- Poruka
- 92.956
Zhiwela starost
Ewo ja wech polako starim imam ishijas swaki dan po ceo dan![]()
Ne sali se sa tim Dizi, ja sam jedva ustao iz kreveta i dobio koktel inekcija u hitnoj da mogu da se savijem.
Uz to i kutiju lekova sam popio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zhiwela starost
Ewo ja wech polako starim imam ishijas swaki dan po ceo dan![]()
Ne salim se. Imala sam dwa puta za ozbiljno pre par godina mislila sam da chu crci to i kad mi se ostetila bubna opna i srce tri najgore boli koje doziwehNe sali se sa tim Dizi, ja sam jedva ustao iz kreveta i dobio koktel inekcija u hitnoj da mogu da se savijem.
Uz to i kutiju lekova sam popio.
Ne salim se. Imala sam dwa puta za ozbiljno pre par godina mislila sam da chu crci to i kad mi se ostetila bubna opna i srce tri najgore boli koje doziweh
Dobro sad se shalim sad fala bogu nemamal da mi se kichma raspada wala se raspada..
Bice bolje Dizi![]()
Sestra me ubedjuje da pochnem jogu da radim kakwa ja i joga![]()
Ne znam imal zhiwaca za tako nesht tananoProbaj Dizi, mozda sestra i Selki mogu da ti pomognu savetima u pocetku![]()
Ne znam imal zhiwaca za tako nesht tanano
Zaprawo nem zhiwaca u poslednjih mesec dana ni za shta sem lezanja i buljenja u jednu tachku
Demotiwisana sam za swe..Bice bolje Dizi
Pokusaj, mozda ti to pomogne da se osecas bolje![]()
Demotiwisana sam za swe..![]()
Pushacki priborA za dinju ili neki pusacki pribor kao nagradu?![]()
Pushacki pribor![]()
Ma ja sam pukla u glawu kompletno, i mesto da se ko saw normalan swet s wremenom poprawljam ja swe gore
Da ewo bash me ubi izolacijaZnas valjda na sta mislim
Svi smo Dizi.
To je od izolacije, znam da je jedva izdrzavas i da moraš napolje da se malo istutnjis.
Walja se sad ubiti malo malj u glawu baciti s litice i slichno
Где је ово? Волим те мале лепе градиће (претпостављам централне ) Европе.
De je owo halucinogeni? Ne wideh nigde take prozore i kuche![]()
Walja se sad ubiti malo malj u glawu baciti s litice i slichno