Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj mi te sarlatane

Nikad nisam rekla da toga nema, rekla sam da pogresne gledas i trazis

Ovde je potreban dublji egzorcizam
*vezuje Boleta za stolicu*
*prosipa litar svete vodice mu na glavu*
Bogovi *nabraja strista imena bogova* isterajte iz ovog napacenog coveka gresne misli *lupa ga krstom od pola metra po glavi tri puta* oterajte djavola iz njega sto ga na pogresne izbore navodi *ponovo ga tri puta lupa krstom po glavi*
*govori na nepostojecem jeziku nepoatojece mantre dok prolazi tri kruga oko gresnog Boleta kadeci ga tamjanom*
*nabraja imena trista bogova* dodjite uskorenite djavola iz ovog gresnog coveka sto ga na pogresne izbore navodi
*prska ga svetom vodicom po temenu glave*
I NEKA MU NIKADA VISE SPONZORUZA PLITKA UMA I LAKA MORALA NA UM NE PADNE!
*lupa fa krstom po glavi*
Amiiiin
Amiiiin
Amiiin

E tako
Vidiš. Odmah mi nešto dogmatsko proradilo. Više ni zmajeve ne vidim a bele miševe i crne mačke takodje. Ne znam ni zašto nemam gaće na sebi :ceka:

eto, vidis kako se samo treba obratiti pravom coveku koji ce te odvesti na pravi put udarcima krstom po glavu :aha:
Sada mi je jasno zašto mi posao sa polovnom reobom ne ide :ceka:

79304649_2598664203582203_6554399309519912960_n.jpg

ma znam da je sve ovo sad cudno i novo za tebe ali sada kako si ociscen spoznajes svoju pravu intelektualnu prirodu, eto mozda cak i Dostojevskog pocnes da citas, ko zna :ceka:
Čitao sam, samo sada odjednom počinje da mi se vraća. Kod Braće Karamazov jedan Pop pokušava da izmiri oca sa sinovima i onda.... Bolje da stanem, vrati me na straro :ceka:

Čitao sam, samo sada odjednom počinje da mi se vraća. Kod Braće Karamazov jedan Pop pokušava da izmiri oca sa sinovima i onda.... Bolje da stanem, vrati me na straro :ceka:
vidis kako postajes bolji covek :zaljubljena:
nema vracanja kasno sad egzorcizam gotov :zaljubljena:
eto sad ti se sigurno svidjaju i zene koje su intelektualne i ne mozes da se nacudis sto ih pre nisi primecivao.. :ceka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back