesor?

Pa dobro od viska ne boli glava :lol: To ti je u sustini pametno, samo ti kazem sta ti je neki minimum.

Ne, nije procesor to je frekvencija RAM memorije sto je freq. veca to memorija (tacnije CPU upisuje u memoriju) instrukcije brze. Kod nas mahom "uvaljuju" ove sa 800 mhz. Ukratko sa vecom freq memorije bolje iskoricavas i procesorsku brzinu i dobices 20-30 % bolje performanse.

- - - - - - - - - -

Hvala ti Agice,al luda ja sam ocherupala kutiju i ...sad mogu jedino u kontejner,pa da kopam.
Hvala i Blankiju na truduz:pnema veze,,,

Ispod misha breee kako da ne pishe nishtaa :besna: A dobro ajd nema veze :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back