- Poruka
- 94.453
Laku noc svima i lepo spavajte 
Dame

Dame

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa kada bi mi učili taj deo istorije kako treba. Pa povratili Konstatinopolj. I napravili ujedinjeni Balkan. Bili bi veći od Nemačke i imali bi bolji geopolitički položaj, povoljan za trgovinu. Postali bi ponovo Evropska i svetska sila. Pa kako to da se dopadne germansko i anglosaskosnkim rektašima. Ima tu i Franaka i VatikanaRaspad Vizantije je bio najblaze receno neobican.
Za godinu pada Vizantije se uzima pad Carigrada a Trebizon je izdrzao jos dugo nakon toga. Njime je vladala druga loza Vizantijskih vladara.
Zaboravio sam da ti je crtanje posao![]()
Laku noc svima i lepo spavajte
Dame![]()
jao puno mene
gud nahtLaku noc svima i lepo spavajte
Dame![]()

Vionona Rajder je bila veoma popularna

'бро јутро.
a ja odo na veliko spremanje
isto ko da nisam sinoc ribala sve![]()
![]()

Dia
,ti bi u mom kreativnom haosu odlepila.
Ne ribaj toliko,otice ti rukice,pa reuma,pa obaras si imunitet,pa svasta tog nevalja od mnogo glancas...
BrojtroDia
,ti bi u mom kreativnom haosu odlepila.
Ne ribaj toliko,otice ti rukice,pa reuma,pa obaras si imunitet,pa svasta tog nevalja od mnogo glancas...
![]()

Imam ja visak stolova.Da ti posaljem Fedexom,samo reci![]()

Sve neke uspomene,tipa kamen iz Prespanskog mora,i jos hrpa kamenja,gde god sam bila,pa knjige,neke slike ,boje,tempere,odece pun regal (a kad idem nekud ne znam sta da obucem),knjige,.....odoh sad da izbacim bar deo..zarazila si i mene
Ce daa lete i stolice kroz prozor

nemoj bas i stoliceA sta ja sve cuvam i necu da bacimSve neke uspomene,tipa kamen iz Prespanskog mora,i jos hrpa kamenja,gde god sam bila,pa knjige,neke slike ,boje,tempere,odece pun regal (a kad idem nekud ne znam sta da obucem),knjige,.....odoh sad da izbacim bar deo..zarazila si i mene
Ce daa lete i stolice kroz prozor
![]()
bar dan BoleДобар дан![]()

Dobro jutro metalke moje dobre![]()