Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najbolja pc igra svih vremena Thief 1 i 2 Dark Project, Metal Age. Kad se setim provedenih bezbrojnih sati... LOST CITY!!!! :worth:

Thief: The Dark Project -02- Lord Bafford's Manor [1/2]

Tada su CrystalDynamics i Eidos nesto pa i vredeli, a danas nisu nista drugo do SquareEnix-ov limun za cedjenje, da ne kazem nesto daleko odvratnije.

U to vreme je izasao i BO2, a trebalo je da bude Chakan 2 :hahaha: tacno se vidi koliko BO2 i Thief imaju slican koncept sto se tice shunjanja. BO2 je bio i ostao crna ovca LoK serijala jer ga je radio tim ljudi koji veze s zivotom i LoK-om nisu imali, cak su sjebali timeline ubacujuci Voradora, dok su se Tumbrajderka i Thief proslavili koliko-toliko i dobili neku pristojnu reboot opciju decenijama kasnije, a LoK serijal izgubio dobijajuci ofrlje mmotps.

Spisateljica Amy Hennig je i donekle izvukla solidan deo u svemu kada se vratila da radi na Defiance-u za LoK serijal gde je morala da napise sve o Hildenima koji su postali canon nakon celog fijaska sa BO2, a kasnije se proslavila preko Naughty Dog-a gde je radila na Uncharted serijalu koji je de facto zaradio ime kao jedan od najboljih story-driven naslova modernog gaminga.

Sto se thiefa tice mislim da svi pamte scenu sa zombijem u kanalizaciji.

Amy je trebalo da nesto radi i na SW serijalu, ali pojma nemam sta se sa tim dogodilo na kraju.

ajd lep provod gde god da se ide

Bilo je to divno druženje mama sa decom.
Moram da se pohvalim, pobedile smo u muzičkim stolicama, zamalo.
Bilo je smejanja na kraju jer umesto da ona meni sedne u krilo ja sam sela njoj u krilo.

Zdravo sumi

Meni ovo radni vikend u nocnoj smeni

Pozdrav, Snou.
Uf, jbg, ne bih da sam na tvom mestu.
Mada je i meni radni vikend.:confused:

Tada su CrystalDynamics i Eidos nesto pa i vredeli, a danas nisu nista drugo do SquareEnix-ov limun za cedjenje, da ne kazem nesto daleko odvratnije.

U to vreme je izasao i BO2, a trebalo je da bude Chakan 2 :hahaha: tacno se vidi koliko BO2 i Thief imaju slican koncept sto se tice shunjanja. BO2 je bio i ostao crna ovca LoK serijala jer ga je radio tim ljudi koji veze s zivotom i LoK-om nisu imali, cak su sjebali timeline ubacujuci Voradora, dok su se Tumbrajderka i Thief proslavili koliko-toliko i dobili neku pristojnu reboot opciju decenijama kasnije, a LoK serijal izgubio dobijajuci ofrlje mmotps.

Spisateljica Amy Hennig je i donekle izvukla solidan deo u svemu kada se vratila da radi na Defiance-u za LoK serijal gde je morala da napise sve o Hildenima koji su postali canon nakon celog fijaska sa BO2, a kasnije se proslavila preko Naughty Dog-a gde je radila na Uncharted serijalu koji je de facto zaradio ime kao jedan od najboljih story-driven naslova modernog gaminga.

Sto se thiefa tice mislim da svi pamte scenu sa zombijem u kanalizaciji.

Amy je trebalo da nesto radi i na SW serijalu, ali pojma nemam sta se sa tim dogodilo na kraju.

Meni je ceo Thief remekdelo i pamtim sve misije. Kad paganski bog Konstantin unajmi Garrett-a da ukarde mac iz njegovog zamka kao test/ispit, Konstantinov zamak, katedrala i druge misije...
Thief ima fenomenalnu atmosferu, meni je bitno i mislim da je najvaznije osim igrivosti koja je odlicna u Thief-u, grafika, ambijent svet koji je sagradjen u igri, signalizira igra... zato je meni Thief 1 i 2 omiljena igra.

Thief: The Dark Project -16- Undercover

Poslednja izmena:
Counter strike sam igrao 1.5 verziju kao pocetnik, koja je gotovo ista kao i 1.6 i naravno kasnije 1.6, nisam igrao cs:go i drago mi je, kad sam nesto video malo na yt ne svidja mi se unisten ambijent cs. Inace cs 1.6 mi je omiljena multyplayer posle E.T.
Wolfenstein sigurno koristi Thief engine, sto se odmah i moze videti, ko god je i malo igrao te igre...
Ne znam koji je tvoj problem sa Thief i sa gaming kompanijama, ovo sto ti pises nema veze s mozgom.
Mene zanimaju igre zbog igrivosti, atmosfere, same igre, a ne zbog kompanija...

By the way E.T se jos uvek igra turniri Nations Cup i na netu lan (klanovi i amaterski), mada nije jaka igra kao u pocetku, i dalje se igra, i puno novih generacija klinaca otkrije i igra E.T. jer je ekstra jedna od najboljih... Igrao sam pre nekoliko godina po prvi put na netu lan E.T. sa strancima, u moje vreme se igralo povezanim kompovima u igraonici jer net nije bio napredan kao danas.

ET - FINLAND vs. ICELAND, 3on3 World Championships 2015 - UB Final [Enemy Territory]

Bilo je to divno druženje mama sa decom.
Moram da se pohvalim, pobedile smo u muzičkim stolicama, zamalo.
Bilo je smejanja na kraju jer umesto da ona meni sedne u krilo ja sam sela njoj u krilo.
lepo :heart: ja bih se i sad sa svojih 100 godina takvih stvari igrala :lol:
:cmok: dobro dosla nazad :heart:
i zaspala :lol:

sanjah kako mi je Vila usla u sobu, i posula mi neki prah po glavi.
i dok sam se ja izokretala oko sebe, nestala..

Dobro vece:D
output_oizx97.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back