Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ustala sam i uspecu da otvorim kahfanu u tacno 11:11 :srecna:

Slusajte pre toga san a posle toga molem moderaciju da sto pre zatvore kahfanu da mogu da otvorim novu :aha:

Sanjah kako se selim u Banglades.
Bilo mi je u glavi kako su svi tamo tamni i ova zastava:

564824

I onda sam morala da guglam zastave sad..
I tako se spremam da idem u BANGLADES kao imam neki posao tamo..
Ali.. U fazi spremanja se ispostavi da sam dobila jos jednu sestru.
Samo se odjednom stvorila i nije bila ni beba nego je imala 2-3 godine odjednom.
To dete je bilo tako mirno i fino ko da nema nikakve veze s ostalim ludim clanovima porodice ukljucujuci mene.
Takodje, bilo je plavokoso i plavooko. Meni niko od roditelja nije plav.
Bukvalno je sijalo ko da nije ljudsko bice nego sam andjeo
I tu smo sestre i ja pocele da se svadjamo i teramo jedna drugu od nje da je neko ne iskvari :zcepanje:
I tako sam se pozdravila s tim predivnim detetom i otisla u Banglades. :hik:

Molem sad moderaciju da zakljucas kahfanu najkasnije do 11 jer u 11:11 mora da bude otvorena nova :ceka:

Vudstok će ostati zabeležen kao zenit i crveno slovo hipi kulture i kao najglasniji urlik pobunjene generacije koja se na svoj način borila za povlačenje američke vojske iz Vijetnama, rasnu i svaku drugu jednakost, preispitivanje kapitalizma, stvaranje boljeg, pravednijeg i humanijeg sveta.

Bebi-bumeri su napravili od Vudstoka maketu neke savršenije planete na kojoj su tri kišna dana, slobodno i nesputano živeli u slozi i ljubavi bez centralizovane vlasti i organa represije.
Dan pred početak Vudstoka, svi putevi ka Jazgurovoj farmi bili su potpuno zakrčeni automobilima. Do željenog mesta, posetioci su mogli samo peške, a za prevoz organizatora i izvođača, angažovan je vojni helikopter iz obližnje vazdušne baze.
Bio je to Antiratni skup koji je pomagala vojska
Kolona.jpg

https://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2019/08/12/27212260/Kolona.jpg

Na Vudstoku je nastupilo ukupno 32, ugalvnom folk, bluz i rok, izvođača.

Jazgarova farma bila je predsoblje velikih karijera mladih Karlosa Santane i Džoa Kokera. Santana je oduševio svojom latino-rok gitarom, a Koker obradom Bitlsa.

Na bini Vudstoka svirali su i Grejtful ded, Kridensi, Huovci, Džeferson erplejn, Blad svet end tirs, Dženis Džoplin, Tim Hardin, Džoni Vinter...

Najpoznatije ime festivala bio je Džimi Hendriks. Pamti se njegovo neočekivano izvođenje američke himne, ali i to da je zbog jakog nevremena nastupio tek u devet sati ujutru, kada se broj ljudi ispred bine već prepolovio.

Najpopularniji muzičari u tom trenutku nisu nastupili na Vudstoku. Nije bilo Bitlsa, Stonsa, Dorsa, Cepelina ni Boba Dilana, koji je živeo u Vudstoku, ali je pobegao kada je čuo da će biti festivala.

https://www.rts.rs/page/magazine/sr...sest-stvari-koje-morate-znati-o-vudstoku.html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back