Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mandalorian.jpg

Jedini Star Wars content, pored odlične Jedi Order igre koju sam skoro dovršio, a da je vredan pažnje.

The Mandalorian

Serija je super, odmah se prepoznaje iskrena Star Wars atmosfera. Show je smišljen kao Western. Baby Yoda maskota interneta u roku od nedelju dana.

Poslednja izmena:
The Witcher (Netflix Adaptation)

a2-F1yyj-Fc-Za-Bw-D9-TVF7-Ez-OQ8-UEZ.jpg

Još jedna solidna serija rađena po uzoru na popularne knjige i video igru Vešca koja je pojela svetsku scenu igara i pokupila silne nagrade.

Prati priču Geralta (koga pa drugo?).

Netflix će ovde, naravno, da malo izmeni priču na negodovanje mnogih fanova, ali to je i bilo za očekivanje kada je reč o američkom multikulturnom tržištu.
Drugim rečima, pojaviće se neki potpuno izmišljeni likovi kako se vokalna grupa ljudi ne bi osetila zapostavljenom u priči koja je mahom inspirisana srednjovekovnom Poljskom i generalno slovenskom mitologijom.

Dobro jutro.

Podseti mi na pesmu

Meni jedan od dražih filmova a volim i grupu.
Upravo pogledah film u bioskopu

Pitam se koji si to film gledao.
Neki snežni?

A mene jutros probudila vriska, radost dečija prvog snega, još onako bunovna ustajem sa kreveta i tražim rukavicu koja mi je ispala dok sam se grudvala.
dete me gleda šta tražiš mama, tek tad skontah da sam sanjala.

O da.
Mada taj stvor ne zaslužuje tako brzu smrt.
Za takve ne postoji dovoljno jaka bezbolna smrt.
I kad ga uhvate šta će se desiti?
Vadi će se na ludilo i završiti u ludari do....koliko godina?
I posle određenog perioda opet će ga pustiti..............
Nisi pametan šta je najbolje za takve monstrume.......

Moram malo da se oraspoložim, zanimljiva verzija jedne naše poznate pesmice

vidim ekipica je vredna u pracenju kurira informera i alo gde je neko vec osudjen a ko zna dal je roknut jos prvog dana od bie koja pravi ovu saradu da bi se debilcine primile
Ne moraš čitati te novine da bi čuo za jednog takvog monstruma
a to što novinari rade da bi povećale tiraž i što pojedini ovo koriste da bi sebi digli rejting i popularnost............

Ovo se trenutno koristi da bi se skrenula tema sa nečeg drugog isto tako aktuelnog ali o tome se ne piše toliko puno.

Nekad se zapitam iz kojih razloga novinari stalno pišu samo o ubistvima, tučama..........sve loše, kao da nas namerno tovare negativnošću i to sve sa ogromnim naslovima

Ne sećam se kad je pisano o nečem lepom neščemu što će nas radovati, nego samo loše da tonemo u što dublji ponor.
Naravno možemo da ne čitamo o svemu tome i da ne slušamo vesti, ali drugi gledaju i slušaju i čitaju i komentarišu, nama jedino što ostaje jeste da izgradimo neki naš svet bez lošeg
naravno treba biti svestan da svet nije ružičast, ali ovo je već previše

Nadam se da će ga uhvatiti i da će se opirati prilikom hapšenja.
Za njega je metak, ništa više.
Svim srcem želim da devojčica bude dobro.

Realno mu je to najbolja opcija, ako ga se docepa besna rulja ko zna sta moze da mu se desi.
Puno negativnosti se sakupilo u narodu i posluzice im kao ventil, da to sve iskale na njemu.
Ovde je skoro pa okupacija, kuca mi je na glavnom putu i samo vidjam kako dolaze nove ture pandura.

Prvo treba dovesti pleme najkuratijih crnaca da ga ebu neprekidno mesec dana
Onda ga obesiti za muda da visi dok ne crkne

Cunga lunga :lol:

Pozdrav svima u kafani :pivce:
Za dame i vestice :cmok:

@Selkhet da li si videla lepo iznenadjenje od @Diazepam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back