- Poruka
- 3.723
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šteta što su ukinuli podforume, sad nas je Doc otkrio i ne izbija iz kafane.![]()
Bau vrati se zemlja te zoveIzbaci ovog gosta!
![]()
evo Doc alkosu
jel može jedno kuvano vino![]()
ne diraj mi goste![]()
Bau vrati se zemlja te zove
boze ccccc cc..
evo Doc alkosu![]()
to sam svojim placenicima trazila da ti naprave ja se ne razumem
Pogledajte prilog 514922
naravno odma tri da ne bude viska![]()
Caj bi mi bas odgovarao, nesto sam nazebao. A lepo je podsetiti se i PIL-a.dobro jutro,narode. moze caj, s limunom ? "zao nam je, nemamo limuna, moze - bez neceg drugog...?"
evo jedan domaci diskac za promenu, po modelu tada popularnih inostranih....i lepo se nadovezuje na onu `masinku`.
ja volim kožui ja isto tako,
a kožne jakne nisam nikada ni voleo![]()
ja sam alergicna na kozu ili tako nesto.. sve mi se shebe koza od koze jelteja volim kožu
Imam 2 rokerke tanju i deblju, dve kratke jakne, jednu dugu,kožni sako i mantil![]()
bass
nego kako kaze drug, kako zasto te se plasi komsija, pa zamisli dok vilenis nocu takva mu se pojavis i ja bih se usrro![]()
ko ne slusa ovo maaaaarrrs napoljeee maaarsss
salim se da mi se smrznete![]()
Vidim, spominjete me.
Mada su mi mnogo draži sa Dejvidom Li Rotom kao vokalom. Za mene je to pravi Van Halen.![]()
Samo da vas ljubim![]()
Sa njim?
Koliko sam samo sati potrosio na GTA Vice City i stanicu V Rock
- - - - - - - - - -
![]()
odlicno, odlicno, sve kontam, popila sam viska lekova..
Kako si veceras Dizi?
hejo brate jedan od hiljaduVidim, spominjete me.
Mada su mi mnogo draži sa Dejvidom Li Rotom kao vokalom. Za mene je to pravi Van Halen.![]()
ljubim tetkuSamo da vas ljubim![]()
Da, sa njim.
Znaš koja je fora sa Dejvidom? On je takav kakav jeste od detinjstva, njega slava nije izmenila. On je jednostavno tako lud čovek. Nema tu ničeg lažnog, ne pravi se faca. Čovek je to što jeste. To jako cenim kod njega.
Jako me zanima šta je u podznaku... ups.
Navika iz druge kafane.![]()
Da, sa njim.
Znaš koja je fora sa Dejvidom? On je takav kakav jeste od detinjstva, njega slava nije izmenila. On je jednostavno tako lud čovek. Nema tu ničeg lažnog, ne pravi se faca. Čovek je to što jeste. To jako cenim kod njega.
Jako me zanima šta je u podznaku... ups.
Navika iz druge kafane.![]()
odlicno, odlicno, sve kontam, popila sam viska lekova..![]()
hejo brate jedan od hiljadu![]()
e ne znam ja sam tek pocela da slusam, kad sam samo sletela na zesci metal pa reko da se vratim u korene da vidim sta tu ima![]()
Super Dizi![]()
kako si ti Snow-e?
cujem, ima neka komsinica![]()
i cujem, kukas kako ces zauvek ostati sam![]()
e ne znam ja sam tek pocela da slusam, kad sam samo sletela na zesci metal pa reko da se vratim u korene da vidim sta tu ima
ljubim tetku![]()
![]()
jaaaooo tetka moja, kako ovaj Tarot meni otvara oci. ona Kula me prosvetlila i poslusala sam je
- - - - - - - - - -
ne znam ni sta je u znaku, e, imam deformaciju da gledam poznatim licnostima natalne i pokusavam da otkrijem ono sto se ne zna![]()
sta si ti u podznaku?![]()
neka te al samo me ne zanimaju vise ovi s njihovog pdf-a nem snage za to
slusam svoju tetku koja me sve savetuje
- - - - - - - - - -
normalni ljudi normalno idu normalnim putem, rock, hard rock, heavy metal
Diazepam je to vako: Thrash, Death, Black![]()
Takvi su retki ali i najbolji
Slabo sam slusao Van Halena i Ingvija, tek od nedavno sam poceo po malo da se zanimam sta su radili.
Sreca pa je vecina pesama iz 80-ih
Super Dizi![]()
Dobro sam
Imam komsinicu kao sto ti imas komsiju.
Pocinje da me hvata panika Dizi
samoubistvo iz zasede sa predumisljenjem kad to ne znam..Pozdrav, rode.
Ne znam šta je u podznaku, nema te informacije. A volim i ja da pogađam. Rekao bih Lav, ili možda Strelac.
A ja sam Škorpija Strelac.![]()
e ne znam ja sam tek pocela da slusam, kad sam samo sletela na zesci metal pa reko da se vratim u korene da vidim sta tu ima
ljubim tetku![]()
![]()
jaaaooo tetka moja, kako ovaj Tarot meni otvara oci. ona Kula me prosvetlila i poslusala sam je
- - - - - - - - - -
ne znam ni sta je u znaku, e, imam deformaciju da gledam poznatim licnostima natalne i pokusavam da otkrijem ono sto se ne zna![]()
sta si ti u podznaku?![]()
neka te al samo me ne zanimaju vise ovi s njihovog pdf-a nem snage za to
slusam svoju tetku koja me sve savetuje
- - - - - - - - - -
normalni ljudi normalno idu normalnim putem, rock, hard rock, heavy metal
Diazepam je to vako: Thrash, Death, Black![]()
nadam se ne komsinicu ko moj komsija.
koji se uvek, prestravi kad me vidi. video mi KRISTALE, na kristale je on rekao, saces ti da predjes na
satanizam.
stariji od mene 15 godina. alo covece.
nikad nije kasno Snow. samo nemoj ko ja.. znas Snow.. ja, kako da ti kazem.. kod mene
su godine, samo broj![]()