Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
сад видим да имам још 70 првих места ахаха хвала ти агата што си ме подсетила на ово, улепшала си ми вече, какво сам дериште ахаха <3

- - - - - - - - - -

Strki pomisliću da si robot, nemoguće da si u toliko stvari dobra. : )))

https://igre.krstarica.com/
скролуј мало доле, до шампиона :мистергрин:

Jao a ja ne smem, mislim nemam radnu dozvolu da lecim i u ovoj kafani, u civilu sam :confused: Tuzhitje me zdravstvenoj inspekciji :sad2:

No kako god, slobodno prilegni i na krevet u ovoj kafani, ne znam da li je sterilisan ali zato ja jesam :flert: I sterilisan i vakcinisan, tako da ti je to isto. :flert:

Pa na koliko uzimas tu terapiju? Ne verujem da ti je to strasno, verovatno ti nije prvi put ?

Jao a ja ne smem, mislim nemam radnu dozvolu da lecim i u ovoj kafani, u civilu sam :confused: Tuzhitje me zdravstvenoj inspekciji :sad2:

No kako god, slobodno prilegni i na krevet u ovoj kafani, ne znam da li je sterilisan ali zato ja jesam :flert: I sterilisan i vakcinisan, tako da ti je to isto. :flert:

Pa na koliko uzimas tu terapiju? Ne verujem da ti je to strasno, verovatno ti nije prvi put ?

a jest Dr Puzh vi samo ko Krtice lecite, tamo vam ordinacija :eek:
ma nije Dr Puzh, nije nista, popila sam sta fali sace se unormali nadajmo se
a tri puta dnevno Dr Puzh mora se..

Pa juce juce, ja dosao seo za tastaturom i uredno se obukao, cak sam se i ocesljao, i obukao belu kosulju (na radost) i pantalonice :zaljubljena: , i cipele, doduse njih sam morao da izujem ostavljaju mi tragove po parketu, no to sad nije vazno, a slavljenice nema z:hm: Neka neka, i to mi je hvala :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back