Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo takodje nije loše naše pivo. IPA je u pitanju, malko raamotaičnije :)

0_0_prod_desktop.jpg

Prvi put vidim ovo.
Juce sam video nak kraft piva u jednom kaficu ali cena je prevelika da bih probao.

Bole i ja smo o torti pričali:D

Precizraj Agi, u sred pica si nam donela tortu pa smo se pogubili malo :lol:

O česmia govoriš. Oni dele na 12, 10 i 8 činimi se. U pitanju je postotak ekstrata, manji postotak lakše se pije :D

Evo nešto za sve metaliste i ostale, nešto zanimljivo :D

O kraft pivima ali i o uvoznim, ne samo iz Ceske vec i iz Holandije, Danske, Nemacke, Francuske, Belgije...

Ceska piva sam vidjao sa ocenama 10, 11 i 12.
Znanje jezika nam je svima lose ali smo iz prakse saznali da je razlika u ukusu. Neka piva nemaju ocene.

Dobri su Mongoli, do skoro nisam znao da i oni koriste cirilicu.

- - - - - - - - - -

Ne znam više šta ću.:rotf:

Kako sta, pa da mi obezbedis kiku na pp :mrgreen:

O kraft pivima ali i o uvoznim, ne samo iz Ceske vec i iz Holandije, Danske, Nemacke, Francuske, Belgije...

Ceska piva sam vidjao sa ocenama 10, 11 i 12.
Znanje jezika nam je svima lose ali smo iz prakse saznali da je razlika u ukusu. Neka piva nemaju ocene.

Dobri su Mongoli, do skoro nisam znao da i oni koriste cirilicu.

- - - - - - - - - -

Kako sta, pa da mi obezbedis kiku na pp :mrgreen:

Evo i ja sada prvi put čujem da oni koriste ćirilicu. Dok sam skro otrkio da Gruzijci imaju veoma mnogo sličnih reči našem jeziku. Put sse isto kaže, Brate na Gruzijskom Tebra :lol: Još mi je to zanimljivo pa čačkam :D

Onda su mi pričali istoriju koju mi ne znamo. Kada je palo Romejsko carsto i Konstatinopolj. Mnogi živalj se razbežao ,jedan deo otišao je u oblasti Jermenija, Gruzija, Aphazija. DOk jedan deo je otišao u Grčku, Solun, pa i u samu Srbiju. Dok jedan deo je otišao u Siriju. U SIriji i dan danas imaju samosvest da su poreklom Srbii dalje su pravoslavni i maju svoje crkve. Zvuči kaoDeretić ali nije od njega. Veoma zanimljivo i šta mi sve ne znamo :)

- - - - - - - - - -

hvala tetkaaaaaa :heart2: :heart2: :heart2:

:hahaha:
a ne, ja se drzim one
klin se klinom izbija :rtfm:

I nije ti bilo hladno kada si probala sladoled :D

Evo i ja sada prvi put čujem da oni koriste ćirilicu. Dok sam skro otrkio da Gruzijci imaju veoma mnogo sličnih reči našem jeziku. Put sse isto kaže, Brate na Gruzijskom Tebra :lol: Još mi je to zanimljivo pa čačkam :D

Onda su mi pričali istoriju koju mi ne znamo. Kada je palo Romejsko carsto i Konstatinopolj. Mnogi živalj se razbežao ,jedan deo otišao je u oblasti Jermenija, Gruzija, Aphazija. DOk jedan deo je otišao u Grčku, Solun, pa i u samu Srbiju. Dok jedan deo je otišao u Siriju. U SIriji i dan danas imaju samosvest da su poreklom Srbii dalje su pravoslavni i maju svoje crkve. Zvuči kaoDeretić ali nije od njega. Veoma zanimljivo i šta mi sve ne znamo :)

Raspad Vizantije je bio najblaze receno neobican.
Za godinu pada Vizantije se uzima pad Carigrada a Trebizon je izdrzao jos dugo nakon toga. Njime je vladala druga loza Vizantijskih vladara.

Zaboravio sam da ti je crtanje posao :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back