gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo bolujem, al se nadam da ću do sutra biti bolje.cao
sta mai?
mene satra alergija.. al tek ce..Malo bolujem, al se nadam da ću do sutra biti bolje.

Nadam se i ja.mene satra alergija.. al tek ce..
bitno je da prodje nedelja najgori dan i odma ce biti bolje![]()
oj srranjeNadam se i ja.
Prehladila sam se, kombinacija otvorenog prozora i oznojenosti.
damama posebno.bar danDobar dan svimadamama posebno.

Znam, počelo u petak, danas mi se čini da je na vrhuncu, dakle još samo tri dana bolovanja uz čajeve i med, i ovi moji počeli da kašlju i to sad radimo jedno za drugimoj srranje
ce da prodje.. a lecio se ne lecio traje po nedelju dana![]()
Samo piti cajeve svaki dan i bezace bolestine..Znam, počelo u petak, danas mi se čini da je na vrhuncu, dakle još samo tri dana bolovanja uz čajeve i med, i ovi moji počeli da kašlju i to sad radimo jedno za drugim
ja apćih
muž apćih
ćera apćih
onda dodatak zvuk trešenja nosa i tako ceo dan
To mu dođe kao trio, još nismo osmislili naziv grupe

Ove zime nisam ni video sneg. : (Ako nista bar nema jebanog snega i nadam se da nece biti![]()
sto je divnoOve zime nisam ni video sneg. : (

De divno, kakva je to zima bez snega? : (sto je divno
nek pada kod vas meni ne treba![]()
Najbolja... Ja zelim vechnu kisu svaki dan po ceo danDe divno, kakva je to zima bez snega? : (

buuuuuuuuuraaaaazDrage dame sa kafane - svima vam želim srećan 8. mart i puno žestokog metalisanja!![]()

samo par ili nekad jos gore, samo jednaNe smaraš ni najmanje, i kod mene se nekad vrti samo par pesama

samo par ili nekad jos gore, samo jedna
dok si ne isperem mozak![]()

jbt samu sebe nerviram s tim pet meseci jedna pesma...
ništa nepriznajem
ima rešenje i za to, kad počne previše da nervira promeniš pesmu i puštaš nešto drugo par sati i onda opet vratiš prvu pesmu.jbt samu sebe nerviram s tim pet meseci jedna pesma...
svi smo takvi kad ozbiljno shvatamo muzikujbt samu sebe nerviram s tim pet meseci jedna pesma...
e to zovem tri pesme pet meseciima rešenje i za to, kad počne previše da nervira promeniš pesmu i puštaš nešto drugo par sati i onda opet vratiš prvu pesmu.
Zaboravila sam, lep ti avatar.

jessvi smo takvi kad ozbiljno shvatamo muziku

ja po 10 puta za redom pustim stvar kad me uhvati stanjee to zovem tri pesme pet meseci
par sati jedna par druga i tako u krug
hvala
jes
a i kad udari neko stanje pa se stopi bash s tom jednom pesmom![]()