Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja baš volim kad neko ima tako gomilu nekih zanimljivih i kreativnih stvari i detalja u kući, ali sama nikada ne bih mogla da živim u takvoj sredini jer bi mi previše vremena odlazilo na čišćenje. Od prašine kijam, suze mi oči i svrbi me koža.
Zato mi je stan samo sa osnovnim nameštajem, imam gomilu cveća u saksijama raznih boja da mu bar malo ubiju tu jednoličnost i to je max od mene.
Nemam zavese ni tepihe, samo prostirke koje mogu da gurnem u mašinu.
ja ne volem da se zatrpavam stvarima, to mi stvori zatrpanost u glavi, ne hvala
sto manje stvari ja srecnija

Odličan album. Na prvo slušanje prva i treća pesma su mi baš legle. One man band, Timo Solonen. Bolje zvuči od mnogih albuma koji su izašli u januaru 2020.

01 To Darkness
03 Shadows of the Past

Rifovi su jednostavni, ali upečatljivi. Vokal je poprilično 90s doom mjetal. Finska produkcija. :per::super:

Aa :cmok2:
Ja sad i da mi daju unutra da pusim nikad ne bih, jezivo mi je kako se sva usmrdim ako pusim negde unutra ne hvala jezivo..

Mi na jednom mestu pušimo, u dnevnoj sobi a tu je odma i terasa.
Znači da nađem muža ako hoću da zatrpam stan beskorisnim, al' zanimljivim stvarima. :D
Ne,nego da nađeš muža koji je tolerantan na zatrpanost.
E tako i ja.
I šta god da radim, ili uradim temeljno i kako treba (često i temeljnije nego što treba), ili uopšte ne radim.
Ne mogu ofrlje i polovično.

I kod mene je tako.
Danima stvari mogu da stoje razbacane, i onda u vrlo kratkom roku sve sredim.

Snou, ekstra ti je novi avatar.

Jutro :cmok2:
Sanjah najcudniji san u svom zivotu
Kako sam sa svim tipovima ljudi koje mrzim, niko koga znam niti sam ikad srela, nego je prosto tip osobe koji mrzim
I dakle ima ih bar 20ak bar, i svi su NESTO STO JA JEBANO PREZIREM
Ali mi se svi medjusobno znamo... Jako dobro... I volemo z:shock:
I tako provodim vreme s ljudima koje bih inace mrzela
I stalno mi je na trenutke cudno i ocu da napsujem bar nekog od njih ali jebano ne mogu... Jer ih ZNAM I VOLEM :zblesav:

U nedostatku maski
IMG-617f438da112a52cada1cd57d1ce3010-V.jpg

:lol:
Jutro tetka :cmok2:
Ni ovi u snu nisu imali maske to je bila invazija ljudi koji su ono sto mrzem ali su LJUDI KOJE DOBRO ZNAM I VOLEM I AKO ZNAM DA IMAJU U SEBI STVARI KOJE MRZEM
Najbolniji momenat u istoriji svih mojih snova je bio kada mi je prisla jedna koju bih inace prebila i obozava me i ja nju obozavam i ja pokusavam BAREM da joj se namrstim ali fizicki ne mogu

Ok sam... nisam imala vremena da dolazim ovde.

Nadam se da ces napuniti baterije za vikend i dolaziti cesce u kafanu na druzenje :)

Mi na jednom mestu pušimo, u dnevnoj sobi a tu je odma i terasa.

Ne,nego da nađeš muža koji je tolerantan na zatrpanost.

I kod mene je tako.
Danima stvari mogu da stoje razbacane, i onda u vrlo kratkom roku sve sredim.

Snou, ekstra ti je novi avatar.

Zar nismo mi okarakterisani kao aljkavi?

Hvala sumi, Agi ga je izvukla negde :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back