Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači frizura sačuvana. Ne mora se opet prati kosa ili ići kod frizerke :ceka:
ko hebe frizuru :ceka:
Pa jes'- Al to mi je i namena da bude bodljikav :ceka:
treba ga izbosti :ceka:
Daa... živelo neizlaženje iz kuće. :zskace:
hebo izlazenje iz kuce, zivot u cetri zida je zakon :zskace: :obozavam:
???
Taj ko je smislio ovu "mudrost" nije ebo godinama a i ne treba
Verovatno nema ni čime
tetka z:kiss:
neko gowedo

Ali ja nemam mišljenje o ženama :ceka:

I opet dolazimo do toga da je horizontalan položaj najbolji :ceka:
pazi Bole sta pricas izbosce te tetka, mene je tesko naljutiti al ja sam poseban slucaj :zcepanje:
ni tetka ni Selk ni Bau ni Snow ni ja nismo nikakvi feministi
samo kazem, a mislim da bi se i svi navedeni slozili, da SEKSUALIZOVANJE bilo kog pola je NIPODASTAVANJE i NEPOSTOVANJE, samim tim nije cudo sto te zene ne vole, ako se neka zbog tvog takvog odnosa prema njima ljuti na tebe, to ne znaci da je lezbejska feministkinja niti ista slicno, samo smatra to nepostovanjem
cak bi se i brdo muskaraca slozilo sa mnom verujem
To možda ti dolaziš
Fuj dosadni misionar
Debilna poza potpuno
:rotf:

pazi Bole sta pricas izbosce te tetka, ja mene je tesko naljutiti al ja sam poseban slucaj :zcepanje:
samo kazem, a mislim da bi se i svi navedeni slozili, da SEKSUALIZOVANJE bilo kog pola je NIPODASTAVANJE i NEPOSTOVANJE, samim tim nije cudo sto te zene ne vole, ako se neka zbog tvog takvog odnosa prema njima ljuti na tebe, to ne znaci da je lezbejska feministkinja niti ista slicno, samo smatra to nepostovanjem

Neću nikog da bodem
Nego da odem u kulturniju atmosferu

Ko to kaže?
Neki iskusni ebač?
Ali ja nisam iskusan :ceka:
pazi Bole sta pricas izbosce te tetka, mene je tesko naljutiti al ja sam poseban slucaj :zcepanje:

Ne znam šta da ti kažem. Mene zanimaju sasvim druge sfere od pomenutih. Sve je u oku posmatrača, kao ono sa pesimistom ili optimistom, čaša do pola prazna ili puna. Nekome je do zezanja a nekome nije. Neko je sam kriv za svoje psotupke a neko uvek ima nekog druogo za krivca. I tako u krug i nedogled. Sve zavisi ko koju stranu odabere :ceka:

Ali ja nisam iskusan :ceka:

Ne znam šta da ti kažem. Mene zanimaju sasvim druge sfere od pomenutih. Sve je u oku posmatrača, kao ono sa pesimistom ili optimistom, čaša do pola prazna ili puna. Nekome je do zezanja a nekome nije. Neko je sam kriv za svoje psotupke a neko uvek ima nekog druogo za krivca. I tako u krug i nedogled. Sve zavisi ko koju stranu odabere :ceka:
generalno imas misljenje kako su sve zene sponzoruse, to je zatucano poprilicno, kao kad bi neka rekla da svi hocete samo da iskoristite, i to je zatucano
isto njesra
zabole mene za ovakve teme inace, plus se tesko naljutim i uvredim, nego kad ste krenuli o tome jbg

z:kiss:
ajmo po jedno za tugu :rida:

8215_Two-glasses-of-beer-on-a-table.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back