gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav to napad stihosklepanja imas?Izludele te Madjarice
Nasla sam ono pitjence od jabuke koje pijes,i super je,a ima od josh neceg...al ubij me ako mogu da se setim cega.Cao Dokickakav to napad stihosklepanja imas?Izludele te Madjarice
Nasla sam ono pitjence od jabuke koje pijes,i super je,a ima od josh neceg...al ubij me ako mogu da se setim cega.

A sta ja sve cuvam i necu da bacim Sve neke uspomene,tipa kamen iz Prespanskog mora,i jos hrpa kamenja,gde god sam bila,pa knjige,neke slike ,boje,tempere,odece pun regal (a kad idem nekud ne znam sta da obucem),knjige,.....odoh sad da izbacim bar deo..zarazila si i meneCe daa lete i stolice kroz prozor

takva sam i jaA sta ja sve cuvam i necu da bacimSve neke uspomene,tipa kamen iz Prespanskog mora,i jos hrpa kamenja,gde god sam bila,pa knjige,neke slike ,boje,tempere,odece pun regal (a kad idem nekud ne znam sta da obucem),knjige,.....odoh sad da izbacim bar deo..zarazila si i mene
Ce daa lete i stolice kroz prozor
![]()
sta ste taki Rakovasti
znam Racicu koja plakala za polomljenom sijalicom
nem pojma ja bih skrenula jos vise da cuvam bas sve uspomeneNisam ja rakovasta, nego ima puno uspomena i onda ima odeće koje stoje za neke određene prilike, onda ima knjiga, svesaka sa prvim crtežima, slikovnica, albuma, cdeova, svašta nešto.
A možda nije plakala zbog slomljene sijalice, već zato što nema ko da je promeni.
I sad se setih nisam pustila ni jednu pesmu,
e pa onda nešto mlako da nas zagreje

nem pojma ja bih skrenula jos vise da cuvam bas sve uspomene
i ovako se OPSESIVNO vezujem za stvari i nedam nista da mi se pipne

, Ezero,a ne moreee,glupa ja:dash;
A sad sam cula da ako izneses kamen iz Grcke,placas !000 Evrica kaznuZlato tetkino![]()
e zato ja.. imam pun orman svesaka, to su moje uspomene, pisanje i jos pisanja. i nerviraju me, al ne smem da bacimNe čuvam ja baš sve uspomene, samo neke.
Najdraži su mi albumi sa slikama, kad ih nekad tako uzmem i krenem da pregledavam............
I onda dođe momenat kad samo uhvati i krenem da izbacujem, nakupi se tu baš lepa gomila svega i svačega.![]()

Al ja lupetam,eeeej Prespansko MORE, Ezero,a ne moreee,glupa ja:dash;
A imam i kolekciju flashica sa morem i kamencicima ,jer mi svi donose kad odu negde.A sad sam cula da ako izneses kamen iz Grcke,placas !000 Evrica kaznu
![]()
placas kamen sto si.. sta

Al ja lupetam,eeeej Prespansko MORE, Ezero,a ne moreee,glupa ja:dash;
A imam i kolekciju flashica sa morem i kamencicima ,jer mi svi donose kad odu negde.A sad sam cula da ako izneses kamen iz Grcke,placas !000 Evrica kaznu
![]()
Ide tetka kod zubara
Što smo se družili-družili smo se
Pamtite me po lepom![]()

Ide tetka kod zubara
Što smo se družili-družili smo se
Pamtite me po lepom
Hvala.devojke
Hrabrost mi i nije vrlina sem kad treba da branim onog ili ono što volim
I kad mi prekipi
Ovako sam paranoik i fobičar